Irsk musik på min måde

Jeg kunne godt tænke mig at forsøge at indspille irsk musik på min måde. Det med at lave hovede stemmen, har jeg faktisk ikke øvet mig meget i, men i stedet at lave akkompagnement.. Men jeg har altid synte, at det er kedeligt bare at lægge akkorder på, så i stedet har jeg udviklet min egen stil. Også fordi i mange år havde jeg faktisk ikke nogen noder til det. Jeg måtte bare bruge mine øre til at lytte musikken af. Jeg kom desværre til at udvikle nogle lidt stereotype mønstre, som jeg brugte til det hele. Jeg tror nu nok mine “irske “kollegaer, var en anelse irriteret på mig på det punkt. Men jeg er glad for at de lod mig gøre det – tak for det. Jeg havde også en trang til at gøre det på en anden måde. Ja så er det ført til, at jeg har udviklet min egen måde at gøre det på. Det har så fortsat med at gøre og jeg har her inde for det sidste år fundet ud af, at det var det rigtige at fortsætte på den måde. Det kan godt være, at det ikke er rigtigt irsk, men jeg syntes at musikken får et meget smukker udtryk. Jeg håber på et tidspunkt at få hjælp af nogle af dem der rigtig kan spille hovede stemmen. Men vil ellers så selv begynde at indspille melodierne i en noget langsommer tempo og så må det bare være sådan.

Her i går søndag den 15 december, var jeg for første gang på Mønten, et værtshus der ligger i Nyhavn og der sad der en fyr fra Dublin, der sad netop og spillede guitar på den måde. Det var utroligt befriende, at der også er andre guitarister, der spiller på den måde. Så vores spil gik simpelthen op i en højre enhed, det var rigtigt fedt.

Coleraine
The Ship in Full Sail
Of to California
? Hornpibe

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!