en let måde du kan formindske CO2

Kan man ved bare at ændre tankegang. Eller skifte fra den negative tænkning til den positive fjerne CO2? Ja det kan man

Tænker du nogen gange “Det kan jeg ikke finde ud af” eller “det er jeg ikke klog nok til” “Jeg har det egenligt dårligt, men jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre for at gøre det bedre.” eller” jeg kan ikke finde ud af at komme derhen”

Kender du til sådanne sætninger?

Det er eksempler på negativ tænkning. Det er der mange mennesker der gør hver dag. Det vidner også om den, debat der er på de sociale medier. Hvor folk de må kører hetz ligende argumenter for at få vores populære statsminister ned med nakken. Men selv om man bruger alle de svinske ud tryk, som nærmer høre de værste gade bøller til. Eller jeg måske mere i retning af facisme og nazisme. Så vidner menings målinger om at befolkningen, ikke lader sig påvirke af det.

Jeg spurgte i starten om man kan ændre CO2 bare ved at ændre sin tanke gang fra negativ til positiv. Ja det kan man

Jeg må først lige forklare hvad det med vores tænkning kan have indflydelse på vores CO2 udledning på. Vi skal have forbruget ned. Det er sådan, at når du tænker negativt så forbruger du mere. Mange mennesker går rundt og har det lidt små dårligt. Det skyldes den negative tænkning. Det er der vores følelser kommer fra. Først kommer tanken og så følelsen. Du kan jo prøve at blive bevidst om hvad du tænker og hvilken følelse der kommer ved din tanke. Prøv om du kan registrere, hvis du opdager, at du bliver urolig for et eller andet og gå lidt tilbage i tanke rækken og find ud af hvad du tænkte lige inden du fik den ubehagelig følelse. Sandsynligvis vil du opdage at du tænkte et eller andet negativt.

Man kan enten prøve at lave sætningen om til noget positivt eller bare at stoppe med at køre videre ud af det spor. På den måde kan du styre om du har det godt. Mon ikke de fleste mennesker syntes om at ha det godt, at det må være målet, med at være her i livet.

Hvorfor tænker vi så meget negativt.? er der sikkert nogen der vil spørge. Det er da direkte dumt, at tænke sådan. Selv det er jo en negativ tanke. Men nej man er ikke du eller noget i den retning. Det er noget vi er blevet opdraget med at tænke sådan. Har I aldrig tænkt på hvorfor nyheder kun indholder negative historier? Aldrig en positiv historie? Det er fordi at I alle skal manipuleres til at være nyttige idioter. I er blevet lavet om til at være forbrugs dyr. Sådan at 5% af befolkningen kan leve vild luksus. I skal både slave i et arbejde og I bliver også manipuleret til at stemme på de borgerlig der kun har det formål at opretholde det system.Hvornår har I set de borgerlige gøre noget positivt for samfundet?

Tvært i mod har de skåret ned på alt. Prøv at se i sundhedsvæsnet. Hvor de skar 2 % ned om året. De har lavet en masse registreringer, så det er blevet uudholdeligt at arbejde i sundheds systemet for vores virkelig helte nemlig sygeplejerskerne. Som siger de vil ha mere i løn, måske hvis de fik en mere tilfredsstillende arbejdsplads så tror jeg det ville være meget bedre.

Over alt i samfundet løber folk hurtigere for at kunne følge med. Stress og jag og mere negativtænkning forpester folks hoveder. Heldigvis er der noget sport. men som også handler om at konkurrere, som igen er en del af den negative tænkning. Men vi har dog musikken…..nej heller ikke den.Prøv at lægge mærke til hvor intetsigende musik er? Det er monotomt og negativt. Der findes ingen ordentlig melodier længere. Jo undertegnet laver musik som er gratis at hører på. Min musik er også baseret og med udgangs punkt i det positive det spirituelle.

Nå men tilbage til udgangs punktet, altså hvis hver i sær begynder at tænke positivt, ja så er vi med til at ændre vores forbrugs mønstre og dermed vores klima. Så det handler om at ændre på det indre klima, for at gøre noget ved det ydere klima. Håber du kan se ideen med det jeg skriver?

Skriv et svar