Hvordan kan man heale sig selv med den spirituele energi

Jeg skrev på tyscirklens Facebook side, at jeg ville skrive en artikel der omhandler hvordan man bruger den spirituelle energi til at heale sig selv. Selvfølgelig er det ikke noget man bare lige gør, man er nød til at forstå teorien bag ved hvordan tingene foregår.

Altså alt foregår jo inde i sig selv. Alle ved godt hvad tanker er og alle ved hvad en drøm er og igen alle ved hvordan man dagdrømmer. Faktisk så er vi nået et rigtigt langt stykke.Så det vi skal bruge er dagdrømmen eller man forestiller sig noget. Man kan jo forestille sig alt muligt

Når man har bedt sin bøn så oplever jeg det at Gud kvittere ved at man får en fantastisk følelse lige efter at man har sagt ammen.

Mine bønner handler jo meget om at jeg fjerner de tanker som ikke er i harmoni med Gud. Altså jeg forestiller mig at jeg har en slags harddisk med alle de tanker jeg har tænkt og det ka ikke undgås at jeg også ind i mellem tænker negativt, så der ryger ind i mellem ting der ned som skal væk, da sådan tanker hvis de ryger ned i underbevidstheden godt kan lave en forfærdelig ravage.

så altså ,når du har fået den kvittering. Den der fantastiske følelse af ren lykke. Den der rene lykke visualisere ,du derhen, hvor du har en eller anden fysisk smerte. Så kan du på den måde fjerne smerten. Smertens opgave er jo netop at få din opmærksomhed og sådan du visualisere den spirituelle energi der over og med den dejlige positive energi vil der begynde en healing af det pågældende sted og det vil bliver hurtigere rask.

Hvis du ikke har fået fat i den spirituelle energi, så kan du stadig bare visualisere, et stykke gaze bind, som du lægger omkring der hvor du har ondt og begynder at se det, som et sår der langsom healer og på den måde fremskynder du healings processen.

Jeg har brugt begge metoder. jeg brugte den sidste metode til at fjerne et mavesår lige da jeg var ved at lære de her ting for 25 år siden. Men jeg bruger den spirituelle energi i dag.

Skriv et svar