Lys arbejde

Ja jeg har haft 3 dage uden for at kunne deltage i nogen debatter på Facebook. Jeg har faktisk været ret deprimeret over at ikke kunne slå indhold op. Men på den anden side så har det også givet mig en pause, så jeg har kunne tænke tingene mere i gennem.

Jeg er blevet enig med mig selv at jeg vil til at være mere lysarbejder. At jeg ikke længere vil kritisere modstanderne, men heller se om vi ikke med Gudshjælp og de andre forskellige hjælper, der faktisk er til rådighed for os i den spirituelle verden, forsøge at være med til at påvirke samfundet i en mere holistisk positiv vej.

Jeg er vild glad for, at jeg har mit eget medie min eget sted, at udgive mine ting fra. Hvis jeg nu skulle blive udelukket fra Facebook, ja så har jeg det sted, at skrive mine ting.Jeg vil ikke kunne gå ned og diskuter med enkelte modstander eller skal vi sige samarbejdspartner hos de blå.Som jeg har gjort før. Faktisk er jeg jo på et plan røget ned på samme plan som mine modstander befinder sig på og det ønsker jeg ikke at være.

Jeg kan jo følge med i det de siger og jeg kan jo stadig bare skrive mails til social demokratiet. Og ellers bare skrive her. Jeg ved jo ikke hvor mange der læser mine ting. Men jeg kan se at mine ting bliver læst fra min statestik.

Jeg vil tilbage til at udgive min musik her og måske også lave brudstykker fra mit faste arbejde som jeg er så heldig at have fået, at spille jazz på Cafe Leo i Søvgade 2 hver anden lørdag i måneden.

Ja så faktisk er der ikke så meget mere at sige nu og at jeg skal i gang med at lave en ny plakat til netop Cafe Leo. Da den jeg har hængt der op ikke er god nok.

Skriv et svar