En ny gammel musikvideo fra Jan Fischer-Nielsen

 

 

Denne video er en af mine første videoer. Jeg er godt klar over at der er en del fejl i den, men jeg syntes alligevel at den er god nok til at blive sendt ud, da musikken er ret vellydende. selvom også der er der forskellige skønhedsfejl.

Min plan er at jeg vil forsøge at udgive ny musi en gang om ugen og jeg prøver såvidt muligt at udgive den i weekende, altså enten lørdag eller søndag. Man er naturligvis velkommen til at dele mine videoer. Desuden er man også velkommen til at sponsorere mine videoer. Man kan jo bare lægge videoen ned på egen  hjemmeside. Denne her video er billede af forskellige mallerier af ukendte kunstner. Fotoérne er taget ultra tæt på, hvorved at der opstår nye billeder. Da jeg samtidig var og er den lære proces, så eksperimenterede jeg med video programmets muligheder og derved opstod der nogen fejl der ikke kommer i de nyere. Men da jeg har tænkt at sende løbende ud kommer der hele tiden både nye og gamle videoer.

I er jo velkommen til at dele mine trailer på de sociale medier, faktisk vil jeg sætte pris på om I gør det.

Men jeg håber I kan lide min video trods fejlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *