skal vi ikke starte den rejse?

Som jeg ser det, så er det de sidste små skulp og jeg tror at vi er ved at have sejret. Der er ved at blive stille på lægterne. Det der er jo vigtigt at få forklaret vælgerne, at selvfølgelig skal vi have virksomheder, der godt må tjene penge. For at bruge et af deres egne slogan “pengene skal tjenes, før man bruge dem”. Det er det de skal koncentrere sig om og det handler jo ikke om at lave rovdrift på vores fælles spare bøsse. 

Det er den over drivende egoisme, vi fortsat må bekæmpe og som jeg har sagt masser af gange, at vi skal til at tænke positivt, så vi kan blive et rigtigt lykkeligt folk. Det går noget ud overforbruget. Men til gengæld, er jeg ret sikker på at vi slipper for kriminalitet, selvmord, klima krise, måske pandemi, narkomani,alkoholisme, at bruge middelalderlige metoder, som fængsler.I stedet skal vi gøre det modsatte.. lave mindfulness institutioner, hvor vi opbygger mennesker i kærlighed.  I at blive stærke individer, med selvtillid, med troende på, at vi kan en masse ting. 

Jeg kan slet ikke forstå, at vi ikke sørger for at de unge mennesker i. x faktor ikke får bedre muligheder for udvikle deres talent. Vi har en kæmpe resurse liggende der. Vi er masser af sang skriver. Hvorfor bruger vi ikke os og dem (jeg selv er en af dem, har masser af melodier liggende og sange) 

Jeg har skrevet til kultur ministeriet, om det her fantastiske potentiale, som vi bør udnytte. Vi kunne simpelthen lave en fantastisk eksport mulighed. Musik er spiritualitet, det er den måde at Gud kommunikere med os mennesker på. Gud er kærlighed og verden har brug for kærlighed.

Vi skal et nyt spændende sted hen, hvor kreativiteter vil sprudle. Hvor vi og resten af verden kan blive et lykkeligt sted at være for både mennesker og natur. Vi skal øve os i at hjælpe, samarbejde og støtte hinanden og også tilgive. (De blå) Skal vi ikke starte den rejse?

Skriv et svar