Er venstre et korupt parti og selv de, må indse, at de er nød til at finde nye veje.

Det er grove løjer man skal være vidende til, når som jeg der har fulgt med og aktivt deltaget i debatten på Facebook. Gennem et helt år har debatten om minkaflivningen kørt på sit højeste. Det sidste jeg nu har hørt, at nogen i venstre, måske hele venstre, har lavet korruption. Jeg har det desværre ikke fra en tydelig kilde. Men en lille notits fra Facebook. Det ville da være værd at bore i, for det vil jo virkelig sætte hele det hykleriske parti helt til vægs. At det i virkeligheden, for at bruge Lars Lykke Rasmusen udtryk skurke i habitter. Det kan give rigtige lange alvorlige fængselsstraffe. Så der vil det jo også være på plads at få udleveret alle former for kommunikation, herunder smser.

Jeg har jo ikke noget i mod, at man har en debat. For det det skulle gerne munde ud i, at vi bliver klogere alle sammen. Det jeg tror vi er vidende til nu, er kapitalens eller dem som er de ekstreme, jeg kalder for ragende til sig selv folket, er i virkeligheden ved at dø . Problemet er at vi alle bliver rigere og at det pludselig smelter vi sammen. Så pludselig sidder vi alle i samme båd. Det er måske det, vi skal til at forholde os til. Der hvor jeg håber og jeg tror kan komme til at ske en ændring til det bedre for os alle sammen, er at vi begynder at kigge efter en anden værdi nemlig, den ægte lykke værdi. Som det er nu det enkelte mennesker der må tage stilling Jeg tror og håber at den ekstreme ragen til sig selv epoke er ved at være ovre. Det er nok også derfor at debatten er så skingre. der er masser af mennesker der i virkeligheden godt kan se og de ved det inderst inde godt, at det her går ikke længere. Det er kejseren uden klæder. De prøve desperat at bibeholde, med alle tænklige midler at bibeholde den forstiling, at det er i orden, at det store flertal skal knokle for at den mindre gruppe skal have lov til at rage til sig og leve i luksus.

Vi er ved at blive rige alle sammen, men vi skal bare passe på at vi stadig ikke falder i den samme fælde, at det er svinehunden der reagere og det er det samme mønstre der gentager sig. Krybdyrhjernerne der overtager. For så kan det blive uhyggeligt. Det er faktisk også det debatten bærer netop præg af. For al den rene ondskab, profit jægerei, alt den værste ondskab. bliver stillet til skue. Jeg ved, vi er mange i det her land, der også kan se det. Så på den måde, er det rigtigt godt, de her debatter jeg er med i, at alle får syn for sagen. Hvilke virkelig voldsomme kræfter vi er oppe i mod. Men det der på en måde også er godt, er at de samme, de som udnytter os alle sammen, sidder jo også her på jorden.

Der er nogen der prøver at tage en tur i rummet. Der er ikke videre interesant og månen og mars, er nok lige lidt langt væk til også det der er interesant. Så vi sidder altså i samme båd. Alle kommer jo ud for naturen, der nu siger fra. Vi skal videre og finde nye måder, at være sammen på. Have meget mere selvkærlighed, det skal ikke forstås som egoisme. Men det enkelte individ skal øve sig i, at tænke positivt og elske sig selv. Det er det Gud, er så god en metode, at bruge som hjælp til det. Men så langt er de fleste ikke, men som jeg ser det, er den nuværende regering Mette Frederiksens det bedste bud på at finde nye konstruktive løsninger

Så det er også derfor, at jeg støtter Mette Frederiksens regering og de andre venstre orienteret partier, de har noget af retningen. Men stadigvæk ikke hele vejen.

Jeg er mener jo stadigvæk at vi er nød til at få sat noget mere dele økonomi i system. Vi skal genbruge resurserne bedre. Hver især er det en rigtig god ide, at man eksperimentere med at få den ægte spiritualitet ind i sit psykiske system. Men vi er forskellige, men må starte med sig selv. Det kan være at man lige skal lære noget inden det helt, kan lade sig gøre.

Jeg ved ikke om jeg har lyst til at gentage det her. Jeg har skrevet en masse artikler om det andre steder her på hjemmeside. Hvorfor og hvordan man kan få det integreret i sit system.

Man er velkommen at komme med kommentar, men man skal regne med at de skal igennem mig, før de får lov til at blive offenliggjorte. Jeg vil kunne finde på at redigere i artiklen senere. Men det sker dog sjældent.

Skriv et svar