Hvem er jeg og formålet med den her side

Lige lidt kort hvem jeg er.Jeg har spillet og skrevet musik i mange år og planen er, at jeg bare har en blog med musik afspiller og  musikvideoer og andre almindelige videoer. Formålet med siden er, at man kan gratis hører min musik og sange, men ikke downloade. så det er derfor at det er gratis at lytte til på min hjemmeside. Jeg bruger al min tid på at enten at udgive de bedste indspilinger fra fortiden og lave ny indstillinger af al det jeg har af at udgive. Da jeg har skrevet rigtigt meget musik, vil jeg kunne udgive ret ofte. Selvfølgelig kan der komme et tidspunkt hvor man vil kunne downloade mod betaling, men det er ikke planen lige for øjeblikket. Jeg vil også meget gerne samarbejde med andre kunstner, der kunne tænke sig at fortolke min musik og sange. Man er også velkommen til at rette min tekster, hvis man mener at tingene kan både staves og formuleres anderledes, at man kopier teksten og sender den rettet, så skal jeg nok sørge for at den kommer ind.

Jeg har siden min karriere start på Cafe Lades kælder i 80érne, spillet i bandet Lets Rock gennem 25 år. Desuden har jeg spillet med forskellige folk og har udgivet nogle CDér ikke i de store oplag.F.eks. CDén: “Gamle Hvin på nye flasker” med jazzifiseret sømands og gårdviser. En af mine sange kom med på klima CD´i 2010 hvor Peter Belli indsang den. Jeg spiller Egen musik,60ér musik, jazz, irsk, al mulige slags forskellige folkemusik. Har indtil for nyelig sunget i gospel kor gennem 20 år..Jeg har spillet med Jes Maribo på værtshuset “Pinden” gennem 5 år. Har været på turne med en fordrag om Johnny Cash. Spillet i en gruppe for single rocker. Som hedder “Songs4U”Jeg har spillet med i jazz trioen “Just in Time”. Regner med at jeg opstarter med Bodil Wieresøe, hvor vi vil spille og synge rytmiske sange. Dette samarbejde venter jeg mig meget af. Ville ha lavet direkte udsendelser, men det bliver nok bare musikvideoer

Jeg kan også undervise i guitar, bas og brugsklaver

jeg kommer gerne ud at spille enten solo,eller i nogen af de andre sammenhæng jeg spiller i. Solo spiller jeg overvejende 60ér sange, eller nogle af mine egne sange, som man kan høre lidt af på nogen af mine musik videoer. Man kan for tiden høre migpå Klostre kælderen den sidste torsdag kl 19 i måneden, hvis jeg når at melde mig til, sammen med en masse dygtig unge musiker.

Venlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

Kan kontakte mig:

Kontakt mig her via kontaktformular

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!