rammer vi de spirituelle rigtigt?

041021       
Et indlæg i gruppen på vej mod den nye tid på Facebook

Jeg havde en stor og diskussion med Erik Abrahamsen i går og jeg er ked af at jeg forløb mig lidt. Men jeg mener stadig mange af os ikke helt har forstået, hvad det går ud på. At man falder i den fælde, at det bare handler om at rage til sig af materielle værdier. At man i sidste ende bare bliver som alle andre kapitalistisk systemer og man direkte måske bliver en del af  undertrykkelses apparatet.

For mig handler det om at få udbredt. At du får det psykisk super godt, når du fat i Gud på den rigtige måde.For Gud er kærlighed. Vi mennesker skal lære at elske os selv og hinanden Det behøver man ikke nogen religioner til fortælle en. Men det er fedt at have Gud med til at hjælpe sig.

Vi ved, at vi alle har den spirituelle energi inden i os. Vi ved, at hvis du du får folk til at tro på at en sten eller en såkaldt krystal har spirituelle egenskaber, I bund og grund bare et stykke klippe, så er det sandheden. Der ved bliver klippestykket spirituelt og man kan sælge det og rage til sig af mere ragelse og vi drukner i skrammel.

Gospel folkene er de værste. Når man spørger ind til dem, så er der ikke ret mange der egenlig tror på Gud. Jeg har ikke noget i mod, at man viser sin glæde over, at man er i kontakt med Gud. Men behøver man at skulle have penge for det? Jo hvis det går til et formål at hjælpe andre mennesker. Men det gør det yderst sjældent. Jeg har sunget Gospel i 20 år og det var kun en gang at en koncert havde det formål. Jeg er godt klar over at det her er dilemma fyldt og jeg har heller ikke alle løsninger. Men her i Danmark har vi jo nærmest borgerløn og os der er så heldig, syntes jeg har den for pligtelse at udbrede den vidende, uden at pengene bliver den centrale omdrejnings punkt.

Jeg spiller musik og faktisk er jeg med til at udbrede spirituel energi. Jeg spiller musik for jeg kommer i kontakt med Gud. Jeg kan slet ikke lade være. Jeg siger, når jeg går ud og spiller. Jeg skal have penge for når jeg slider, for det hårde arbejde jeg laver, når jeg skal hen til spille stedet og når jeg skal hjem igen.Man bruger mange timer på forberedelse. For ikke at tale på de mange tusinde timer man bruger for at blive dygtig. Men jeg er blevet dygtigt til det ved at jeg elsker at spille. Jeg har været i kontakt med Gud.
Så når jeg spiller koncerter, så gør jeg det i princippet gratis. 

Så hvordan udbreder vi det her til andre mennesker uden at det kommer til at handle om penge.?

Jeg håber, at vi kan debattere det her i en god tone og det er mere sagt til mig selv end jer?

Dette indlæg kommer også ud på min hjemmeside

Skriv et svar