SKUDENE I INDKØBS CENTRET “FIELDS” PÅ AMAGER

Jeg ville have skrevet noget helt andet, i den her artikel. Men jeg ville egenlig have skrevet i min dagbog, når der sker uhyggelige ting. Men nu gør jeg det foreløbig her. Det er en rigtig god måde at bearbejde pludselig opstået ting, som også stopper  al anden debat. Det har jeg også meldt ud på de sociale medier. På grund af skyderiet i Fields.

Jeg har også behov for at få sat ord på de her ting der sker. Der er bestemt mange tanker, der fare igennem mit hovede. Jeg har en veninde der skulle have været i Fields i går, men heldigvis ikke kom  der ud.

Den på gælden gernings mand, er grebet af politiet. Og det er kommet frem, at han er en psykisk syg mand. Der var flere billeder på de sociale medier. Der viste ham rende rundt med et stort gevær inde i Fields og billeder af anholdelsen. Manden blev åbenbart beordret ned på knæ af politiet. Det er bestemt en smart måde, for på den måde sørger de for, at han ikke kan løbe nogen steder. Men der tages ingen chancer. På billedet kan man se at han er omringet af skydeklart politi. Det virker meget professionelt gennemført

Jeg har som det første bedt, en bøn for de  pårørende og også for de dræbte. Jeg ved, at de nu er oppe hos Gud. og jeg har bedt for de til skade kommende. Jeg kan altid mærke, at når Gud har modtaget min bøn, at jeg får det psykisk super godt af det. Det er den måde at Gud kvittere for, at han har hørt bønnen. Det er jo også rigtigt godt healende for den tragiske oplevelse, som også jeg føler.

Jeg ved med mig selv, at de personer som det er gået ud over. 2 sytten årige børn og en russiske mand, at de vil komme her ned her igen eller til en anden dimension.

Ja jeg ved godt at folk, vil nok studse over, hvorfor jeg siger det. Men hvad skal vi lære af det? Hvorfor sker sådan noget lige nu? Jeg har som sagt meldt ud på de sociale medier skrevet, at jeg stopper de debatter vi har igang. Jeg syntes alt andet er fuldstændigt lige meget, når sådan noget sker. Der kan måske også være Guds hensigt med det her. Der skal nogen gange noget kraftigt til for at bryde en eller anden uheldig kørende negativ selvsvings debat. Hvor vi ikke kommer videre!!

Hvis det er tilfældet, så er det rart at vide at Gud har en større plan for os alle, så er det ikke noget, der er tilfældigt. Det er også en rigtig god anledning for dem, der ikke tror på Gud, at afprøve bønnens kraft. Hvis vi er mange der ber, så sker de rigtige ting også. Og Gud hører på alle også dem, som ikke tror.

Hvis der er nogen, der går over på den anden side alligevel, ja så kan det være, at deres opgave ikke var længere, her på jorden. Jeg ved godt, at det er barsk, at se det på den måde. Men Gud har en hel anden mening med, hvorfor ting sker, som vi mennesker har en for lille en mental organisk computer, til at forstå det. Jeg vil ikke bruge en masse tid på ting, jeg ikke forstår alligevel.

Det er vigtigt, at de pårørende giver sig tid til at komme igennem den her proces. Det er vigtig for dem og os alle at tale med hinanden om det. Husk også at give sig tid til at lytte til hinanden. Man kan evt. skiftes til, at tale om det. Sæt æggeuret til, så man skiftes til at tale eller bare være tavse, hvis det det man har behov for. 3 minutter til hver. Eller som jeg gør at skrive det ned, hvad man føler. På den måde, er man psykolog for sig selv. Man får sat ord på sine følelser og på den måde bearbejder, man en tragisk hændelse.

Ja jeg mærkede lige lidt “ked af det hed” lige før, men lige nu er jeg fyldt med Guds lykke fornemmelse. Som jeg tror, at det er en måde som beskytter os mennesker på en hensigts måde. Jeg mærker svagt det min ked af det hed, men lykkefølelsen dominere totalt for “ked af det”  følelsen. Jeg kan mærke, at det her får mig allerede videre nu og jeg har det jo både super godt af Gud følelsen, men også den psykologiske fornemmelse, begynder at virke, at jeg meget snart kan komme videre idag.

Jeg har også lige bedt for den unge gernings mand. Han er jo et rigtigt godt eksempel, hvad koncentreret negativ tænkning kan med fører. Jeg er helt sikker på at der er en psykologisk forklaring på, hvorfor han handlede, som han gjorde. Der er sikker sket noget i hans fortid, der ikke skulle være sket. Han har sikkert en masse vrede, han ikke kan komme af med og det er en slags råb om hjælp. Det er også derfor, at jeg mener, at det psykiatriske system slet ikke har forstået, hvad “psykisk sygdom” i virkeligheden er og at man kun symptom behandler folk med farlig profit givende psykofarmaka.

 Hændelsen kan også få en masse andre mennesker til at opleve at de også bliver påvirket af situationen, men der kan også være, at de mærker noget, som også trænger til at bevidstheden begynder at kigge på. Derfor kan en sådan en begivenhed vendes til noget positivt, for en masse mennesker. Det er vigtigt, at man enten begynder at skrive om det, eller kontakter professionel psykolog, hvis det fylder kraftigt. Man er også velkommen, at komme med kommentar her til min artikel , hvis man mærker noget til det jeg her skriver om, eller andet man vil tilføje.

Skriv et svar