mette frederiksen en super statsminister

Mine samling af de største indlæg til fordel for Mette Frederiksen på Facebook

Desværre har jeg ikke tidsansat det første jeg skriver her under:

Hold da op hvor er jeg glad for at det er Mette Fredriksen, der sidder ved bordenden som statsminister. Det kan ikke siges kraftigt nok, at det skal vi være rigtigt glade for. Sådan som blå blok inklusiv de radikale opfører sig på ville have været direkte farligt, hvis de havde siddet ved magten. Men de presser på for at få noget der bliver i nærheden af svenske tilstande. Det nærmer sig det hykleriske. Der i Sverige, ofre man halvdelen af en befolknings gruppe, fuldstændig kynisk til fordel for at økonomien får lov at kører videre. Det er virkeligt grimt at være vidne til.  Og den grænse vil de Borgerlige åbne op for? 

At de Borgerlige begynder at ville evaluere på et tidspunkt, hvor vi faktisk stadig er midt i krisen. Husk på hvor få der var smittet, da det hele startede. Lige nu er over 11.000 smittet med Corona i Danmark. 11.000 !!! Undskyld mig hvad sidder der mellem ørne på de borgerlige? Ja undskyld jeg ved godt, at det ikke er pænt sagt det jeg skriver her, men jeg er temlig vred, at skulle være vidne til. Og dejligt at vi har ytringsfrihed her i DK at man kan få luft for sin vrede. Altså hvad skal det til for!? Jeg er da helt klar over, at selvfølgelig skal der åbnes op. Men er vi klar til det, med så mange smittet.? 

De borgerlige vil ha åbnet for grænserne. Fra et land som Sverige, der ikke gør noget!  Så vidt jeg forstår, at det er noget af humlen. At man ikke bare kan åbne til Tyskland, hvis man ikke gør det samme til svenskerne.

Nu skal Hr. Kofod på pine bænken, fordi han først tænker på Danmark, før vi tænker på alle andre, det er også skandaløs at opleve. Selvfølgelig skal vi Dansker komme i første række. At Oven i købet DF er med i det kor at vil ha åbnet for grænsen, de har endelig fået som de ha vil det. Grænsebommen er nede. Men heldigvis så udstiller det bare de borgerlige selv. Hvor lidt de har kunne komme med bedre ting selv. De er så misundelig, at de ikke har en Mette Fredriksen i deres midte, der har så meget, intelegens, med menneskelighed, humor (jeg tænker specielt på hvordan en journalist fra B.T. , blev sat på plads) og integretitet. At de borgerlige medlemmer ikke når hende til sokkeholderen.  At hun tænker på hele Danmarks ve og vel og ikke bare en lille del af Danmark.

Men jeg vil dog lige rose jer alle i Folketinget, at det er godt at det virker, som at I har det godt sammen og det er også godt for Folke styret, at man på andre områder kan støtte hinanden på det personlige plan, det er rart også være vidne til.

Hvis jeg skal komme med et råd Mette, så måske bruge lidt andre ord for at være “klog” ordet “intelegens” og “smart” et andet udtryk, der også,kan bruges. Men det er du klog nok til selv at finde på bedre ord.

Debat indlæg på debatten ang Corona

Desuden undre det mig at virksomheder, ikke sørger for at ha kapital til dårlige tider. En slags buffer. At Mette F har været så dygtig, at også at tænke hele samfundet ind. Fortæller alt om hvor stor en statsminister hun er. At erhvervs livet så kommer rendende, virker mere på mig som en flok forkælet børn, der bare vol ha mere, der totalt mangler samfunds sind. Det havde også klædt selvsamme folk, at de også tog ansvar og indrømmede det, da de fik presset regeringen til at åbne mere og som jo havde fatale følger. Staten er vel heller ikke en uudtømmelig kilde til at finansiere det hele, med mindre vi skal gældsætte os til langt ind i næste århundrede?

Hej Mette du burde ha et sted hvor man kan komme med kommentar der er af mere general karakter. Nu er jeg nød til at skrive i en tråd, som slet ikke har noget med det at gøre, for at komme med en kommentar til det pludselig opstået problem. Jeg tænker på problemet Frank Jensen og også Morten Østergaard. Jeg vil ikke gå ind i substansen, men mere tænke på hvem der har interesser i at Frank jensen kommer i den offenlige gabestok, som jeg syntes begge problematikker har en tendens til. Vi ved at de blå partier halter super langt bag efter dig og derfor bestemt kunne have en interesse i at skade dig. Der er masser af journaliste oven i købet den værste af dem alle, som du engang selv har sat på plads og selv er kriminel virker, som en stik i rend dreng i den henseende. Med det formål at forsøge, at stikke en kæp i dit popularitets hjul. De der kvinder, der har startet hele den debat om de her ting, må også have for øje, at det også,kan have den effekt, at det kan skade dig. Er de i virkeligheden sat i gang af sådanne kræfter? Selv om jeg så godt nok at venstre havde selv liggende historier i deres fortid. Men derfor er det virkelig vigtig, at du ikke lader dig narre af dem der måske sidder bag ved og puster til ilden og som måske også er dem, der i virkeligheden har sat det hele i gang?!

Som jeg skrev et andet sted. Hvad med om vi sløjfede blok tilskud og landbrugs støtte til de nord jyder, der ikke kan finde ud af at opfører sig ordentligt. Det er vildt provokerende, at vi her i øst Danmark skal finde os I at ser stort på om smitten breder sig til resten af Danmark. Vi betaler en masse penge til jer. Men I har bare så travlt med at gale op om grundlovsbrud, når der blevet gjort et masse arbejde for at I skal blive fri af den sygdom og faktisk redde jeres liv. I har ikke engang fundet ud af at Corvid spreder sig i mink og kan ryge ud til os mennesker. Hvis det bare havet nøjes med at blive over hos jer, så ville det være fint, men I vil ikke finde jer i at være indespærret, I vil ud til os andre. Der med tager I måske smitten med. Derfor er der ikke nogen grund til at I fortsat skal modtage blok tilskud og landbrugs støtte, fra os andre, når I ikke kan finde ud af at opfører jer ordentligt. I er i mine øjne ikke berettiget til nogen støtte, når I har så meget foragt over at regeringen, som gør alt for at redde jeres liv. I er ikke det værd!!!

Nej du skal absolut ikke udskrive valg. Selv om det ville sikkert slå blå blok tilbage til start eller til stenalderen, hvor de rettelig hører til. Du skal holde fast Mette, vi har en sundhedsproblematik der skal løses, det er det der skal i fokus. Det vil flytte fokus, det vil være farligt, at samle mange mennesker, der er ikke tid til det.

VIRUS I MINKEN

Herunder var lige da mink problemet kørte:

Det har skulle gå stærkt og derfor er der et embedsmandværk, der har til opgave at sørge for I ministre får de rigtige informationer, I har brug for. Man kunne godt få den ide, at embedsværket spiller efter andre spilleregler, at forsinke, eller ikke tydeligt nok sørge for at ministrene bliver tydeligt nok gjort opmærksom på de relevante faldgrupper. På den måde kan embedsmændende måske i virkeligheden komme til at spille en politisk rolle, som er til fordel for blå blok. Jeg har jo ikke nogen bevis for at det er sådan, men hvis der skal foretages undersøgelser, så syntes jeg bestemt også det kunne være interesant, at der bliver boret i? 

Altså som jeg ser det, så er du Mette Frederisen, en ualmindelig dygtig politiker, at du ved siden ,at skulle behandle Covid 19 også tager dig af de almindelige politisk problematikker. Det kunne du måske lige overveje om det behøver, at gå så stærkt? Du skulle nødig falde om med et slag tilfælde, så ro på. Bed en bøn det kan alle gøre, så vi alle kommer igennem den her pandemi.

Det er dejligt at få ret ind i mellem. Der var en embedsmand, der ikke havde gjort sit arbejde ordentligt. Jeg syntes også det flot, at han indrømmede det over for Mogens Jensen og for rullende kameras. Det var bestemt også klogt i stedet for at skulle trækkes igennem sølet, hvis der bliver lavet undersøgelser.

Nu har de blå nok snart andet at tænke på for om 44 dage så er der noget der hedder Brixit. Håber at Mette tager sig rigtigt godt betalt, når landbruget skal til at bruge deres hjælp. Så jeg siger bare Tik, tak, tik, tak,ti……..

