TILLYKKE METTE FREDERIKSEN

Kæmpe stort tillykke Til Mette Frederiksen, hendes dygtige regering og til os alle sammen Det er virkelig glædens dag. På trods af beskidt sprog, med øgenavne og psykologisk gentagelse af de samme ord, lykkedes den strategi ikke,at vælte vores stærke statsminister. Jeg mener dog stadig, at det er et kæmpe problem for demokratiet, men også for samfundet som helhed, at der ikke bliver sagt nok fra over for det. At man med hjlælp af de metoder, som de borgerlig har brugt, alligevel er lykkedes de borgerlig, at næsten at få magten. Det vil jeg stadig igen og igen i tale sætte. Jeg ved at det er den form for psykologi, der er årsag til at så mange mennesker har ondt i psyken og trivselen hos børn og de unge også bunder i det problem. Men at hensynet til at det også giver arbejdspladser, bliver der set igennem fingerne med problemet.Jeg mener, at alligevel at vi kan lave andre former for arbejdspladser. Jeg har ideer til det og jeg håber nu hvor jeg er indmeldt i Socialdemokratiet, at jeg kan få lov til at tale med relevante personer, inden for partiet om disse ideer. Drt er fint, at vi bliver et rigt land, men vi skal også være et ægte lykkelig land. Hvor det psykiske får det meget bedre.

Men nu i dag skal vi glædes os over vores fantastiske statsminister på partileder runden, være fantastisk dybt seriøs. Det viser igen den myre flittige persons fantastiske kvaliteter. Stor tillykke Mette Frederiksen!!

Skriv et svar