HVAD DE BORGERLIGE PRØVER AT BILDE SIG SELV OG OS IND.

Jeg har fået en ven der hedder Kai Nordhald Bloch. Der skriver på Facebook om hvad de borgerlige prøver at bilde sig selv og os ind. Jeg har fået tilladelse fra Kai Norhald Bloch om at citere ham. Jeg syntes det er ualmindeligt godt skrevet og derfor videre bringer jeg det her:

HER OVER NOGEN SMUKKE SOMMER BLOMSTER, SOM KAN KØBES I WEBSHOPPEN. UDEN TEKST OG I GOD KVALITET.

“Hvem tror de er, uden os var der intet. Jeg kan blive noget så forarget over de såkaldte rige der mener, at de alene bidrager til samfundet og at de har krav på skattelettelser, mens de ikke kan unde almindelige lønmodtagere, eksempelvis dagpenge ved arbejdsløshed.

Nu er de rige ikke alene om at tjene penge i det her land, der er mange der har knoklet for dem, så de kunne blive rige, men for dem har det ingenværdi. De bilder sig selv ind, at de har skabt det hele.

Så lad mig lige minde om hvem, har betalt din uddannelse, hvem betaler de veje du køre på, hvem, hvem har bygget de veje, hvem har bygget de broer du krydser på din vej, hvem har lavet de fortorve du betræder, hvem har lavet den cykel  du kan cykel på, hvem har lavet de kloaker dit affald forsvinder i, hvem henter dit affald ved din dør, hvem har bygget de lufthavne du flyver fra, hvem har bygget de fly du flyver med, hvem har bygget den bil du køre i, hvem har bygget de skibe du kan sejle med, hvem har bygget det hus du bor i, hvem har lavet det møbel du sidder i og den seng du sover i, hvem har lavet det komfur du laver mad på, hvem har lavet strømforsyning til din bolig, hvem har bygget den fabrik du måske ejer, hvem har bygget den børnehave din børn kan blive passet i, hvem har uddannet det personale der passer dine børn, hvem har bygget de sygehuse du kan blive behandlet på, hvem har betalt for læge og øvrige personales uddannelse, og sidst men ikke mindst hvem har bygget de plejehjemdine pårørende kan slutte deres dage på, og hvem har betalt for uddannelse af det personale der passer dem Så kom ikke her og bildt mig ind, at det have du, kunne klare uden et fælles skab.”

Skriv et svar