Jeg tror ikke vi ser mere til de blå repræsentanter. da de skammer sig over at de har lavet det selvmål og har gravet sig ned i den Jydske muld og jeg håber de bliver der i al fremtid. De bør koncentrere sig om Brixit og at de skal til at producere andre landbrugsvarer i forhold til klimaet. Desuden skal de have lært noget om hvordan man opfører sig på de sociale medier.  Det kunne venstre og de andre landbrugs organisationer sagtens bruge nogen af alle de ulovlige støtte kroner til nogle kurser, i hvordan man opfører sig.

Til social demokratiet

Nogen gange kunne jeg godt tænke mig, at være helt derinde i maskinrummet og se jer mere over skulderen for hvad I virkelig har gang i. Det er ikke fordi jeg mistænker jer i at gøre noget forkert eller ulovligt. Men alle siger, at det der virkelig kunne batte noget, var den her CO2 afgift over hele linien, som jeg lige nu forstår det? Hvorfor gør I ikke det? Men selvfølgelig, der skal også være noget, at forhandle med resten af partierne om, sådan at det hele faktisk kommer til at lande det rigtige sted, Det kan jo være, at selv de blå partier kommer ordentlig ind i en konstruktiv ide udvikling. Hvor de også kommer med intelligente løsninger, som I siger skal skabe arbejdspladser og en grøn start og især for alle de mink producenter, og en masse andre mennesker  der har mistet deres erhverv. Det de blå har lagt frem, kan jo også være taktisk og at de også har et eller andet i ærmet, det kan man kun håbe på. Det de har lagt frem nu er i mine øjne ikke konstruktivt.

Må jeg lige knytte et par ord her til hele debatten, som vi har haft her på det sidste. Jeg skal indrømme, at jeg selv også har måske haft en lidt hård debat tone og nu siger Mette, vi skal tale ordentligt. Så det gør jeg så. Man skal jo altid starte med sig selv. Men kan desværre ikke tvinge de andre om at lave på deres sprogbrug, så jeg håber, at det her indlæg er i en bedre tone? Men jeg syntes, at vi er nød til at sige fra  over for de kræfter, der ikke har indset, at hvis der ikke er nogen befolkning, ja så kan man altså ikke muligt at lave forretninger og derfor kommer sundheden først.

Det er klart, at når noget går stærkt, så kan det ikke undgås, at der sker fejl. Det er tydeligt, at der har embedmænd og kvinder også haft en rolle at spille der. Jeg syntes også det stod vist i pandemiloven, at hvis der sker pludselig ting, så er man altså nød til, at have en mulighed for at kunne agere og handle hurtigt og derfor kommer til at gå forud for grundloven. Den mulighed skal være til stede!

Noget helt andet som også presser sig på, som vi ikke høre om, hvad gør I med Brexit? I sær forstår jeg at ikke landbruget og de blå i talesætter det noget mere, men det er vel fordi alle har styr på det?

Jeg har et stille håb, at nu begynder I at samarbejde og ellers har I jo flertal, så I må på venstre fløjen kunne banke et eller andet sammen, som I alle kan se jer i?

Jeg glæder mig til at se hvad I finder ud af?

Ang mink

Hvorfor den megen vrede.

Jeg kan på en måde bedre forstå hvorfor folk er så vrede over at an har været nød til at slå det erhverv ned. Det har selvfølge haft stor betydning for hele samfundet. Det har selvfølgelig været rigtig godt for hele lokal samfundet, det har skaffet en masse indtægter til hele samfundet. Mettes besøg på sådan en farm har givet mig der bor i øst Danmark syn for sagen, at hvor stort det egenlig er. Jeg har også lyst til at græde, men det er absolut ikke overfor for ejerne. Men det er over for dyrene, at vi fik indblik i en farm, der var så stor, at  man nærmest ikke kunne se den anden ende, det var uhyggeligt. Og hvis de andre farme er lige så store og vi har over 1000 af dem. Det er virkeligt uhyggeligt. Disse kæmpe dødsfabrikker, dyremishandlings fabrikker. Jeg har næsten ikke ord for hvad jeg føler. Jeg bliver også harm over at sådan noget for lov til at foregå nærmest i det skjulte. Jeg føler mig ført bag lyset. Hvorfor skal der en pandemi til at vi andre får sådan en dyrevelfærdsskandale at se. Vi kan igen takke Mette for at vi fik det at se. Men jeg er ikke sikker på at vi er helt enig om det på det punkt, at jeg er ikke ked af det erhverv måske stopper. Jeg håber selvfølgelig, at man finder ud af at bruge de kæmpe haller til noget andet. Der er langt bedre end at lave koncentreret dyremishandling.

Jeg ved godt at landmændene har en hel anden holdning til de kæmpe dødsfabrikker der er. Det er det samme for svine produktionen, det er også kæmpe stort. Jeg varfor nogle år sidenpå turne i Jylland med et Johnny Cash show og vi var på besøg hos nogle virkelig søde Jydsk familie mand og kone, hvor de også havde sådan kæmpe svine bygninger. Vi fik ikke fik lov til at komme ind i fordi netop smitte var de bange for at der skulle komme ind. Jeg følte måske også at de ikke var helt glade for at de havde dem. Jeg følte, at der var noget ambivalens i det.

Vi må også begynde at spørge ind til hvad var den tidligeres regerings ansvar? Det er måske også derfor at de blå farer så vildt frem, for i virkeligheden at dække over egen rolle i sagen. Det er dem der har siddet med ansvaret i rigtig mange år og som Mette Frederiksens på en måde bliver en slags syndebuk for, det må man dog sige er “smart” fundet på hos blå blok. Hvordan kan det være, at der er givet tilladelse til så mange farme? Hvilke miljø godkendelser er der blevet brugt? Hvilke lovhjemmel er der blevet brugt for at give tilladelse til så mange? Hvordan kan det være at de har fået lov til vokse sig så store? Er grundloven blevet brudt her? Hvorfor har man ikke sikret sig mod pandemier og er sundhedsrisikoen blevet vurderet i forhold til tilladelse, eller er det blevet set igennem fingerne med det?

Det var måske mere på plads om der skulle iværksættes en kommissionsundersøgelse omkring blå bloks og venstre regeringens rolle i den sag her? 

Peter Terp

Jan Fischer-Nielsen .

Hold nu kæft dit kommunist svin,

De er vokset under både røde og blå regeringer.

Hvad bliver det næste ???.

Har du også Ondt i røven over .

Fjærkræ 

farme, svinefarme og kvægfarme er betydelig større end de var i gamle dage.

Nu tager vi en ting ad gangen, men du er da velkommen til at fortælle os andre noget mere om det. Er der også virus i det? Eller er det kun en ualmindelig grim gang dyrevelfærd, der er det problem? Jeg syntes også at du har et ualmindeligt dårligt sprog. Det fremmer bestemt ikke din argumentation. Så det må du tale med dem der har forsøgt at opdrage på dig, at det må de gøre om igen!

Ja det var utroligt rart, at den vilde debat vi havde, kunne holde en pause, Hvor vi bare kunne sidde og hygge og sidde og synge og for mit eget tilfælde sidde og spille med. 

Jeg syntes, at vi nu skal prøve at finde løsninger på problemerne og det er faktisk ikke så meget henvendt til dig Mette, men mere til de blå Det kan ikke være rigtigt, at det kun skal være regeringen, der skal løse jeres problem. Hvem har igennem tiden givet tillladelse  til at de mink farme kunne vokse sig så store og i så mange et antal? Jeg blev virkeligt overrasket over både størrelse og omfang. 

Jeg havde tænkt, at det skulle have været skrevet på Venstres side, men der er nok nogen af dem, der også læser her på din side. 

 Hvad med at alle I fine landmænd med jeres kæmpe traktors, lige hjalp minkavlerne med at få kørt de mink, der er nedgravet rundt til nogle biogas anlæg. Nogen af dem skal nok også køres på nogen forbrændings anlæg. I skal spænde  ladvogne på traktoren, fore den med en plastik dug, sådan at I ikke forurener vejene og se så st komme i gang med at få ryddet op. Jeg har set at I sagtens vil kunne køre rundt i hele landet med jeres traktors, så det kan I også her. Der er sikkert også nogle vognmænd, der også kunne bidrage.

Tak til dig Mette, at du lige gav os andre muligt for at se sådan en mink farm og god hygge i familien, resten af weekenden.

