At lade være med at tage ting ind

Der er en masse negativitet i samfundet og det er jo det jeg arbejder på dels at skrive om fordi det er vigtigt at fortælle. Og hvad det i virkeligheden gør ved os. Jeg så lige en debat udsendelse fra dead line i gå den 4. septemberr omkring Tyskland, hvor den negative tænkning er meget udbredt. så derfor er det bestemt, ikke bare et dansk fænomen. Det er et verdens omspændende problem, som er vigtigt, at vi får gjort noget ved.

Den negative tænkning, kan godt være en del af den menneskelige natur eller jeg er mere overbevist af den er mere af den kapitalistiske natur. Da negativ tænkning gør at vi forbrugere mere. Der bliver skabt falsk form for lykke. via reklamerne. Vi falder i den fælde, at hvis man ser en smuk ung pige der ser godt ud, som er stejlet og hvis man køber det her produkt bliver man lige så smuk som hende. Man bliver lykkeligere, det er en illusion

Desuden bliver det forstærket af al det vi ser og læser om krig og alle de andre ulykker. Så på den måde holder det hjulene i gang og vi forbruger en masse og de rige bliver riger.ikke lykkeligere, det er en illusion. Hele verden er en stor negativitet. Men heldigvis er Gud også til stede i forskellige forklædninger, så det går ikke helt galt. lige bortset fra nu. Hvor vi har en klima kredse og en verdens omspændende pandemi. Det mener jeg jo er Gud der er igang med at fortælle os at nu er det hele ved at køre for vidt, vi er nød til at stoppe det vandvid.

Jeg har igen lært i kraft af min specielle uddannelse, at lade være med at tage de ting ind i det psykologiske system. Jeg passe så vidt muligt på.Er meget bevidst om hvad jeg ser og læser. jeg forsøger at være bevidst om hvad jeg sender ud Men har også den viden, at en mening kun er en mening det er ikke nogen kendsgerning. Den eneste kendsgerning der er her i livet, er at vi en dag ikke længere skal være her.

Men altså det er også i den her samenhæng, er det vigtigt at vi siger til og fra. Så selvfølgelig er det vigtigt at sige fra og jeg skal også øve mig i at sige det så positivt som muligt fra så jeg heler ikke krænker eller overskrides den andens grænser. Det aller bedste er hvis det er meget alvorligt er at bede en bøn for den anden. Man kan godt bede bønner for verdens leder, som ikke opfører sig ordentlig. Eller i ens personlige sammenhæng, tage en person snak med vedkommende, hvis man føler sig krænket. altså har fået overskredet sin grænse. Selvfølge de grelle alvorlige ting skal man tilkalde politiet. Men i de små ting kan man gøre det at bede bønner og få Gud med ind i billedet.

Det er også vigtigt i den her sammenhæng at tilgive hinanden, sådan at man ikke går bære nag til hinanden i gennem et helt liv. Det er meget oppe i tiden i “Me too” bevægelsen, selv om det er ved at gå i sig selv lidt igen.Der er nogen der bruger det man kan kalde pyt knappen, den er også rigtig god.

Så det her handler om at dels skal stoppe den negative tænkning, finde sin vej til Gud, sige fra, øve os i positiv tænkning. Bruge Gud til at hjælpe sig med de her ting. Øve os i at tænke positivt om hinanden. Lade være med at tolke på andre menneskers meninger og sende det tilbage i måske en forstærket form, det kan jo risikere at skabe vrede som igen bliver fortolket forkert og sendt tilbage

Nr vi engang mestre alt det her så er jeg overbevist om at vi får et samfund i mere harmoni, hvor den ægte lykke er frem herskende. Jeg har brugt de her metoder snart igennem 25 år og i sær det med Gud har jeg aldrig fortrudt. Jeg er oven i købet fået den flotte ære at være “lys arbejder”, som jeg er utrolig stolt af at få lov til. Det er også en af grundende til at jeg er så aktiv på Facebook som jeg er.

Jeg håber det giver mening for jer og håber I kan brugde det til noget. I er vedkommende at komme med kommentar, det kan være at jeg har glemt noget. Men husk en mening er kun en mening ikke en kendsgerning. Følg med her på min hjemmeside www.jfnmusik.dk i min musik og artikler.

Skriv et svar