slip bur rævene løs

Jeg  læste lige et sted at vi stadig har ræve der går i små bure igen et sted i i jylland. Det er åbentbart der over de fleste af dyre mishandlerne bor. Jeg er nød til at skrive den her artikel over at man stadig kan mishandle dyr fordi der er nogen damer der skal gå rundt skilte med deres rigdom. De tror de for større status, at man ser op til dem, fordi de kan sætte en ræve pels på et stykke tøj. Jeg må også anklage tøjdesignerne, at de ikke kan finde på noget kreativt, uden at man skal bruge dyrs naturlige overfrakker. 

Det er jo i det hele taget igen en af de ting, vi mennesker som er bevidste over hvordan vi bør opføre os, at vi ikke udsætter vores nærmeste med skabninger for unødvendig lidelse og misbrug. Det er også på sin plads her i klima problematiken og natur genopretningen, at nævne at vi ikke bliver lykkelige, fordi nogen har indoktrineret os med negativitet, sådan at vi tænker negativt. 

Når vi igen begynder at tænke positivt, vil vi jo opdage, at vi slet ikke behøver at skille os ud med “lånte fjer” eller i det her tilfælde i pels, at vi vil vide, at vi er gode nok i os selv. Vi behøver ikke at skulle have en accept fra omgivelserne for, at tro at vi er noget værd. Vi vil vide med os selv, at vi er en masse værd og det er det vigtigeste. Vi vil både tro og vide at vi er noget værd i os selv og derfor behøver vi ikke alle mulige symboler for at fortælle vores omgivelser det.

Selvfølgelig kan især vi mænd godt lide at se på smukke kvinder, men når de pynter sig så er det vist ikke for vores skyld, men for netop at signalisere til andre kvinder. Det skal jeg ikke begynde at gøre mig klog på. Men jeg syntes også kvinder uden make up er smukke.

Nå men tilbage til rævene. Nu fik vi endelig minken slået ned og heldigvis gjorde mange af mink ejerne det selv uden for zonerne. Jeg syntes det ville være på sin plads, at det gjorde rævefarmerne også noget ved selv. Altså for den grund som jeg har skitseret her over. Håber vi ser en løsning også på de ræve.

Skriv et svar