Til en af de blåsympatisør: Det er sjovt at I/du bliver ved med at sige de samme ting, som om det bliver bedre at gentage tingene og så er vi nogen stykker,der også så stadig må gentage det samme: Mette F har ikke brudt grundloven og desuden var hun nød til at handle hurtig fordi folkesundheden var truet. Hun sagde,at hun ikke havde lov hjelm til at gøre det, men som jeg ser det så giver epidemiloven hende ret til at gøre det. Desuden sagde Mette Frederiksen, at hun ville gøre det igen, hvis det var nødvendigt. Jo det her er med til at udstille,hvad I er for nogle skurke i habitter, der kun i bund og grund fuldstændig ser stort på folkesundheden. For i oven i købet give store erstatninger til et erhverv der er på vej ned . Endvidere er det på tide også i en klima krise at gøre op med den måde vi behandler næremest sadistisk andre af vores medbeboer på den her klode. Når der nu findes så udemærket alternativer for at brød føde os. Desuden hvorfor satser I så meget på kun det ene erhverv, hvad med alle de andre der også er blevet ramt af den her krise. Heldigvis har Mette også sørget for det.

For mig at se er I nogle der bare er super misundelig på en statsminister, der sørger for hele samfundet. Som i en gammel film, var der en kvindelig skuespiler der sagde “Bare ærgerligt Sonny Boy” og så må I stadig se jer selv stå der ude i kulden og se misundelig ind på en der har teten.

Til nyhederne

Det er vildt fantastisk, at der er en del herinde, der ikke har fattet det hvorfor vi netop Har klaret det relativt godt. Er da fordi os, der er lidt ældre har fattet det og har sørget for at isolere os. Vi er også mange der er enlige, vi er faktisk en milion, der er det og har nok også isoleret os. Vi har heldigvis en regering, der også fattet det og har sørget for alle jer snot forkælet, der ikke har den den nødvendig hjernekapacitet, at I også bliver isoleret nogenlunde. Vi har nogle brave myndigheder, der også gør hvad de kan. Vi har nogen dygtige sundheds arbejder, der også kan deres kram

Jeg syntes også det kunne være fint, at jer der ikke kan holde det ud enten rejser der hen hvor der er rigtig meget Corona eller en øde ø. I får al de døde mink med jer I må selv finde ud om I vil grave den ned, eller flå dem så kan i kan evt pelse dem eller lade være, det bliver jeres problem.  Så fint I bliver jo ikke syge, eller hvis I gør det, så er det jo stadig jeres problem. Bare I holder jer væk for alle os der forsøger at holde os fri af Corona til når vaccinen kommer, som er lige om hjørnet. 

Til de blå, der forsøger at slå mønt på det, I har så rigeligt udstillet jeres totalt manglende situations fornemmelse og hvor jeres virkelig interesser ligger. Det har givet stof til os, at vi har rigtigt meget skyts vi nu kan bruge mod jer selv at i kommer til at græmmes ned under gulvbrædderne, at I vil ønske at I ikke havde lavet være med at være så dumme. Vi er folket, der har gennemskuet jer og vi vil blive ved med at fortælle jer det til den fiser ordentlig ind. At I er nød til at ændre holdninger til at indse, at vi skal til at gøre tingene på en anden måde!.så kom så igang med at få den kreative aktive hjerne halvdel, som stadig er indtakt med at finde på nogen nye bæredygtige måder at gøre tingene på! 

DEN YE TIDSALDER

Jeg tror at vi er ved at komme ind i en ny tidsalder. Det er jeg nu ikke den eneste, der har fundet ud af. Vi har heldigvis en statsminister der sørger for hele folket og i virkeligheden er vi meget bedre tjent med en sådan person, der faktisk tænker i holistisk baner. Vi er faktisk også pisket nødvendige, at tænke i de her baner. Gennem 100 års  uafbrudt kapitalistisk system har vi fået lavet et system der går så meget ud over jordens resurser og jordens andre beboer. Det har betydet at moder natur, har fundet på løsninger der skulle få os til at opfører os ordentligt. Jeg er af den mening at moder natur i virkeligheden er det samme som Gud og han vil ikke ha at hans eksperiment går fuldstændigt i stå, eller forstået på en anden måde. Vi er ved at ødelægge os selv, men Gud sørger for den mindste krigere gør op med vores dominans og grådighed, nemlig en virus. Derfor har vi Coronaen som både går i mink og måske også grise. Der er noget der hedde Fugleinfluenza, så man skal også slå ned på dem. Med andre ord vi bliver piske nødvendig at tænke i mere bærbare løsninger. Vi skal også lære at samarbejde mere med Gud. Det det kapitalistiske system har være så heldig med at de har over taget vores tro system. Med at man opnår lykke ved at  købe ting. Det der er så fedt med at bare at lære at tro på Gud, er at man faktisk bare kan be om at få Lykke, ved at be om det. Når man så samtidig har fået ryddet op i det psykiske system ved 10 års terapi, så er min baggrunds Følelse system konstant. Jeg kan jo mærke, når der skal fyldes lidt ekstra i tanken af spirituel energi, at jeg så bare kan be om det. Hos mig virker det rigtigt stærkt og var på et tidspunkt nød til at be Gud om at dossere det til en mindre styrke det har jeg så i dag.

Det der også er interesant at se i dag hvor desperate de blå samfundssystem systemet er, ser vi hvordan de blå kæmper en desperat kamp for overlevelse. Det er tydeligt at en tv station som TV2 bliver ved med med at køre mink sagen og prøver den vej igennem at vende en udvikling. Det er rart at vi har de sociale medier, hvor vi almindelige mennesker også kan diskutere tingene. Desuden er jeg selv glad for at jeg har lavet mit eget magasin www.jfnmusik.dk og at der er mennesker der har muliggjort at vi har noget der hedder wordpress hvor man meget letter kan lave hjemmesider. Det er jeg virkelig glad for. Det nyeste er nu at vi ikke længere behøver at bruge  youtube som kanal til få vores videoer ud. Da der er nogen der har sørget for at nu er det muligt at lave en video player. Så på den måde kan vi bryde deres monopol på det område. 

0412200539

Jeg bliver lige nød til at kommentere på det samråd der var med Magnus Heunicke som undre mig. Det er en utrolig kompliceret sag og Heunicke er et ganske almindelig menneske, der bliver forlangt at skulle kunne have alle mulige bolde i luften på en gang. Jeg vil ikke engang kunne gengive det her. Jeg syntes også, at det virker også som om at oppositionen. heller ikke læser de ting der bliver sendt til dem og derfor også har et ansvar!! De vil heller bruge det politisk, for at vælte regeringeringen  for øje, i stedet for at være en samarbejdende part. Det syntes jeg er rigtigt grumt at se på i en farlig verdens omspændende pandemi, som også er en stor del af vores virkelighed.

0412201047

I anledningen af Mette F meningsmåling 

Ja , det fjerner hele den facade, skuespil og historie om at blå blok er forankret i noget folkeligt. Det er en illusion, som de har fået opbygget gennem mange år. I stedet ser vi i virkeligheden småligheden, griskhedens grumme ansigt der bliver stillet til fuld skue. Det er faktisk rigtigt godt. Vi skal til at finde nye veje, som er til gode for os alle. Der er bestemt muligheder.

Ja det er godt nok super flot læsning. Stor tillykke til os alle, at vi har en super regering. Vi har faktisk en regering, der favner hele samfundet, faktisk også erhvervslivet. Prøv at tænk på alle de hjælpe pakker, der er rullet ud både til virksomheder og til enkelte personer. Det handler ikke om, at vi skal banke landbruget ned, men at der skal arbejdes på nye måder at producere på.  Vi skal væk fra den egoistiske tanke gang og det vilde forbrugssamfund. Derfor er ser slet ikke brug for de blå, så for min skyld gjorde det ikke noget, at de kom nær spærregrænsen. Vi skal til at gøre tingene på nye måder.

0512201008

Dejligt at I sætter ind på så mange områder. Man må virkelig sige, at I er en dygtig regering, der kan så mange ting på en gang. At ballancere det hele, at få hele samfundet med, det er godt nok flot. At både at rydde op og omstille. Samt lige at klare en sundheds krise, det skal der stor snilde til, hvor oppositionen kører med grove og hårde metoder for at mistænkelige gøre jer.Det kræver godt nok noget styrke og heldigvis har I det hele. Heldigvis har I også os, der kan sige nogen ting, der kan bakke jer op og er måske er en anelse frier i den demokratiske debat. Alt det er klaret på  11/2 år godt nok…..wow!!!

