Per Nørgart er død

Jeg er rigtig ked af at høre at Per ikke er i blandt os længere. En af landsbyens (Borgergade københavn K) spille fugle, med masser af sjove historier og fantastisk vidende person er ikke længere i blandt os. 

Jeg nåede faktisk at lære Per rigtigt godt at kende. Da jeg fik ham i gang med at spille på trompet i hans sene alder. Vi lavede faktisk også et jazz orkestre og vi nåede at spille lidt jobs rundt på de nærliggende værtshuse. 

Det var voksende mennesker, der var  i det band og de alle var meget lærde . Jeg kunne ikke helt følge med i deres intellektuelle samtaler. Det var på et virkeligt højt plan. Der blev diskuteret. Men jeg har altid nydt Pers rolige sødme. Han var altid en meget glad rar mand. Han udgav også en bog med historier og fra gamle dage. 

Per nød også at komme ud og sidde på de forskellige værtshuse, der ligger lige her i nabolaget og derfortælle sine historier, rygende på sin pibe og drikke gode glas rødvin. Det har nok heller ikke været det bedste for hans helbred. Men han boede oppe højt oppe på en af de øverste lejligheder og det har nok givet ham nok motion til at han kunne holde ud så længe.

Jo Per er en person der vil blive savnet i gade billedet og de muntre historier er jeg sikker på at han fortæller og underholder videre oppe hos Gud, hvor han nu er

“Bussen” Jeg kunne desværre ikke i skrivende stund finde en bedre melodi

Her over er en af mine sange jeg bedst kan bruge til lejligheden. Jeg vil naturligvis lede efter optagelser hvor Per er med. Og de vil så komme ud her.

Skriv et svar