det der skerved negativ tænkning. man banker sig selv oven i hovedet.

Det der er et stort problem, tror jeg ved den negative tænkning og som jeg er sikker på, er en stor årsag til den såkaldte psykiske sygdom. Man går og banker sig selv oven hovedet med, at man ikke er god nok som den man er.Jeg har selv været der. Det var en af årsagerne til, at jeg fik rigtigt meget angst. Selvfølgelig kan der også være traumer fra barndommen, som man skal have en psykolog med til at få sat på plads, så de ikke fylder noget. Men det at man går til daglig og siger til sig selv og mange gange, at man ikke er god nok, Kan være årsag til at man får angst. Det har også betydning for, hvis man gerne vil opnå det eller det, kan være med til at man forhindre sig selv til at få det drømme job eller hvad man nu drømmer om. Man laver forhindringer for sig selv, det er jo rigtig ærgerligt at man ikke får gjort det man allermest drømmer om.

Så det man skal gøre, er at stoppe den gennerelle negative tænkning og altså det der med at slå sig selv oven i hovedet. Problemet er også at det ryger ned i underbevidstheden, det vil sige, at det kommer til at virkelig forhindre en til at gøre alt. Det der også er slemt er, at når man tænker negativt, så sender man også negative signaler ud til omgivelserne og man bliver meget letter et ofre. Det opfanger medmenneskerne og man bliver meget letter udsat for mobning. Vi udsender alle sammen signaler eller energi, som er en form for viberation. Det signal eller energi det modtager med mennesker. Dette føles i virkeligheden meget ubehageligt. Det suger din egen energi ud af dig og det reagere man i mod eller ved enten at gå væk fra det eller handler på det. Man kan blive en mobber, i være tilfælde gør man direkte vold.

I det øjeblik man tænker positivt vil man stadig sende de signaler ud, men det kan mennesker godt lide og vil være sammen med en. Men der hvor man så ryger lidt i reklame fælden, er at de har en tendens til at sige at man opnår lykken. når man bære en trøje som man gerne vil ha kunden skal købe, at man tror og bevidst i et kort tid at nu har jeg den trøje på og derfor ubevidst tænker positivt og får altså meget opmærksomhed.

Men det der er vigtigt, når man, så at sige skal omprogrammere sig selv, er at man skal have fyldt underbevidstheden med nye positive sætninger, sådan at vi opnår alt det vi gerne vil. Det kan jo i virkeligheden være alt lige fra de helt små ting til at få de største stillinger. eller hvad man nu vil opnå her i livet

Så jeg har her en øvelse du kan gøre, hvis du vil omprogrammere dig selv, så du får mere selvværd. Du kan skrive på nogle A4 ark, “Jeg er god nok som den jeg er, jeg elsker mig selv” det der kan ske at at der kan være at der er noget der hedder modstanden, der kommer ind og siger f.eks. “det må du du længere ud på landet med” der er også vigtigt at man lader modstanden komme til orde og også skriver det ned. Så altså skriv ned ” Dit navn elsker sig selv,navn er godt som den han/hun er. Jeg kan alt i GUD” Det er rigtigt godt at få Gud med som samarbejds partner. Han er med om man tror på ham eller ej. Men det er bare meget bedre, når han er med.

Jeg har gjort det her i 25år at have Gud med, så jeg ber altid bønner lige inden jeg skal ud i vigtige begivenheder, selv når jeg køre bil så ber jeg altid en bøn for at det møde vi alle har skal vi afvikle på den bedste måde. Gud har aldrig svigtet mig.

En anden ting man også kan gøre er at når man går en tur, og siger de her sætninger. “Jeg elsker mg selv, jeg er god nok som den jeg er” mens man tager et nyt skridt og tramper rigtigt hårdt ned i jorden. Man får også growding, men det vil jeg ikke komme ind på her i den her artikel. Men med de her to øvelser, er jeg sikker på at du vil opleve en forskel i dit psykologiske system. Du vil få det meget bedre psykisk

Jeg vil nok skrive en artikel senere, hvordan man kan sætte ekstra skub på at opnå det man drømmer om

Skriv et svar