Omkring lovhjemmel ved mink avl:

Jakob Ellemann Jensen miljø- og fødevareminister fra 2. maj 2018 til 27. juni 2019.

”Bekendtgørelse af lov om hold af dyr” (https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1)

”§ 30 Miljø- og fødevareministeren kan for at udrydde, hindre, begrænse eller imødegå risiko for udbredelse af zoonotiske smitstoffer og af de sygdomme, der er anført i de i § 25 nævnte lister 3 og 4, fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige foranstaltninger samt meddele forbud mod anvendelse af dyr, dele heraf eller animalske fødevarer, sæd, oocytter, embryoner af dyr samt gødning, hø, halm, dyrefoder og andre produkter og genstande, hvormed sygdomme og zoonotiske smitstoffer kan spredes. Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.

Stk. 2. Foranstaltningerne i henhold til stk. 1 kan bl.a. omfatte:…”

” h) aflivning af dyr, herunder i et område omkring et udbrudssted, eller slagtning på særlige vilkår og

i) destruktion…. ”

Bemærk den sidste sætning i § 30

”… Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud eller mistanke om udbrud.”

2. pkt. er den sidste sætning, som blev indsat ved ændringslov 2018-12-18 nr. 1550” vedtaget med Jakob Ellemann Jensen som miljø- og fødevarerminister…

Venstres formand har altså hele tiden vidst, at den nuværende regering er på lovlig grund, så han har:

· enten ikke haft styr på, hvad han i sin ministertid selv har foranstaltet

· eller også ikke villet fortælle sine blå fæller om gyldigheden af den nuværende regerings beslutning…

Debat om tonen på de sociale medier.

Cecilie Cathrine Cillekat Hjælm-Nørregaard  ja jeg har nogen gange givet tilbage med samme mønt. når der har kommet med dumme argumenter eller bemærkninger. Så kan jeg mærke jeg bliver vred. Som f.eks. når de blå bliver ved med at køre rundt i den mink sag. De bliver ved med at sutte på det ben. De nærmest klamre sig til den. De vil have lavet kommissions undersøgelse, men det får de ikke noget ud af, da der var hjemmel til at slå de mink ned. Det er nærmest en pligt at gøre det i loven “om hold af dyr” https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/1 Oven i købet en lov som Elleman har været med til at lave.  Med mindre, at det bare er juristerne i ministeriet der har forfattet den og han bare har underskrevet. Selv nu kan jeg se, at der stadig er samråd omkring den sag. Det er jeg altså nød til at blive ved med at tilbage vise. Vi har f.eks. lige hørt fra Elleman, at han nu pludselig siger, at nu går de pludselig ind for sundhed, efter at de har kørt alt det andet i så lang tid. Det kalder jeg for hykleri.

Det er jo rigtigt godt, at vi kan på den her måde have åbne debatter, det må da styrke demokratiet. Det jeg tror er problemet med pressen, at I gamle dage havde de jo nærmest monopol på meningsdannelsen. Jeg mener der var interesser i samfundet, som var interesseret i at vi havde et så stort materielt forbrug som mulig, for derved at skaffe så meget profit til de få i toppen. Det kunne man gøre den gang. Det kan man altså ikke længere  Det privilige er ved at ændre sig, da vi alle borger har mulighed for at ytre os og har friheden til at gøre det. Vi er også på vej ind i en tidsalder, hvor vi er nød til at begrænse det vilde forbrug. Derfor er det godt, at vi har en statsminister der kommunikere med os alle. Det der også er problemet med det er at Mette F har succes med det og det er derfor man nu også forsøger at mistænkelig gøre dette. De borgerlige har haft held med i mange år at diktere en fortælling, som mange af os almindelige borger har gennemskuet. De borgerlige har forfærdelig svært ved at finde hvad ben de skal stå på. De klamre sig til minken, men lige om lidt finder de ud af at de også har tabt der. Hvad skal vi med en borgerlig fløj, når Mette favner det hele?

Redigeret udgave af ovenstående 

1812200722

Det er faktisk rigtigt godt at de konservative også udstiller sig selv, hvor desperate de er efter regerings magten. Ligesom venstre, vil de gøre alt for at få den, netop at bruge tvivlsomme mails som man netop ikke ved ægtheden om. Deter faktisk lige meget, at hvis man ikke kan sende fortrolige mails, uden at der er nogen der skal sende det videre, hvor er vi så henne? Jo hele blå bloks fortælling, er ved at falde fuldstændig fra hinanden. Bare man giver til de rige i form af skatte lettelser, så falder der også lidt ned til de fattigste, konservativ folkeparti min bare r…… Jo forklædningen glider af og man ser den rene egoistiske ragende til sig, hvor man ser stort på alle andre mennesker. De kan godt se hvor populær Mette er. Mette kunne sagtens føje folkeparti på. Det socialdemokratiske folkeparti, det ville være det sande og rigtige folkeparti. De borgerlige vil sikkert på et tidspunkt slå ind på en vej der ligner Socialdemokratiet, hvor de også vil forsøge sig med andre måder at f.eks. at blive mere grønne. Der skal vi igen være på vagt og være klar til at afdække forklædningen, for det vil kun være forklædning. Vi vil være på vagt!!

2212201308

At du(Mette Frederiksen) fortsat må lede landet, for det har du gjort godt. At vi begynder at se frem ad, at vi ser nye muligheder, i stedet for begrænsninger, at vi får ja hatten på,  At vi samarbejder om nye løsninger, i stedet for at grave os ned i gamle negative historier. Men at der skal to til en tango, det er der dele af den borgerlige presse og baglandet der må se at indse, at vi er alle en del af det her land og vi skal samarbejde, men det skal være med dig, som kaptajn på det her skib. Heldigvis tror jeg faktisk at inde i maskine rummet sker der flere positive ting, end vi her ude i sam

2312200831

En kommentar til en der skrev lidt om julen

Ja det er en ny tid vi er ved at komme ind i. De gamle negative herskende energier, som I år vis har manipuleret os alle ind i et system af en form for slaveri, et sofistikeret form for slaver. Det er nu tid til at gøre op med og begynde at finde en vej der er mere i harmoni med os alle sammen også vores tidligere modstander. Det er jo netop også vigtigt at specielt huske i den her jule tid. Jeg forsøger at give mit bidrag via min blog, min musik og mine videoer til den omstilling vi er vej på vej ind i. Google mit navn og du finder vej til min hjemmeside. Glædelig jul alle sammen.

En anden kommentar om hvad de borgerlige er for nogen

Ja det er godt at de selv har afsløret deres sande ansigt, at det må være tydeligt for en hver. at venstre er altså landmænd der tænker i at rage til sig. Men vi skal stadig være på vagt de konservative vil det samme som venstre og de går altså frem. For ikke at tale om NB.

Et indlæg i vores seje statsminister 2812200906

Det er rigtigt godt, at den her gruppe er blevet oprettet. Vi er ved at blive en magt faktor, som vores modstander nok ikke har respekt for, men er klar over at vi eksistere og at vi har indflydelse. Jeg håber bare, at vi fortsætter med at bakke op også når den her Corona på et tidspunkt forsvinder. Det der er så godt, at nu har vi almindelig mennesker har fået et tale rør, som vi ikke havde før. Da kun pressen, var kilden til menings dannelse og derfor faktisk havde fået sat det hele i system,  at folket bare blev reduceret til forbrugs og  valg stemme dyr. Det er nu brudt. Jeg tror også det er, derfor at debatten bliver så skingre, at de blå virkelig er i vild panik over, at de er ved at miste grebet og magten.

