DET NYE KULTUR MINISTERUM OG SOMMER FERIEN ER SLUT.

Jeg vil starte med det sidste, at nu er min sommer ferie slut og jeg vil igen begynde så småt at skrive og udgive ny musik her på min hjemme side www.jfnmusik.dk. Jeg havde håbet at skule til at samarbejde med et professionelt band, om at udgive min musik, på et lidt større plan. Men på grund af lidt konflikter, hvor jeg selv havde en part i det, ved jeg ikke om det projekt bliver til noget.Men under alle omstændigheder fortsætter jeg med at udgive musik og mine videoer, samt at skrive artikler her på min side. Jeg har jo flittigt været med i mange Facebook debatter, her i løbet af foråret og sommeren. Jeg vil bestemt sige tak, for min fantastiske uofficielle uddannelse jeg var så heldig at få gennem 10 år. På lilleskolen for voksne. Det gav mig så mange spændende indsigter og ideer til nye måder, at indrette vores samfund på. Hvor det er mennesker og os alle sammen, der kan profitere på vores dygtighed. I stedet som de borgerlige ønsker, at det er den største del af befolkningen der skal arbejde for dem der har meget, skal ha endnu mere. Jeg er godt klar over at man nok ikke helt kan undgå det.Men jeg syntes tingene har taget overhånd og at der skal styring på. Desværre kan man ikke overlade det til de borgerlige selv at styre. For deres grundlægende rage til sig selv mentalitet, har de meget svær ved at styre. Det vidner hele den debat der er på Facebook, hvor de har udtalt sig og hvor de bare har udstillet og afsløret sig selv som fuldstændige glubske og egoistiske mennesker med uden nogen for med menneskelige tilgang

Jeg vil ikke på nogen måde hjælpe de borgerlig til hvad de skal gøre, det må de sig selv uddanne sig til. Jo hvis de betaler mig for at komme med ideerne skal jeg gerne give dem nogle råd. Jeg går jo ind for at staten og altså os alle sammen, skal have mere ud af det. Jeg er ikke socialdemokrat jeg er min egen, men mener at socialdemokratiet er det parti der er bedst til at lede det her samfund. De er heller ikke perfekte, men er det parti, der har det der er det nærmeste min holdning og som jeg støtter. I hver tilfælde på det nationale plan. Men absolut ikke på det kommunale Københavnske plan.

Vi har lige skaffet de 2 milioner til vores kamp for at bevarer naturen på Amagerfældede.

Jeg tænkte også meget på at melde mig i alternativet, men problemet er at de mennesker, vil det jo godt. Men de har ikke den grundlæggende viden som jeg har. Som jeg har lært på lilleskolen. Vores samfund er et kæmpe skib der skal lave sig om. Det kræver netop meget af det jeg har lært på lige skolen. Det er derfor at jeg gerne på mange måder vil være med til tage del i samfunds debatten og forsøge at præge hvor vi skal vælge at gå hen.

Vi er pisket nød til at gøre tingene på nye måder og her kommer netop kulturen ind, altså at nu har vi fået et nyt kultur ministerium. De siger selv at det ministerium skal udvides. Ja det burde arbejde meget mere for at vi får en national udgivelse platform, som ikke er baseret igen på den konservative tænkemåde, som på mange måder bremser for udvikling i vores samfund. I virkeligheden har de blå ødelagt en masse udviklings muligheder, fordi den konservative tænke måde er i virkeligheden integreret i en uhyggelig grad i os alle sammen. Men jeg tror vi står til at skulle gå ind i en ny tid, hvor vi er pisket nød til at ændre kurs. fordi klimaet og pandemier kan risikere at slå os alle ihjel. Det er der jo ikke nogen der tjent med.

Så det jeg stadig vil opfordre alle til er at øve jer I at begynde at tænke positivt. Prøv om I selv kan finde vej til det spirituelle. Det er vigtigt at det er jeres spirituelt, lav jeres personlige religion. Når I har fået fat i den rigtige måde for jer. Når I finder den, vil I slet ikke være i tvivl. Men det er vigtigt, at I finder Gud, der er også skurke i det system, så det er vigtig at I finder den rene varer. Vi er forskellige og jeg har skrevet i bloggen skrevet lidt om min vej, som I er velkommen til at lade jer inspirere af. Men det der vigtigt, at den form for kristendom som folke kirken prædker, er efter min mening en udtørret stenet og uddøende tros retning. Eller jeg vil ikke sige at der er noget  i vejen med troen, den hviler bare I nogen menneskers, der er en del af de omtalte konservative kræfter. Hvorfor støtter de kristlige de borgerlige kræfter? Det er fordi den religion er med til at undertrykke mennesker og være en del af det borgerlige system. Læg mærke til at de kristlige støtter borgerlige regeringer. I mine øjne er det spirituelle neutral grundlæggende kærlighed mellem alle mennesker. Lyset skal oplyse de mørke kræfter. Jeg kan mærke at Taliban i Afghanistan påvirker mig meget. Det er kun Gud der kan være med til at rense deres mørke sind. Hvis vi nu var mange nok der faktisk bad for de mørkemænd om at give dem lys i deres hjerter og sind. Jeg ved det virker.  Men det er på de måde det spirituelle virker. Det ville have været fantastisk. Men det er aldrig for sent at starte.

Ja det var en foreløbige lang snak om de nye tider vi skal i gang med, som vi skal tale med hinanden om. Jeg kan nok ikke lade være med at til stadig skrive om det emne.

Jeg er ved at færdig gøre en artikel om Afghanistan

Jeg vil lige tilføje en kommentarer, som min gode ven Jesper Højlund har skrevet til en af mine andre artikler som jeg syntes skal frem på den her for side:

“Det er bare kloge ord Jan, der kommer direkte fra den Guddommelige kilde, vi alle indeholder, og altid kan kontakte, når vi er opmærksomme og lytter efter inde i os selv og ude i verden på de signaler Gud hele tiden sender vores vej. Lyt til de næste linier i en sang, de næste ord fra en nær ven (eller endda en komplet fremmed), titlen på en bog, du holder i hånden etc. De er alle budskaber, kærlige påmindelser fra Gud til dig og mig på de spørgsmål, vi netop går og tumler med lige nu. Tak fordi alle mennesker i verden vælger at følge Jans kloge anvisninger til en indre dialog med Gud, der bor i os alle, og som er den selvsamme levende intelligens, der kigger ud af de samme øjne, som dine og mine. Her finder vi den Levende Ene Ånd, vi ikke kan adskillefra os selv. Ikke en tænke, ikke en følelse, men et bevidst nærvær, der VED og SER, hvad alting er, før vi vælger at danne tanker eller følelser.

Tak min ven, KH Jesper”

Skriv et svar