vi har vundet

Så kort kan det faktisk siges. De borgerlige klapper fuldstændige i nu. Det er en rigtig dejlig følelse at ha i sin krop, at vores anstrengelser har båret frugt. 

Selv det at man har set Mette Frederiksen været i en forretning uden mundbind, kunne have været en katastrofe for bare en uge siden. Kan man nu læse at Mai Mercado nærmest går i forsvar for Mette. Undskyld mig men jeg får altså en grim smag i munden. Jeg føler det nærmest kvalmende at se hende sige de ting. En ubehagelig vendekåbe. Det er det jeg hele tiden har ment at de borgerlige er ikke til at stole på. 

Jeg så også at Putin kunne åbne Mette Frederiksens sms`er og havde sendt dem til hende. Men nu ved skurken Putin ikke at man må åbne andre folks breve. I det hele taget, tror jeg at man skal regne med at alle kan følge med i hvad man laver. Eller i hvertilfælde fremmede magter. Så man gør klogt i at udtrykke det som de også kan tåle at høre. At vi er nød til at leve alle sammen på den her jord på en anden måde.

Jeg så her forleden dag en klip fra hvor Mette Frederiksen talte dundrende til de blå og hvor Løhde og Karsten Lauriritzen, sad og kiggede som to små børn, der blev skældt velfortjent godt og grundigt ud af deres mor. Men hvor Mette på ingen måde hævede tonen, men sagde med ord, der ikke var til at tage fejl af. Man kunne godt se på Løhde krop sprog, at det ikke behagede damen. Men hun havde travlt med at se ned i bordet. Gad vide om hun faldt i egen negative tankegang. Med en masse vrede, selv bebrejdelse og banken sig selv oven i hovedet, fordi hun ikke formåede at turde at se på Mette F. Det er sådan negativ tænkende mennesker tænker. Det er udemærket, hvis det er sådan de tænker. For det er deres egen medicin, hun får at mærke. 

Den negative tænkning, som hele det borgerlige system har væltet ud på os alle andre. For at der skulle rages til sig selv. For at der kunne skabes mere profit

Jeg har sagt det rigtigt tit og jeg kommer til at sige det mange gange i nu, at det er vigtigt da vi skal have gjort det på nye måder. Men at det er godt, at de borgerlige udstiller sig selv for hvad de er nogen kriminelle størelser. Der på en sostificeret måde har ændret i psykologien i den måde vi mennesker tænker på, med en masse anden kriminalitet til følge. De kriminelle straffer de kriminelle, smider folk i fængsel. Får folk til at æde dødsensfarlig kemi. psykofarmaka. I deres fuldstændig fordummende ivre på at rage til sig selv, fordi det er ikke der studenterhuen trykker. Ødelægger de skatte og sundheds systemet. At ideerne ikke lige frem står i kø for at kunne komme ind i deres sorte hjerne, hvor der i lang tid ikke  har kunne komme noget ind hverken ideer eller lys ind. Fordi de tror at man bliver lykkelig af at rage til sig. 

Jeg ved at det tager rigtig lang tid før der sker noget med mindre vi og de selv får det spirituelle med på en ordentlig måde, så er der måske håb forude. 

Jeg så lige en der kommeterede at der manglede noget på venstres social politik for at få mere fremgang i byerne. Ja det er jo derfor, at vi har socialdemokratierne og de andre venstre fløjspartier. Det er jo derfor jeg siger at de borgerlige kan lige så godt ned lægge sig selv. De har ikke nogen berettigelse længere, for vi skal gøre tingene på nye måder. Hvor vi er alle er i samme båd.Styringen den tager Mette Frederiksen af. Hun er den eneste der har kunne finde ud af at tage alle med ind i samme båd.

Skriv et svar