Vi skal på et tidspunkt ind på en mere nuanceret debat om, hvor vi vil hen med Danmark. Jeg ser mulighederne,  at vi på mange måder, kan komme hen i mod noget der er sunder og et smukker samfund. Hvor der er mere lige hed, men selvfølgelig skal vi både ha virksomheder og landbrug, men det må være muligt,  at gøre tingene mere økologisk og bæredygtigt. Det kan være,mat vi skal til at vende os til, at vi ikke skal eje, men leje tingene. Sørge for at vi stillet krav til producenterne, at de producere genanvendelig produkter, at tingene kan skilles ad og blive måske brugt i andre sammenhæng. At vi stiller krav til landbruget, om at producere afgrøder, der er økologiske og lave  nye produkter. Måske nogle kokke og mad designer kunne lave noget samarbejde omkring vores mad, om at producere og markedsføre nye produkter. At vi sørger for, at vi ikke skal spise allle det medicin. Jeg har skrevet en større blog om det på min hjemmeside jfnmusik.dk da jeg mener, at vi kan spare milliarder af kroner, hvis vi ikke skal bruge, så meget medicin. Der er masser af andre ting der skal rettes op på og det er super fint, at der er blevet lavet et forståelses papir og en ny retning, som bare ligger der og venter på at blive fyldt ud. Så både landmænd og virksomheder må gerne komme i gang med at tænke i nye baner, vi er normal super dygtige til at gøre det her i Danmark og det skal vi blive ved med.

0201210417

METTE FREDERIKSENS NYTÅRS TALE 2021

Kære Mette. Jeg vil nu ikke kalde din tale for prangende, men Ok. Men det jeg var mest bekymret for om jeg kunne spore, en hvis træthed hos dig?Jeg var nød til at se din tale 2 gange, men heldigvis, så syntes jeg, at du virkede som om at du har det helt fint. Jeg har jo været lidt efter dig,  for at fortælle dig hvor vigtigt det er at spise sundt,helst vegetarisk men også at du kommer ud og løbe i naturen. eller power walk’e som jeg er igang med for at tabe mig (tabt 18 kg mangler 1 kg,på 3 måneder). De har været hårde ved dig, de blå, de har brugt mange ufine trick midt i en pandemi, men i virkeligheden har de lavet det ene politiske selvmål efter det andet. Selv Berlinske indså det for ikke så længe siden og Hans Engel, må jeg også sige, at det var fint, at han var inde og støtte dig. Hvad det burde have været Jacob Ellemann eller .Søren Pabe burde have sagt for længst. Det er først nu, hvor Jacob Ellemann kommer ind og forsøger sig med at vise lidt interesse for hvad det virkelig gælder. men alt for sent, alt for sent. De burde have læst mere på min hjemmeside, for jeg har et motto: det man siger er man selv” så ville de  have været meget mere betænkelige og havde sat alle de fjolser der ytrede sig negativ på Facebook  på plads. 

Men Mette du sørger for at fokusere på dit eget løb siger I din tale ualmindeligt klogt og fokusere på hele Danmark. På  hvordan man finder løsninger på problemerne. Du takker dem, som står i forreste række og kæmper en hård kamp mod Coronaen, du fokusere altid på os mennesker og som igen fortælle hele vejen igennem,hvilke et fantastisk menneske du er. Det er dig der bestemmer. hvad der skal tales om, du sætter dagsorden og det er du i din fulde ret at gøre. De kalder dig diktatorisk og magtsyg, men de glemmer at de selv har givet dig den magt. Det kan man ikke komme bagefter og brokke sig over det, igen et selv mål. For mig virker det utroligt klogt, at du er positive over for dem, selv om de er negative over for dig. 

Så altså din tale var neddæmpet og du fortsætter helt videre i din drejebog over hvad I skal gennemføre. Jeg er stadig fuld af beundring over hvad I har fået gennemført oven i en kæmpe opgave som en pandemi har I lavet politisk arbejde for hele Danmark. At velfærds Danmark er for hele Danmark, altså også for de stakkels Virksomheds ejer  der ikke i tide har sparet op, eller måske i virkeligheden har flyttet kapital i skattely. Det er igen klogt ,vi er nemlig et helt land og velfærden er for alle. Du stiller også krav til udlændinge, at de skal lave noget. En super ide,det vil være godt at få så mange af dem i gettoerne ud og lave noget.(Men vi skal også begynde at respektere dem som vores med mennesker) Det er igen klogt at du tager momento fra de borgerlige og køre det ind i en social demokratisk fortælling.. Selv klimaet er der sket masser af ting I har gennemført. Det virker som om det er virkeligt gennemtænkt ikke noget med at rende ud og lave en masse hovsa løsninger men gennemtænkt, det syntes jeg igen vidner om intelligens og i et fint samarbejde med erhvervslivet. 

Jeg har også en ide som jeg vil lave på et tidspunkt, på min hjemmeside, hvis jeg på,en eller anden måde får noget kapital til rådighed, som ville virkelig være et supplement til al det du indfører. 

Så kære Mette det du gør er utroligt godt og du/I og dine støtte partier I har hele min opbakning og jeg vil gøre mit for at støtte jer i jeres

jeres projekt må lykkedes. Godt nytår. 2021

Nye samling indlagt den 0303211301

Nedenstående fik jeg ikke sendt
Det kan være svært at argumentere sagligt og få en ordentlig debat når modparten kun kan komme med udsagn som at M. F. en løgner, diktator og andre nedsættende ord. Så kan det være svært at selv at holde egen argumentation i et ordetligt sprog.

Desuden forsøger de blå at køre en strategi med at gentage de samme uhyrligheder i ren Ekstra blad stil og jeg tror, at de tror, at de ved at gentage de samme uhyrligheder, håber på at der opstår en metal træthed. Og at folkestemheden vil vende sig bort fra jer. Heldigvis går det mest ud over dem selv, i hvertilfælde hvad venstre angår. Det er derfor vi bliver nød til at blive ved med at sige fra og komme med modargumenter hver gang de ytre sig mod regeringen

Igen skal man modargumentere i forhold til at M.F.sagde noget det påstås at være løgn

Lars Boje Mathiesen  det var en bred myndigheds anbefaling og selvfølgelig var det en politisk beslutning, det er det vi har valgt dem til at gøre, at tage politiske beslutninger. Så der er ikke noget løgn i det.

1602211037

Kenneth Colding altså så vidt jeg husker, har I fået den ene hjælpe pakke efter den anden. Men selvfølgelig jeg er af også den mening skulle I  slet ikke have haft. For jeres grådighed vil der ikke være nogen ende på.I vil blive ved at opfører jer som snot forkælet unger, der er vant til at få det hele serveret. Samtidig beklager I jer over at der er kommet en pandemi til landet og mange af jer opfordre til ikke at følge restriktionerne, det mener jeg grænser til landskadeligvirksomhed.

Kenneth Colding det eneste mønstre der er her, at der er en hel masse mennesker der siger det samme uden at sige noget nyt. Det virker som om at I forsøger ved at gentage den virkelig udokumenteret påstand i den tro at I får befolkningen med jer. Def gør I ikke!!

Jeg foreslog i den gruppe som støtter M.F. At i stedet for roser at man laver copy paste argumentation. Da de blå kommer med den samme argumentation og udokumenteret påstande: 

Ja eller det bedste vil være at hver gang en blå kommer med en eller anden af deres sædvanlige samme bemærkninger, at i stedet for roser, modargumentere deres påstande. Sådan at deres argumentation aldrig står u mod sagt. Hvis det er den samme argumentation de kører frem med er jeg begyndt at lave copy paste argumentation. Med mindre, at der kommer ordentlige indlæg i en ordenlig tone, så kan man godt begynde, at skrive ordentlig sammen.

En der mener at jeg ikke følger med i dags pressen

Otto Nielsen altså hvis der er nogen der ikke følger med , så er det dig, men jeg gentager gerne for nogen, der skal ha tingene ind med skeer. M.F. Taler selvfølge med kloge folk inden for området og derefter tager hun en politisk beslutning, som vi vælger har bedt hende om at gøre. Og hvis det er grundloven du og alle jer andre blå bliver ved med at frem komme med, så blev loven tilsidesat. Og hvis det er minken, du også tænker på, så var der et fjols, må han vel være i dine øjne, der under skrev el lov om dyre hold. Fjolsets navn er Jacob Ellemann og jeg giver dig ret i, han og alle de andre i det parti er ikke værd, at samle på. Det mener de fleste vælger også.

Om mediernes menings dannende funktion

Jeg mener, at det har altid været sådan og før internettet, sad de borgerlige kræfter på medierne og havde på den måde monopol på både meningsdannelse og heldigvis har vi internettet og FB, hvor alle kan frem komme med deres meninger. Det er jo også derfor at debatten bliver så skinger, er da de borgerlige kræfter ikke længere har den monopol. De er ved at miste eneretten på menings dannelsen.Deres argumentations indhold er så tyndt, men de prøver stadig efter bedste evne, at ved at gentage de samme uhyrlige påstande, om og om igen, at de på den måde tror, de får mere ret.

