Ny håndholdt verdens video

En ny håndholdt verdens video

Ny Håndholdt verdens video

Her over er min nye håndholdte video. Selvfølgelig skulle den ikke have været håndholdt, men da jeg har renderings problemer, som jeg endnu ikke har fundet ud af hvordan jeg skal løse. Rendering er når man skal have videoen over fra redigeringen eller hvor man laver selve videoen og over i et mere spiselig format, som de forskellige sociale medier kører i

Så hvis der er nogen der sidder derude og har en løsning på hvorfor renderingens processen går i stå. Så må man meget gerne komme med kommentar her under.

Men ellers har jeg klippet stumper af min musik sammen. Jeg har samtidig fået lært Final Cut video redigerings system en anelse bedre at kende. Men mit engelske kunne godt have været bedre. Men noget har jeg da fundet ud af. Ved at prøve mig frem.

Videoen skal ud og ligge på Facebook, men ikke lige på min egen side. Jeg vil prøve at få den ud i de verdens grupper jeg er medlem af. Ja faktisk er det lykkedes mig at komme ud til næsten 2 milioner brugere i den her nye video. Men der er også rigtig mange andre der er der ude, der har fået nogen lunde samme ide. Så derfor skal der stadig arbejdes, men det er jo også det der er sjovt på mange måder. At hele tiden at udtænke nye startegier. At turde bryde grænser. Hvis bare 10 andre mennesker får noget ud af det, så er målet jo nået.

HVAD MED AT STØTTE JER SELV, VED AT STØTTE MIT PROJEKT.?

Jeg har her i dag den 230222 lavet et Indlæg i Link-in, som jeg syntes vil være godt at få ud her også:

“I går udkom jeg til 1,9 million brugere i grupper over hele verden. Med en musikvideo hvor jeg gav smags prøver fra min musik udgivelser, samt præsentation af nogen afmine kunstværker. Det er mange mennesker, men husk på hvor mange mennesker, der ser den udover

Det jeg ikke forstår ved mange af jer herinde, der er meget konservative I jeres sociale holdninger, at I ikke vil være med til at sponsorere mit projekt. I har alle muligeheder for at reklamere for jeres produkter i mine videoer (jeg har mange i støbeskeen) eller direkte sælge gennem min webshop. I stedet sidder I jeres borgerlig vrede og kun tænker på hvordan man kan rage mere til jer fra skat eller vælte den nuværende regering. Jeres politiske partier har jo heller ikke en klap politisk substans. De falder fra hinanden alle sammen, da det går  op for deres vælger og dem selv, at de har ført vælgerne og sig selv bag lyset. Den illusion er ved at gå op for dem selv og vælgerne, det er derfor at frustrationerne vælter ud af dem. Se bare på DF alle flygter skrigende bort. Bønderne kan også mærke at jorden brænder under dem, med alle deres skandaler. Konservative lure passer, men ham skal vi nok også få ført frem i lyset.

Så vi skal gøre andre ting, men heldigvis har vi kulturen, se hvor mange fantastiske unge vi har i x faktor. Hvorfor skal den talent masse gå til spilde? Jeg selv er lige blevet medlem af en gruppe i England der vil udgive min musik, hvor jeg får betaling for det med det samme. Det er et sådan system jeg også vil lave. Men vi skal lave det i Danmark og tænk hvor mange dejlige kroner, der kunne komme i vores fælles kasse. Jeg vil stadig udgive min musik fra min egen side også. Men den side i England har 60.000.000 hits om måneden.

Så hvad med at støtte mit projekt. Se mere på www.jfnmusik.dk”

Skriv et svar