Vintertid

Nu varer det ikke længe før jeg skal til at være inde. Jeg har tænkt at i år vil jeg se at producere ny musik. Eller jeg vil begynde at indspille noget af al det musik jeg har liggende og få det udgivet her. Desuden skal jeg have lavet nogen flere artikler til min lys arbejder virksomhed. Jeg går også med en lille ide om at jeg vil på en måde se om jeg kunne lave en video. hvor jeg indspiller min musical. sådan at jeg selv spiller alle rollerne. det er godt nok et kæmpe projekt. Jeg kunne måske også søge noget rigtig støtte til et rigtigt film projekt. Men det er bare sådan lidt tanke ideer, jeg går med. Man skal huske at jeg får ingen hjælp nogen steder.

Desuden skal jeg finde steder hvor jeg kan spille mit solo projekt. Jeg skal også lave en kæmpe reklame video for min webside. til hele verden i form af en kortfilms musik video, som jeg kan sende ud i hele verden. Via alle mine facebook grupper. Det er bare ærgerlig at erhverslivet er så negative, at de ikke kan se sig selv i at være med i en sådan video. Der er ualmindelig meget konservatisme i det danske erhvervs liv. de tør ikke prøve nye veje. Det er der ikke meget at gøre ved. Jeg vil også fortælle noget mere om hvorfor det er vigtigt at vi som verdens samfund også ændre på vores mentale indstillinger, hvis vi skal gøre os håb om, at vil overleve som menneskehed her på jorden. Vi er pisket nød til at leve på nye måder, hvor det stadigvæk også omhandlerat vi skal have nye indstillinger og holdninger.

Jeg tror og håber, at det skal vi mennesker nok klare. det kan være at det tager tid. Men hvis vi ikke vil lærer ja så må vi føle. Det har de vist allerede mærket tydeligt i Tyskland. Der er sjovt nok ikke så mange klima fornægter længere. Piben er endelig stukket ind. Jeg tror også lige så stille at højre kræfterne lige så stille mister deres energi, da det efterhånden også går op for folk hvor meget alle er blevet taget ved næsen. Jeg gør i hver tilfald mit til det. Denne blog eller magasin kan i princippet læses i hele verden. Hvorfor kun nøjes med at lave det her for den danske befolkning når man nu kan lave det for hele verdens befolkning.

jeg syntes jeg har mange vigtige ting at fortælle om, så derfor skal jeg nok som noget af det første lave en video der går ud i hele verden og fortæller om mit magasin.

Skriv et svar