Altså det virker som om at virksomhederne er den eneste kilde til vores fælleskasse. Det er I/de jo ikke, der kommer jo indtægter ind alle steder fra. Det undre mig at faktisk I mange år, har virksomheder haft store indtægter, at man har sparet så lidt op, at man har brug for hjælp fra samfundet? Men det er måske rart at lige bruge samfundets hjælp, før man begynder at bruge af egen lomme?! Gemmen 10 år med borgerlig styre har I fået skattelettelser, samt fået ødelagt skatte systemet, så det har været et tag selv bord. Eller er det fordi pengene er flyttet i skattely? De kan vel ikke alt sammen være gået til samtale køkkener eller fire hjuls trækker. Selvfølgelig er det jo fint at Mette F også tænker på jer, men det forekom bestemt ikke omvendt, da I havde magten. Der blev der igen skåret ned på velfærdsstaten, for at kunne give skattelettelser til de rigeste. Selv finanskrisen handlede det om at være grådig, fik I masser af hjælp og nu igen. 

Jeg er udemærket klar over, at der er mindre virksomheder, som lige får det til at køre rundt og selvfølgelig skal man da have dækket ind. Men den retorik, der køre her vidner, om en flok forkælet unger, der bare vil ha mere og mere. Som kommer med de samme argumenter om og om igen.

Desuden er der jo ikke nogen, der er ude på at holde det lukket for at genere jer mest muligt, det har regeringen også sagt igen og igen, men det lægger I/du ikke den store betydning af. Så jo jeg mener stadig det jeg mener og det uintelligente kan du godt beholde. Jan Fischer-Nielsen i guder, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte med dig….men grådighed ligefrem?! Folk står uden en krone på lommen, og du taler om grådighed??
Har du overhovedet sat dig ind i disse overdådige hjælpepakker, eller skulle jeg sige lån?
Så hva mener du så at “vi” skulle have efter dine begreber?
Folk er tvunget til at holde lukket, dvs tvang dvs det IKKE er selvforskyldt, så gider du ikke godt at forklare dig yderligere hvad du mener med grådighed???
Eller er det bare standard retorikken, fra en tåbelig soc dem som stadig ikke ved hvor hans penge kommer fra??

Når du nu er ved landsskadelig virksomhed, så synes jeg det ville klæde dig at starte med din egen regering, som mig bekendt enevældigt træffer disse beslutninger, men du mener vel stadig at folk er nogle brokkerøve, bare fordi de har fået frataget deres levebrød?!

Hvor er det dog godt at du har dit på det tørre, og hvor er du dog forstående for dem der sørger for at du kan få penge på kontoen, at de får bare en smule hjælp!!

Serveret, det mener du så også alligevel?! Hvad er det der er serveret her, når det nu er de røde der rager til sig, for efterfølgende at flå dem der giver bla dig dette igen og igen?!

Var det samfundssind der er jeres mantra??

Gud fri mig vel for en klam retorik, jeg er chokeret over at du kan være så ubegribeligt uvidende og direkte uintelligent!!

Den måtte jeg lige svare på

Altså det virker som om at virksomhederne er den eneste kilde til vores fælleskasse. Det er I/de jo ikke, der kommer jo indtægter ind alle steder fra. Det undre mig at faktisk I mange år, har virksomheder haft store indtægter, at man har sparet så lidt op, at man har brug for hjælp fra samfundet? Men det er måske rart at lige bruge samfundets hjælp, før man begynder at bruge af egen lomme?! Gemmen 10 år med borgerlig styre har I fået skattelettelser, samt fået ødelagt skatte systemet, så det har været et tag selv bord. Eller er det fordi pengene er flyttet i skattely? De kan vel ikke alt sammen være gået til samtale køkkener eller fire hjuls trækker. Selvfølgelig er det jo fint at Mette F også tænker på jer, men det forekom bestemt ikke omvendt, da I havde magten. Der blev der igen skåret ned på velfærdsstaten, for at kunne give skattelettelser til de rigeste. Selv finanskrisen handlede det om at være grådig, fik I masser af hjælp og nu igen. 

Jeg er udemærket klar over, at der er mindre virksomheder, som lige får det til at køre rundt, eller har svært og selvfølgelig skal man da have dækket ind. Men den retorik, der køre her vidner, om en flok forkælet unger, der bare vil ha mere og mere. Som kommer med de samme argumenter om og om igen.

Desuden er der jo ikke nogen, der er ude på at holde det lukket for at genere jer mest muligt, det har regeringen også sagt igen og igen, men det lægger I/du ikke den store betydning af. Så jo jeg mener stadig det jeg mener og det uintelligente kan du godt beholde.

Og debatten køre videre hans svar

Jan Fischer-Nielsen nåh for den da, så må du hellere dele ud af din store viden så, hvor kommer pengene så fra??

Du handler det jo overhovedet ikke om det store stygge virksomheder, hvis du ellers gad at se ud over din foragt for multinationale skurke, og din røverøde tåbelige tilgang og retorik!!

Det er præcist små og mellemstore virksomheder, som ikke bliver tykke og fede af at drive virksomhed, som ikke har nogen mulighed for at at spare op til 12 mdrs tvungen nedlukning, det er dem som du mener lige klarer sig?!
Gu gør de ej, tag du og løsriv dig for din ventreorienteret vrøvl. bare én gang, og lugt til kaffen!!
Tror ud at det handler om at være tværs, på fordi man kan? Det handler om overlevelse, men det er åbenbart svært at forstå, når man er så forstokket og indædt forkæmper mod de store stygge selskaber, som overhovedet ikke har en kæft med dette at gøre!!

Men igen, du er jo så rød at du ikke fatter en kæft af hvordan samfundet hænger sammen, og alt er åbenbart de borgerliges skyld, og dine kommentarer er så himmelråbende tåbelige og direkte usmagelige!!

Forkælet møgunger, hold nu kæft, gider du godt bare at slukke ned for din tale, du er tydeligvis så ubegavet, og ejer ikke nogen former for selvkritik eller selvindsigt!! Hvor er det da godt at du kan være så selvfed og tro at være soc dem, så går det altsammen nok, og det er alle andres skyld!!

Fy for helvede!!!

Mit svar

Altså de rigtig store multinationale virksomheder har vi slet ikke taget fat i, men det er jo en side af samme sag. Men nu bliver vi lige her i andedammen. Jeg kunne godt tænke mig at vi ikke bruger de udtryk om hinanden. Jeg kunne godt begyndte at bruge udtryk som dit store fede kapitalistisk svin, men det undlader jeg. Så kunne vi lige få vores debat ned på et ordentlig leje. Der er jo ikke nogen argumentation, men kun en masse skældsord og det har altså ikke noget med nogen debat at gøre.

Desuden sådan er det at drive virksomhed, at hvis man ikke kan få det til at løbe rundt, ja så må man desværre dreje nøglen om. Men der skal nok opstå nogle andre. Vi kan jo bare se på de mange iværksætter der er opstået i den her krise, det er da glædeligt.

1702210314

En kommentar til Kai Norhald Block. Der mener at de borgerlige kun går efter at få Mette af pinden, at det ikke handler om at få åbnet Danmark op men kun at få væltede Mette.

Mit svar

Det er da en interesant tese, du kommer med. Så i princippet kan man sige, at de bruger de erhvervs drivende, som en slags løfte stang . I virkeligheden faktisk ofre dem til fordel for sig selv. Hvis min konklusion er rigtig, så er man i virkeligheden langt ude. Gad vide, hvad de erhvervs drivende siger til det? Det er faktisk det, jeg har sagt hele tiden, at faktisk Mette Frederiksen også favner erhvervslivet. Jeg er faktisk også af den mening, at det er en rigtig god ide. Vi har bestemt brug for virksomhederne og at vi som samfund, skal samarbejde med de virksomheder , der har samfundssind som grundholdning. Og alle egoerne og “rage til mig selv på bekostning af andre mennesker” at isolere dem ind til de både kan opfører sig ordentligt og få samfundssind. Det er jeg rigtig sikker på at der nogen i erhvervslivet sagtens kan se det fornuftige i. Det så vi da tydeligt her i starten af pandemien, at der bestemt var firmaer og virksomheder, hvor Mærsk var en af dem, der viste samfundssind, da der skulle skaffes værnemidler. Selv kronprinsen deltog. Der er ikke nogen grund til at lille Lars får lavet et parti med en sådan ide, hvad jeg har lidt på fornemmelsen at han pønser på?

