SLIP PISKEN, BRYD SLAVE MØNSTRET, DET HJÆLPER KLIMAET

I det gamle Rom, der kunne man hører at slaverne blev pisket for at de skulle arbejde for at deres ejer, kunne blive rige. Så deres ejer kunne rage til sig og leve i en vild luksus, Dette system går dog ikke i dag, men istedet for at man gjorde som i  det gamle Rom fandt kapitalisterne meget hurtigt ud af et system som de kunne blive meget rige et system hvor det enkelte menneske bliver både ham der stadig knokler for ejeren af produktions systemet, Det handler stadig om at en lille elite skal blive rige. De tror man bliver lykkelig af at eje guld og gods. Heldgvis har vi regeringer der har været socialdemokratiske. Som har sørget for de rigdomme blev fordelt mere retfærdigt, så slave ejerne ikke blev for rige, at slaveejerne ikke fik det hele. 

Jeg mener at man må gå skridtet videre i dag, At dels at gøre op med mønstret og dels få fat i den ægte lykke.

I dag bruger man psykologi, det vil sige at man får det enkelte mennesker til at selv at føre pisken. Man pisker sig selv. Hvordan gør man det? Man får det enkelte menneske tll at tænke negativ. Man laver en avis, hvis eneste formål er at lave negative historier og samtidig vise produkter, hvis man køber disse produkter, så bliver man lykkelig. 

Dette system bliver bredt ud i hele verden, med det resultat, at vi køber en masse produkter vi ikke har brug for. For at producere alle disse produkter. Producere vi en masse CO2, der til sidst ændre på klimaet, som igen går ud over os alle sammen. 

Det der virkeligt kunne gøre os lykkelig, det har man sørget for at også at få med ind, som en del af det borgerlige system. Jeg har dog ikke helt gennemskuet den del. Men jeg ved at her i danmark, der har vi et  kristligt parti, der støtter det borgerlige system. Jeg bruger det spirituelle system på en alternativ måde, der bruger jeg bare Gud. som har givet mig gennem 25 år en fantastiske adgang til ægte lykke Når jeg ber mine bønner. Hvor jeg renser mig selv for negative tanker, som jeg selvfølgelig heller ikke selv kan lade være med at tænke også, fordi jeg skriver er meget med på det sociale medier. Hvor jeg går i klinch med alle de der gerne vil rage til sig. Det er top politiker, der vil holde fast på det  og virksomheds ejer. Som har ualmindelig grimme negative udfald slagord.

Men når jeg har renset mig selv og har bedt for de andre mennesker der lider. Jeg gør lige som de blå politiker. jeg tænker på forskelige mennesker der ikke har det godt. Jeg har taget gade børn i Brasilien, enlig mødre med børn, for bare at nævne eksempler, eller nogen af min tætte omgangs kreds, som jeg kan se hænger lidt i vandskorpen.

Jeg har ber faktisk også for dem der er mine modstander, selvfølgelig ikke dem der med deres metoder, pisker os. Men de er jo faktisk også en del af det samme system, så måske jeg skulle til at gøre dette. 

Så hvad vil jeg sige med dette er: At hvis vi skal ordentlig ændret klimaet så må det enkelte menneske øve sig i at sige fra. Ved at tænke positivt og det kan nogen gange være svære at gøre. Derfor er det rigtigt godt, hvis man også kan få det spirituelle system til at hjælpe sig. Men det er vigtigt at omdrejnings punktet er Gud. Vi har alle Gud inde i os selv, så vi har alle en kilde til at blive vejledt. Hvordan man visualisere Gud det bestemmer man selv.

Jeg selv har kun fået lov til at  se spidsen af hans tommel finger. Men det er til gengæld i et meget varmt lys. Og spidsen af hans frakke. Når jeg prøver at  at visualiser Gud i hel person, så ser jeg virkelig en kæmpe. Og mig selv som en lille bitte person. Jeg kan også mærke, at det er ikke det vigtige. Det er igen Gud der drejer mit system væk fra det. Jeg kan nu mærke igen at nu går vi uden for denne artikels område, så altså tilbage til denne artikels hovedformål. Du som læser kan gøre noget ved klimaet ved simpelthen at bryde det kapitalistiske tanke mønstre, at undgå alt hvad der tilføre dig negativitet. Mærk efter hvad der føles rigtigt eller forkert. Følg din mave fornemmelse, den slår aldrig fejl. Lad være med at læse avisen i Danmark, der hedder Ekstrabladet og lade være med at læse ugeblade. Eller se tv stationer. I det hele taget er alle aviser i Danmark mere eller mindre en del af det blå system. Jeg bruger Danmarks radio som er nogen lunde mere neutral

Så kære læser og tak fordi du har læst så meget. Håber du vil øve dig i disse her ting. Du vil få det meget bedre psykisk og du vil være med til at rette op på vores klima, ved ikke at forbruge så meget. Læs andre steder på i mine artikler hvad jeg har gjort. Jeg har ikke skrevet så meget om min fortid, men fokusere mere på det der har fået mig til at vågne op og håber at også mine artikler er med til at I vågner op og gør jeres til at vi får et andet klima og en natur der er mere i harmoni med os mennesker og med vores indre natur også kommer i harmoni. Jeg er helt sikker på at vores jord bliver et rigtigt smuk sted at være for både mennesker og dyr.

Skriv et svar