RUSLANDS ANGREB MOD UKRAINE, SKAL OGSÅ HER FRA FORDØMMES

Jeg vil også lige her også give udtryk for hvad jeg mener omkring det der skete igår. Det skal også herfra lyde den stærketeste protest mod idioten Putin. 

Det der er rigtig uhyggeligt, at så langt væk forgår det her jo ikke. Det er i vores nærområde. Vi kan få mange flygtninge hertil og de siger man skal hjælpe i nærområderne. Vi er faktisk også et nærområde. Man kunne håbe på at man tager imod de flygtninge og straks tilbyder dem arbejde som de siger, der er så hårdt brug for her hjemme. 

Men jeg ber i mine bønner for alle de kræfter i Rusland der ikke vil Putin, man må kunne eliminere en sådan diktator. Hvor er Commander Bond henne.Nej han er en fiktions figurer, men der må være kræfter i Rusland, der må kunne røre på sig. Jeg ber også faktisk også for Putin, at der kommer noget spirituelt lys ind i hans hjerne. Eller nogen af hans nærmeste medarbejder, der har en indflydelse på ham.

Jeg har set at disse bønner faktisk godt kan virke og hvis vi er flere der ber på den måde, så bliver bønne trykte kraftigere. Det er vigtigt, at hver i sær gør det i en positiv kontekst. Man kan evt. visualisere al det mørke i hans sind blive erstatte af lys. Det kan man også gøre på andre af hans nærmeste. Det er ikke sikkert at det sådan lige frem er den måde der sker en forandring, men der sker noget som virker, det er jo op til Gud at finde ud af hvad han skal have for en oplevelse, som kan ændre på hans handlinger.

Som sagt har jeg prøvet at gøre det i andre sammenhæng og jeg kan se at det virker. Selvfølgelig skal vi også be for ukrainerne at de må ha held i deres forsvar, så at det ikke bliver let for Russerne. Håber også at deres forsvar tænker i hvordan de skal bekæmpe Russerne, hvis Russerne de får besat landet.

Ja jeg vil ikke skrive mere, men opfordre også at vi som privat personer yder en økonomisk hjælp jeg har støttede i går røde kors. 

Skriv et svar