Hvorfor bliver samfundet ikke lukket ned, smitten eksplodere.

Ja jeg ved jo ikke helt hvad der foregår inde i maskinrummet hos vores politiker og hos Mette Frederiksen. Så derfor må den her artikel, bare baseres på gisninger. Det kan være at jeg lige prøver at spørge nogen kilder om det kan have sin rigtighed. Men som jeg tror, så har de borgerlige fået et med ansvar for at samfundet ikke er lukket ned. eller at der er kommet flere restriktioner, hvad jeg bestemt syntes at der skal gøres.

På en måde har de borgerlige fået indflydelse og det er også derfor, at vi ser smitte taler nærmest eksplodere. De borgerlige må bare være deres ansvar bevidst og vi alle må blive ved med at påpege at de borgerlige er totalt lige glade med menneskeliv. Som jeg ser det så grænser det her til at være direkte samfundsskadelig virksomhed det de foretager sig.  Jeg personligt har ikke noget i mod at isolere mig. Og kun gå ud og købe det nødvendige. Og ellers bare lave min musik og skrive de her artikler.

Hvis det er sådan det hænger sammen så kan jeg ikke forstå at M.F. ikke melder det ud, at det er sådan det hænger sammen. Men måske har de radikale, bedt om at det skal være sådan. På en måde har de borgerlige fået indflydelse og det er også derfor, at vi ser smitte taler nærmest eksplodere. Jeg personligt har ikke noget i mod at isolere mig. Og kun gå ud og købe det nødvendige. Og ellers bare lave min musik og skrive de her artikler.

Hvis det stod til mig så indrettede vi samfundet efter det og lukkede samfundet ned om vinteren. Jeg er dog en smugle betænkelig ved de vacciner har i vores kroppe, men når man tænker på hvor mange mennesker, der er med i det her, så må man sige at det må være sikkert. Det som jeg også syntes er underligt er de vaccine modstander har så lidt og dårlige argumenter for ikke at modtage de her vacciner. Nu er jeg meget spirituel og dem der har kontakt med de energier, siger at man ikke skal tage de vacciner. Det er et dillema og her har jeg altså valgt at følge samfundets norm. Da vacciner er det eneste våben, Eller jeg supplere nu med at sørge for at mine c vitamins depoter er godt forsynet i form af C vitamin i pilleform og C vitamin i appelsiner. Udover en sund vegetariske kost. Samt en så lidt socialisering som muligt. 

Jeg tror det vil være sundt for os alle, at lave en sådan nedlukning. Vi producere alligevel for meget skrammel, som reelt kun skal gøre nogen få rigere. Vi er jo nød til at kigge på vores forbrug, da det bestemt også har noget at gøre med klima krisen. Bruge tiden også på at øve sig i den positive tænkning, få ro på den indre psykologi .Vi er et rigt samfund, vi har råd til at gøre de her ting. Få fat i det spirituelle på hvert enkelte personlige primisse. Måske lave decideret borgerløn. Jeg er helt sikker på at vi kunne indrette det sådan. Og ikke bare stjæle fra vores fælles kasse. Ved hele tiden at ville have skatten ned.De bilder sig ind ved at fjerne topskatten eller sætte den ned, at man vil arbejde mere. Men vi skal netop ikke arbejde mere. I sær hvis vi er nød til at lukke ned.

Vi ville finde den ægte lykke, Ikke kun pengene. De borgerlig er faldet i deres egen fælde. De har ikke nogen alternativ politik til Mette Frederiksen, som hun ikke sagtens kan vare tage. Den borgerlige politik er reelt handler om at stjæle og piske den største del af befolkningen til at arbejde for sig, så de få, selv kan leve i luksus. De tror bare at lykken også følger med. Det gør den ikke. Den ægte lykke ligger i det ægte spiritualitet.For mit vedkommende at også at producere musik og video og sende det gratis ud til jer. For musik og video er i virkeligheden spirituel energi, som er mit bidrag til jer.

Men det er der masser af andre mennesker i vores samfund kunne gøre. Vi er et fantastisk kreativt folk. Jeg tror, at alle ville kunne finde ud af at gøre nogen ting og med noget øvelse, at finde ud af at indrette os. Vi har heldigvis internettet og kan på den måde være sammen på en hel anden måde end vi kunne gøre tidligere. Så dem der er vilde med det sociale også kan få det behov dækket via internettet. Vi har udviklet hjemme test, så vi hele tiden kan følge med i smitten. Jeg tror desværre ikke de borgerlige har nogen konstruktiv eller intelligente planer for noget som helst og derfor må vi gøre alt i vores magt at de mennesker ikke får indflydelse på vores samfund.

Jeg tror hvis almindelige mennesker først finder ud af hvordan en moderne form for spiritualitet virkelig indeholder den ægte lykke. Det har kristendommen aldrig formået at kunne gøre. Så den har kun været med til at være en del af undertrykkelses systemet. Jeg så lige en meget stærk udsendelse i går om en fyr der var blevet tævet på et børnehjem og svigtet totalt. Hvor også kristendommen indgik som et uhyggeligt undertrykkelses apparat. Men det er vist uden for denne artikels rammer.

Skriv et svar