STOP RYGNING PÅ EN SUPER LET OG GRATIS MÅDE

Jeg har ikke røget i 15 år. Jeg brugte psykologi til at stoppe med at ryge.Det var super let. Hvis man forstiller sig nikotin trangen, som en lille fræk trolde djævle, der er super trodsig, når man anvender magt over for den. Så bliver den virkelig trodsig og opfører sig som en trodsig 6 årige barn. Der nærmeste smider sig ned på jorden skriger og sparker, så det er nærmest farligt, man udsætter sig for mulige fysiske skader, hvis man nærmer sig et sådan barn.

Det er derfor, det er klogt at anvende psykologi. At man viser faktisk kærlighed i stedet for at kæmpe med viljen. 

Rygedjævlen bliver vi ved med at have inde i os og derfor er jeg også den dag i dag nød til at bruge de psykologiske metoder.

Men altså omkring rygningen, så kan man sige inde i sig selv: “Hej du lille ven, hvor er det godt at se dig” i en overdrevet begejstret tone. Man er nærmest kærlig over for den. Djævlen bliver så forskrækket, at den fuldstændig glemmer sit forhaven, at skulle få sin vært, til have det svært med at stoppe med at ryge. Det vil sige at trangen til at at ryge forsvinder som dug for solen.

Man kan godt lige som sikkerhed bruge et negotin plaster også, men jeg brugte det ikke. Jeg brugte kun den her metode og bruger den i dag 15 år efter, men heller at bruge den metode, fremfor at begynde at ryge igen. Jeg har sparet vildt mange penge på det. Jeg har fået en masse ud af på min sundhed. Min hud er smuk at se på. Jeg har næsten ingen rynker. Jeg har en veninde, som havde mange rynker hun røg og nu er hendes hud snart helt rynke frit. Hun er over de 60 år. Hun stoppede med at ryge for 14 dage siden. Så der er vildt mange fordele ikke at ryge. Ens kondition bliver også bedre.

Så altså alt i alt en super let og effektiv metode, er det her. Metoden er gratis at bruge, selvfølgelig skal man finde en metode der passer en. Vi er jo forskellige. Men det gør det altså super let at holde op og forblive ikke ryger. Man må gerne skrive en kommentar til metoden her.

Skriv et svar