Ja det er interesant at se hvad der sker i blå blok.De konservative er de eneste der på mig virker som om de dukker sig, de har på en måde den samme agenda som venstre. De bunder i selve erhvervslivet, men repræsentere bestemt også egoerne. Venstre er stor bøndernes parti, med illusionen også om at være et Folke parti. Jeg mener faktisk at alle de borgerlige har udspillet deres rolle. Da der ikke længere er brug for de egoismer længere. Vi er på vej ind i en ny tid, hvor vi skal til at leve på en anden måde. Samfundsindet skal være meget mere udbredt og faktisk handler det om at vi alle skal ha det godt.  Men det er på helt andre præmisser end det hidtil har været. Altså faktisk en socialdemokratisk grundsubstans med venstrefløjspartierne og de mest fornuftige borgerlige partier, der kan se sig selv i det jeg mener, som er en slags social kapitalisme. De kan være på hver deres side. Jeg har ikke det rigtige ord for det, men vi har bestemt brug for hinanden. Der behøver ikke at være vildt fattige mennesker i Danmark eller hjem løse.  Eller vildt rige. For de hjemløse  må man bare lave boligformer for de mennesker der ikke kan leve under de normer, som vores normale samfund kan tilbyde. Jeg syntes også at have set, at der er nogen der er begyndt, at tænke i det og har bygget boliger der er til at betale. De indeholder netop de kvaliteter som en hjemløs skal ha. Jeg har jo skrevet min blog om “ud af psykisk krise” andet sted på min hjemmeside. Jeg tror også, at vi får bugt med såkaldt psykisksygdom og måske en hel masse andre sygdomme som faktisk bunder i den måde som egoerne har fået os til at tro at materiel rigdom er vejen til Lykke. Det handler min blog også om. Men at jeg kan konkludere her, at vi altså får bugt med, at vi ikke skal bruge så mange penge til medicin. Jeg er af den overbevisning, at det kan vi sagtens få væk og altså kan spare samfundet for milliarder af kroner. Vi skal have lavet det sådan, at vi skal have robotterne ind. og så skal borgerlønnen indføres..Vi skal have mere tid til os selv og vores familier, til dem der faktisk har en sådan. Faktisk kan man sige at jeg arbejder også ved at lave det her magasin. Jeg får ikke et klap for det nogen steder fra men jeg laver musik, laver videoer, skriver de her artikler. Som jeg deler gratis ud til alle. Det kan jeg jo gøre og jeg behøver ikke mere. Jeg b9’or altså et af de bedste steder i Danmarks og har stadig et lille sommerhus, en kolonihave tyve minutter på el cykel herfra og min økonomi er fin. 

En kommentar til en god ven der mener at der ikke er noget demokrati mere, men at jeg tilbageviser det.

Jeg er ikke enig med dig, jeg syntes faktisk der er masser af demokrati via de sociale medier, som Facebook, hvor helt almindelige borger, som dig og mig, vi kan give udtryk for vores meninger. Problemet for de borgerlige medier, er at de i gamle dage kunne de kontrollere massemedierne. De har i dag fat i TV2 og delvis også Danmarks Radio, men ikke Facebook. I dag er det jo meget letter, at skrive læserbreve, det er ikke så omstændig, som det var i gamle dage. Faktisk så er netop vores statsminister meget åben om hvad de arbejder med og faktisk drager os ind ind i den demokratiske proces. Det forsøger de blå også, men deres problem, er at de kommer til afsløre sig selv i stedet for at få indflydelse og kommer til at vise hvem de I virkeligheden er og hvad deres motiver i virkeligheden er: nemlig at rage til sig selv på bekostning af almindelige mennesker, det er det, vi er ved at gøre op med.

Jeg tror at I virkeligheden, så taler de sammen om tingene på borgen, det bliver indgået kompromiser og lavet lovgivning så samfundet kører. De blå er netop irriteret på os, der er aktive på de sociale medier og at de ikke længere kan kontrollere meningsdannelsen, den sad de jo og styrede i gamle dage. Vi er heldigvis mange, der er med i den proces og jeg syntes, at vi har alletiders chance, for at være med i at påvirke samfundet meget mere hen i mod et samfund, som er godt for os alle.I virkeligheden også for  de blå. Bare ikke at de får helt lov til at boltre sig på vores bekostning, som de har gjort tidligere. Men på en mere bæredygtig og god måde.

Der er en der mener at de blå har mindreværds komplekser og jeg svare at der er gode psykologer, der kunne måske gøre et eller andet. Vedkommende svarer at så skal de være gode
Jeg skriver:

Maibrit Holmen ha ha ja man kunne også vælge noget andet og lade psykiatiker fylde dem med piller og den   Cocktaile slår jo masse af psykisk syge ihjel på de psykiatiske hospitaler. Så det var måske en måde at gøre det på, eller i hvertilfælde, at de bliver omvandrene zombis med hjælp af medicinen, så gør de ingen skade. Husk at læs min blog “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”

1802210853

Kære Mette Frederiksen. Jeg ser du har lavet en mulighed for, at man kan komme med indlæg på din egen side. Det er jeg rigtig glad for, for så har jeg en mulighed for at tage emner op, som jeg mener har samfundsrelevans og som jeg syntes vil være rigtigt vigtigt, at få gjort noget ved. Nemlig det psykiatriske system. Jeg har skrevet, en længere blog om det på min hjemmeside www.jfnmusik.dk, som jeg kalder for “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”. Jeg mener, at vi i samfundet, bruger al for meget medicin til det psykiske område, når man relativt let kan komme problemet til livs på helt andre måder. Det handler om negativ tænkning. I virkeligheden er udbredelse af den negative tænkning, et resultat af siden 60’erne har de blå. siddet på massemedierne og har opdraget mennesker i at tænke negativt. Ekstra bladet og til dels også BT har fyldt danskerne med negative historier. For at få os til at blive gode forbruger, samt letter at manipulere i forhold til til valg til folketing og kommuner. Det skal vi have brudt nu. Det er også vigtigt, at mens I har regerings magten, at vi påbegynder, at gøre noget ved det problem, da det også har noget at gøre med klima problematikken,. Vi skal have gang i en holdnings ændring hos mennesker. Vi skal have standset den negative tænkning hos mennesker generelt. Vi kommer til at kunne spare samfundet for rigtig mange penge til medicin. Der er 250.000 mennesker der spiser lykkepiller.Med dygtige holistiske psykologer, er jeg overbevist, at vi kan lave systemer som jeg beskriver på min blog om. Vi  kan lave systemer der er virkeligheden er til gavn for samfundet og at vi stopper med at være forbrugs dyr, sådan at vi får ændret det store forbrug af lige gyldige ting. Der med også letter at ændre samfundet til.et lykkeligere samfund, vi kan  på den måde også kan få bugt med kriminalitet, selvmord, narkotika problemer etc som er sider af samme sag.Jeg vil gerne stille mig til rådighed, hvis du/I har brug for yderlige svar ellers læs min blog og min hjemmeside/magasin/netavis på www.jfnmusik.dk

Jeg skrev ovenstående artikel og lagde den på M.F. Side men den kom ikke frem, så det kan være at jeg sender den til socialdemokratiet i stedet.

2002210358

Ja det er den samme politik som de konservative gør kører under radaren. Men jeg håber, at der er nogen der har samlet al deres negative udmeldinger, for så let skal de ikke slippe. Jeg mener at de på mange måde har kørt en slags landsforræderi, at have opfører sig så uansvarligt, som de har gjort i en pandemi tid, det skal man ikke komme let hen over.

Men kan også sige at vi har sejret, så mangler vi lige de borgerlige medier, jeg tænker i sær på TV2 at de også kommer ind på en anden opførelse. At man burde overveje at tage deres sende tilladelse fra dem!? Eller i det mindste, at vi andre ikke skal være med til at finansere dem.

Men ellers så ser jeg det som en sejre og at det kan betale sig at holde fast. Men at det er super vigtigt. Som i andre også siger, at venstre kan man jo ikke regne med og at det er altid vigtig at være på vagt på hvad de skurke i habitter så kan finde på.

Og så,ser vi lige tiden an, at der skal gå mange år før de kommer til fadet igen.

