et lille lysglimt i mørket, en ny tid ses nu i virkeligheden

Jeg tror jeg mange gange har givet udtryk for at vi en nød til at komme igang med en ny tid. Jeg er glad for at have været med til at sætte en ny dagsorden, ved at deltage i en masse debatter på Facebook, hvor jeg har forsøgt at påvirke mennesker, til at ændre på deres holdninger. Da vi er nød til at gøre det faktisk verdensomspændende for at det virkeligt skal batte noget. Jeg har på et tidligt tidspunkt i denne web sides forløb fået, lavet en google oversættelses funktion. så siden kan læses af alle mennesker i hele verden på deres eget sprog. Så kunne det være at hen ad vejen, at jeg kan være med til at påvirke hele verden. Jeg har fundet en metode, så jeg vil kunne komme ud i hele verden.

Men altså vi er jo nød til at starte med Danevang og det er da bestemt noget af en kamp. Men jeg syntes, at jeg nu ser små lys glimt, at det går den rigtige vej. Rent politisk, ser jeg at Mette Frederiksen, står i virkeligheden meget stærkere. De borgerlige partier, har mistet deres betydning. Da den ære med at rage til sig, som jeg kalder det. Hvor det handler om at de rige skal rage til sig og de fattige skal bare arbejde for sig, at det er ved at være slut. Eller nej det er starten på slutningen. Det der faktisk er dejligt, at vi har klima og faktisk pandemien, som er med til at tvinge os til at gøre de her ting på nye måder. 

Jeg er faktisk hel sikker på at det er Gud der er med til at give en hjælpende hånd. For naturen hører under Gud og altså det er den eller ham der der siger fra. Så der er rigtigt godt. 

Så jeg har sagt det mange gange, at det er vigtigt, at vi ikke bare ændre det ydre klima, men vi må også ændre det indre klima. Altså vi må ændre den måde, vi er opdraget af det kapitalistiske system til at tænke. Altså de har opdraget os til at tænke negativt.For at fremme forbruget og dermed også mere profit til de rige. Når man tænker negativt, så banker man sig selv oven i hovedet. Det siger sig selv at det får man det ikke godt af. Det er psykologi, det er noget der foregår på tanke plan. Ved den negative tænkning bliver vi kort fortalt bange for vores egne tanker. En negativ tanke, som f.eks. “jeg er bange for frem tiden” den udløser en følelse af uro. Så hvis man bliver ved med det i lang tid, så sætter det sig til direkte angst og depression. Det er den process man enten skal stoppe. eller lave om til noget positivt. Jeg selv mestre kun at stoppe tanken. Men jeg læste ude på FB i en gruppe, hvor jeg fik sat en debat igang, inden jeg blev smidt ud. At der var en kvinde, der havde fundet ud af at lave tanken om til noget positivt. Hun skrev at det kunne godt lade sig gøre med en lidt øvelse.

Jeg har lavet en lille opskrift her på siden, hvordan man kan øve sig i det. For når vi begynder at tænke positivt og helst også begynder at få det spirituelle med. Men hvis man ikke er parat til det, så har vi heldigvis musik og kunsten, der den vej sender spiritualitet ud til mennesker. Det er jo derfor vi kunstner elsker at lave musik og kunst, for vi den vej kommer i kontakt med Gud. Vi ved det bare ikke. Men nu fortæller jeg det.

Vi har en kæmpe resurse i vores unge mennesker. som er utrolig dygtige. Se x faktor. Vi mangler bare en national platform hvor alle de talenter og også os sang skriver kan få udgivet vores materiale. Jeg har ideer. til hvordan det hele kan gå op i en større helhed. Men som jeg i første omgang holder for mig selv. Jeg kan se at samfundet ikke er klar til det nu. Det kræver netop at den positive tænkning bliver mere udbredt.

Den positive tænkning er vigtig for at vi får en mere harmonisk verden. Det er muligt. Hvor der også skal være plads til naturen. Vi kan ikke undvære naturen, det er også en kilde til spiritualitet. Vi er jo forskellige, så det er også vigtigt at den bliver her på egne præmisser.

Men som jeg ser det er der små lysglimt, hvor jeg kan se at det går den rigtige vej.Vi har mange dygtige virksomheder, der forstår at lave gode bæredygtige produkter her i den grønne omstilling og det skal de endelig blive ved med. Vi har masser af muligheder for at producere nye gode vegetar produkter som kunne eksporteres. Selv Ekstra Bladet begynder at skrive positivt om Mette Frederiksen. At især Kugle støderen Joakim B. Olsen begynder at omtale hende ordentligt. Hvad det er bestemt på tide. Vi har masser af musisk talent der bør få bedre muligheder. I form af en national platform. Hvor det ikke er forskellige organisationer,  som f.eks. KODA der har deres snabel nede i vores kage dåse og hvor det hedder sig at de repræsentere musikken, men i virkeligheden kun varetager elitens rettigheder. Det duer ikke længere og vores fagforening har en tendens til at gøre det samme. Men det kræver som sagt ny tænkning og som det er nu, så er det lidt op ad bakke. men som sagt der lysglimt at det går den rigtige vej. Så tillykke til os alle sammen. Vi er skide dygtige her i DK, lad os fortsætte med det.

Skriv et svar