NEDRIVNING AF GODE BOLIGERE ER DA TORSKE DUMT

Jeg syntes godt nok det er underligt at løse integrations problemer ved at rive huse ned. Vi står nu her og skal huse de rigtige udlændinge, som er i vores nabo lag. Jeg er godt nok lige blevet medlem af socialdemokratiet, men lige her på det her spørgsmål, er jeg ikke enig med dem. Hvorfor har de ikke fået standset de nedrivnings paner, som er skabt af den forrige regering? Nu står vi og skal huse de Ukrainer og som faktisk også er med til at løse et af Danmarks problemer, med at få arbejdskraft til landet. Selvfølgelig er det godt at det borgerlige Danmark mærker konsekvenserne af deres egen politik. Endelig får de ris til egen røv.

Det at rive boliger ned fordi, man i bund og grund har fået lavet et fjende billede over for udlændinge. Fordi de har skabt nogle syndebukke, for at de rige kan rage til sig selv. Jeg ved godt, at jeg kommer til at gentage mig selv, men på den anden side, så kan man ikke få sagt det her tydeligt nok. At vi i Danmark, skal til at opfører os ordentlig, over for mennesker på flugt. Selvfølgelig kan vi ikke huse alle verdens flygtninge. Men hvis vi begynder at se på Sammenhænget med det kapitalistiske måde vi udnytter de lande, som folk flygter fra. Måske kunne have en sammenhæng med de råstoffer, vi udnytter fra de lande.. At man mere eller mindre åbenlyst indirekte støtter disse landes korrupte regeringer. Så var det måske mere og bedre at løse de problemer på den måde, som jeg skildre længere nede i denne artikel

Igen vi er jo pisket nød til at lave om på vores måde at leve på og det er jo i hele verden, hvor det kapitalistiske systemer har mere eller mindre fået lov til uhindret at husere. Vores jordklode kan ikke klare det længere. Jeg er medlem af socialdemokratiet og selvfølgelig skal vi stadig have arbejdspladser og virksomheder. Men behøver vi stadig at skulle producere så meget bras Jeg tror nu heler ikke vi kan og skal helt undgå kapitalismen. Men jeg mener i store træk, at den socialdemokratiske måde som er dem der styre på det store plan, er det mest ideelle. Men hvor de andre partier byder ind med ideer til løsninger. 

Så for at vende tilbage til udgangs punktet. Forstår ikke hvorfor at de gode boliger bliver revet ned. Hvorfor skal man stresse mennesker, fordi man har lavet en forfejlet integrations politik. Fordi integrations politikken har i bund og grund været bygget på syndebuks problematiken. Det er de her grundlæggende ting vi nu, skal gøre op med. Jer der ikke har læst mine artikler. Ved ikke at jeg har skrevet meget om jeg vil have at den ægtes spiritualitet indført. Den spiritualitet, som det enkelte menneske selv har i sit indre, som hver i sær selv skal finde. Som i virkeligheden er kærlighed. Den kærlighed skal først og fremmest bruges til at rense al den negativitet der er i os mennesker på grund af den kapitalistiske verden. Alt det negativitet der er opbygget i mennesker gennem hundrede af år. Måske i hele mennesket historie i de sidste 2022 år siden Jesus fik fat i hvad det i virkeligheden handlede om. At vi bare skal bruge Gud. Men den skal også bruges på at rense vores samfund for negativisme, da det er med til holde konstruktiv udvikling tilbage.

jeg vil ikke begynde en større diskusion om det her. Jeg får hele tiden det billede, af da Jesus kom ind i den der by. Hvor der var masser af boder, fordi små kapitalismens småt var igang der, at han væltede disse boder. Der skulle ikke lave økonomisk plat på hans indtog i byen. Det er lige præcis, det der er sket med de forskellige religioner. Det er bare blevet en måde at rage til sig på en anden måde.

Men når man har fundet den kærlighed, så kan man bruge den kærlighed og lys, som man så kan bruge til at be for andre mennesker til deres rejse. Vi er forskellige og vi skal lære forskellige ting når vi er hernede på jorden. Gud har den store plan for hvert enkelte af os. Vi behøver ikke at begynde, at bruge vores små hjerne til at regne ud, hvad hans plan er. Måske når vi lærer i samarbejde med Gud og hinanden at rejse i flere dimensioner. Men indtil da ellers bare lever lykkelig her nede på jorden. Vi skal have tag over hovedet, et transport middel og mad. Nu har vi snart den flyvende bil. Men mon ikke der er bedre måder måder at løse ting på, hvis vi samarbejder med Gud om tingene. Vi får alle vores ideer fra Gud og vi får først ideerne, når vi er klar til det og det passer ind i Guds plan. 

Det var hvad en historie om forfejlet integrations politik kan fører til om at nedrive gode boliger fordi man vil stresse nogen udlændinge, kan fører med sig.

Skriv et svar