Klassisk musik

Musikken kan høres under teksten her

Jeg har faktisk skrevet og indspillet en masse klassisk musik. Jeg er nok af den overbevisning, at når man er et spirituelt menneske som jeg og jeg mener at klassisk musik, er det der bedst formidler af den spirituelle energi ud til mennesker på, så er det nok også derfor at jeg faktisk har haft så meget lyst til at lave den slags musik. Man kommer rigtigt i god kontakt med den spirituelle energi den vej. Sådan noget som metal musik mener jeg, det er det den modsatte herre, der bestemmer. Jeg kan jo lide alt form for musik. Jeg spiller jo faktisk meget irsk musik og faktisk, så har det mange berørings punkter til den klassiske musik. Jeg har fundet ud af ,når jeg tilfører den irske musik 2. og 3. stemmer, ja så åbner der sig en hel anden verden. Da den åbenbaring åbnede sig for mig, spillede jeg det i 3 dage, med det resultat at min arm højre arm kunne jeg ikke bruge i et helt år.

Jeg lå jo ikke stille i det år, men så producerede jeg bare musikvideoer, som jeg jo har mange af. Men altså, jeg regner med at jeg udgiver en del af de klassiske her og på et tidspunkt kan det være at jeg laver et abonnements ordning, uden reklamer. Så at man skal betale en smugle for at høre eller I kan høre det i en spille liste..Jeg håber, at I vil syntes om min musik. Det jeg sender ud her nu er for en del vedkommende noget jeg har indspillet for nogen år tilbage, og jeg har bearbejdet det mere nu, hvor der evt er kommet ekstra stemmer på. Min musik har kun tal på. Det er hvornår de er blevet komponeret. Det kan være, at der en dag kommer rigtige titler på. Det har jeg ikke taget stilling til i nu.

320 1505140743 b

505 1607131433

479 311010 Tango
En klassisk inspireret sød lille melodi 517 -1405141954
Et klassisk stykke musik 428-1902111204

479 311010 er et stykke tango rytmificeret stykke musik. Er udgivet her fredag den 220121 Som jeg er nok særligt glad for. Jeg er selvfølgelig glad for alt musik jeg har skrevet. Dog er der enkelte stykker som jeg af mange grunde ikke har det super fint med. Men det her syntes jeg selv er lidt sjovt. Jeg forestiller mig nogle sorte fugle med røde ben der spankulere rundt omkring og pirke i jorden. Vejret er mørkt, lige efter at solen går ned. Faktisk er humlen kol sort og alligevel er der sprækker i skyerne hvor solen skinner igenne som guld glans. Man kan faktisk mærke dens varme stråler ned på de sorte fugle og deres meget stærkt farvet røde ben. Benene er selvfølgelig ikke en farve der er malet på dem, selv om det kunne man godt have forstiller sig at en kunstner ville have gjort.Men så skulle han have malet i 3 d og det er der jo ikke nogen kunstner i nu der kan, men mon ikke det også kommer. Deter jeg ret sikker på. Håber du nyder musikken mens du læser den her lille historie.

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!