JORDEN DØR UDEN KÆRLIGHED

Den sætning bliver ved med at løbe igennem mit hovede. Det er som om, at det er meget vigtigt at få skrevet den historie, så det vil jeg forsøge at gøre. Mit eget liv har været præget af dette og det har faktisk altid været en kamp for at finde den kærlighed. Da jeg reelt altid har været alene hele mit liv og da mine forældre ikke var der, de havde deres eget liv. Men jeg kan jo se, at jeg ikke er alene. Jeg ved ikke hvor mange af jer der læser det her også har haft det noget ligende. Det kunne være interesant af vide? Men måske, er det ikke så vigtigt. Men mere vigtigt, at få fortalt, hvor vigtige og hvor heldige vi egenlig er, at vi har den kærlighed inde i os selv. Vi har en kæmpe kilde til evig kærlighed inde i os selv. Hvis jeg ikke havde den kærlighed inde i mig selv, så havde jeg ikke været her i dag. Det er den kærlighed jeg ikke kan være foruden.Den har en form af et kraftigt lys. Men samtidig har jeg den jordiske længsel efter kærlighed inde i mig selv også. Barnets mangle på kærlighed, som jeg også kan mærke og som er den smerte jeg også kan mærke. Det er den smerte, som jeg ved, at jeg også skulle tage kontakt til. Det er nemlig barnet inde i mig, som faktisk gerne vil i kontakt med mig og spm jeg nok lige skulle tage kontakt med for at trøste. 

Dette billede kan købes som plakat fra webshoppen

Det er det barn, som jeg tror vi er mange der kan mærke og som er årsagen til at vi begynder, at drikke eller, tage stoffer, eller tager psykofarmaka, for at fjerne den smerte.Men vi skulle heller tage kontakt til barnet og trøste det. Hvad jeg har gjort flere gange, men som jeg her i skrivende stund, kan mærke, at jeg nok snart skal gøre igen.

Jeg kan mærke den psykiske smerte, men det kan også være det, at jeg heller ikke helt kan lade være med at tænke negativt, som alle jer andre nok heller ikke kan lade være med. Mange af jer er nok slet ikke bevidst om at I tænker negativt. Jeg kan se det på nogen af mine veninder, at de tænker negativt og at det er årsagen til at vi ikke kan have noget nærmer med hinanden at gøre. Men det jeg selv gør, er at jeg kan enten be en bøn og hvor jeg ber Gud om at hjælpe med at rense min harddisk for gamle negative tanker og ellers fylde op med positive tanker. Det gør han……

Jeg kommer lige til at indskyde her er at faktisk lyttede jeg ikke til min intuition i går, da jeg ellers er meget bevidst om at lytte til min intuition. Det er jo der Gud kommunikere med mig på. At jeg ikke skulle have set den film i går der hed “prisinors” om de der to pigers forsvindene. Jeg kan mærke at via min intuition, at jeg ikke vil beskrive hvad filmen handler om. Men jeg bestemt kan mærke at den giver nogen noget flash back til min egen barndom og min nu tid. At være en fange, at være i det her selvvalgte fængsel, som mange af jer nok også må mærke rigtig meget i dag. For mange af jer er spæret inde på grund af Corona. I oplever det jeg har oplevet hele mit liv, at være spæret inde. Jeg er faktisk mest tryk ved det. Men jeg nyder nu også at komme ud i sociale sammenhæng ind i mellem og har heldigvis også nogen muligheder i den retning. Men så derfor er Corona situationen ikke så slem for mig, som den er for jer. Men det der er rigtig godt for mig at vide, at så får I nok en lidt bedre ide om hvordan jeg har haft det. 

Men for at komme tilbage til den psykiske smerte, så kan smerten altså handle om de negative tanker som kan komme fra den film jeg omtalte før eller fra de negative nyheder. Vi hele tiden bliver præsenteret for. Som også er årsagen til at det bliver rigtigt svært at få gjort grunlæggende anderledes, hvis vi ikke får kigget på de her ting.Som jeg hele tiden skriver om den negative tænkning. Som bliver fyldt op på vores harddisk hele tiden med. Jer der ikke er bevidst om de her ting. I er fuldstændig prisgivet og har ikke en chance for at gøre noget ved den psykologi. En psykologi, der er med til at gøre de rige rigere. de fattigere fattigere og altså kærligheds løse. Det er et mønstre der skal brydes og som jeg heldigvis selv har fået brudt.

Jeg fik før skrevet om at rense min harddisk, men det er også vigtigt at kontakte barnet inde en selv. Det gør man via visualisering og kontakter faktisk smerten og spørger hvor gammel er du, til smerten (Jeg kan mærke mod stand på at skrive om det her nu, det er også psykologi, jeg har lige talt med min modstand, hvor jeg lige fik forklaret den at, det er vigtigt at få fortalt den her historie til andre og jeg har fået tilladelse til at gå videre)  Men jeg siger lige til mig selv, hvor gammel jeg nu er og at jeg er den voksne.Jeg finder barnet og tager ham op på skødet, hvor jeg går i gang med at høre hvad bare har at sige og som regel har det altid et eller anden at sige. De gange jeg har gjort det sådan, har jeg bedt en bøn om at have Gud med sådan at barnet også bliver healet, det føles vildt godt. Faktisk mens jeg skriver det her kan jeg mærke at barnet inde i mig. får det meget bedre. Det er ikke sikker jeg behøver at lave en større visualisering, senere i dag.

Men de her metoder kunne I mine kære læser måske også gøre på jeres egne præmisser og se om I kan gøre brug af. Jorden dør uden kærlighed. Kontakt jeres Gud I har ham/det/hende inde i jer selv Da Gud er kærlighed, ja så har I og vi en kæmpe kilde til at jorden stadig kan eksistere, for jorden dør uden kærlighed.

Skriv et svar