Jeg har også skrevet et indlæg

Altså jeg tror stadig, at det her også er en måde, at naturen siger fra. Jeg selv er meget spirituel og at man fra den side også gerne vil hjælpe os med at finde den rigtige vej ud af det. Det kan altså være med til, at vi alle bliver et meget mere lykkeligt folk og det vil sige faktisk alle på hele planeten. Da jeg selv lærte det med det spirituelle for over 25 år siden. Blev det sagt, at man var godt dum, hvis man ikke kiggede den vej. Hvem vil være godt dum? Jeg valgte ikke at være godt dum. Jeg er i alle de her 25 år aldrig blevet svigtet, jeg har en enkelt gang været grådig og det duer bare ikke i det spirituelle system. Man er nød til at være ydmyg. Vi skal væk fra den almindelig kristendom, den har efter min mening spillet fallit, fordi man ikke har forstået det rigtigt. Men mere som en del af det borgerlig system med at undertrykke mennesker med. Jeg skal ikke fortælle jer hvordan I skal tro, det skal alle selv finde ud af med jer selv. 

Det er jo netop en rigtig god tid, at man kan fundere over det her. Alle er hjemme, gå nogle lange ture ude i naturen og tænk over det jeg skriver her. Glæd jer sammen med jeres familier eller hvis man ikke har nogen. Ja så er der altid en der er der for jer. Jeg vil dog slutte det her indlæg med netop og dog noget fra kristendommen. Søg og du skal finde. Jeg kan give jer et lille hint. Det guddommelig er altsammen inde i os selv.

På DR nyheder prøver de at mistænkeliggøre at M.F. Har så godt styr på Facebook. Så jeg skriver

Jeg er undskyld mig jeg er så, pisse lige glad med at I er så sk…. hamrende misundelig. Det kan godt være, at der er en masse folk der styre det medie show. Mette Fredriksen skal også passe sit job, som statsminister Men der hvor forskellen mellem hende .
og de borgerlige politiker, er at Mette er så meget mere kvikke end de fjolser af borgerlige politiker, der på så mange måder nærmer sig sinke stadiet. Og fordi Socialdemokratiet har lavet et ordentligt stykke politisk forberedelses arbejder, der er så totalt gennemarbejdet, at selv om der kører en pandemi, der er verdensomspændende, så formår de også,at køre den almindelig politik. Mens de andre nar hoveder render forvirret rund som en flok pjuske høns i en hønsegård. 

Angående den korte avis skriver en advarelse mod at lukke op

Jeg er fuldstændig enig. Jeg er ret sikker på at smitten stiger og vi faktisk får ødelagt hvad vi har vundet. Der er slet ikke nok der er blevet vaccineret og en engelsk variant, som vi ved hundrede procent får smitten til at stige. Men nu har de borgerlige fået presset det igennem, så håber jeg stadig også at de viser det når de har taget fejl., men mon ikke der kommer kø ved håndvasken og det har ikke noget at gøre med, at man vil vaske smitte væk på hænderne

Til Magnus Heunicke 

Jeg er også af den mening, at når vi slet ikke har fået vaccineret nok og ikke har fået styr på den engelske variant, at vi skulle tage og vente med at åbne…..(øh lige bort set fra min frisør, må gerne lige åbne i 14 dage) samfundet. Men altså når I nu har valgt den strategi, så har jeg tillid til, at I har foden på bremse pedalen.

Om de blå i almindelighed

Lis Larsen  Det har altid kun været de blås interesse at kun gå efter pengene og at rage til sig selv, ødelægge velfærds staten, se stort på menneskeliv og de har udstillet sig selv. Her det sidste år vist deres fuldstændige manglende intelligens, at selv det jeg skriver her forstår de ikke. 
240222
En selvstændig der siger at vedkommende mister omsætning. 

Søren Lindhardt  ja det er jo virkelighed også for dem der bliver arbejdsløse. Det er virkeligheden for alle der er blevet ramt af det her. Der er også mennesker der faktisk dør af det her, men det er måske ikke så vigtigt i din optik.?!

Der er en der har sendt mig en gif hvor man ser nogen får løbe

ja nu er ordet socialist ikke noget fy ord for mig. Da jeg meget heller vil være social i stedet for som dig  der må antages at være det modsatte nemlig en egoist. Altså en af dem, der bare rager til sig selv på bekostning af dem, der reelt skaber værdierne!! Så brug du de får til at selv at lulle dig i søvn, håber for dig, at de så ikke er befængt med en eller anden sygdom, der kan overføres til dig,  så du risikere at dø af den. 

altså det du siger er jo også en del af den samme argumentation som I også har sagt hele tiden. At I bliver ved med at gentage de samme floskler kommer vi ikke videre af. Prøv nu at finde den kreative konstruktive hat frem. Det kan være at en sådan aldrig har eksisteret for jer.

Ja så må jeg vel hjælpe jer lidt. Så vidt jeg er orienteret, at der er folk igang med at lave nye virksomheder, fordi der dog  heldigvis er der nogen der ikke er helt indskrænket. Ja der er virksomheder, der ikke kan klare det, men der er nye der dukker op.,

Hvorfor laver I ikke en investerings fond for virksomheds ejer, som I alle kan trække af i tilfælde af sådanne kriser som den her? I stedet for at I skal komme rendende til staten og oven i købet opføre jer som forkælede børn, når Mette Frederiksen sørger for at I kan komme igennem den her krise?! 

Nå nej ordet solidaritet er ikke et ord, der findes på den pege plade I er udstyret med. Det er kun noget vi andre kan finde ud af at Men det der er jo vigtigt stadig at holde for øje, at alt det her gavner kun regeringen. Regeringen har jo samtidig vist en fantastisk rækkende hånden ud til det erhvervsliv, som det normalt er blå bloks interesse område og derfor er blå blok i praksis blevet sat fuldstændig uden for indflydsel. Det så vi jo i praksis i går. Samtidig er der her på det her medie blevet brugt en retorik, der hører til hos folk med nærmest ingen skolegang. Det betyder, at der er ingen der har lyst til at beskæftige sig med deres indput. Ind til de får lært, at fører en samtale og dialog, i det mindste forstår sammenhæng mellem sygdom og økonomi, så bliver det altså Mette der bestemmer. Og heldigvis for det!!!

Der er en der vil ha mig til at vælge om en mand på 90 dør eller en ung mand der gør selvmord

Michael Funch Nielsen  I virkeligheden er begge dele menneske skabt. Den første er naturen der siger stop og det andet skyldes den udbredte negative tænkning i samfundet, som er startet af borgerlig kræfter for at få folk til at forbruge mere. En typisk avis som Ekstra bladet har opdraget mennesker i at tænke negativt. Men de andre medier har og er også med i den form for sammensværgelse. Så i begge tilfælde handler det om at vi skal gøre tingene på nye måder. Det er det valget består i.!a

Anita Schlüssel problemet med masse medierne har virkeligheden været at som jeg har skrevet før andre steder. At masse medierne fremstille alt ud fra borgerlige synspunkter og at de hid til har kunne manipuleret og styret menings dannelsen, det kan de ikke længere på samme måde her på dette her medie. De blå har jo siddet på masse medierne og har haft monopol på nyhed og debat strømmen.

Til Debatten på DR 2502212252

Allan Engelstoft Lindharth Det er jo ikke inde i den enkelte forretning der er problemet, hvis nu de forskellige forretninger havde ligget rundt på landet med stor afstand i mellem sig. Altså ude på bøndernes marker. (Bønderne må ha nogle jorde der må kunne bruges til det?) Så syntes jeg det ville have givet mening. Men når nu altså forretningerne ligger i byer. det vil sige at når de så ligger der tæt. Ja så samles flere mennesker og derfor bliver folk letter smittet.

– formentligt har INGEN af de tre nogensinde set udtrykket i øjnene på et menneske som kvæles langsomt . . . . . . 
2602212341

Det er altså flot at du skriver det med rim
Også er du bestemt ikke til grin
At du for Mette altid kæmper
Fjerner Corona  dødens lænker
Så selvfølgelig skal du også ha svar på vers.
Mette hun er generalen for sin hærs
Godt at Mette hun har alle os
Så hun kan gi de blå et los

0102210421

En indlæg i Kristlig dagblad omkring Corona og selvmord 

Sikke noget sluder. Det har aldrig været regerings ansvar at der kom Corona. Det er jeres ansvar og I kalder jer kristne I har ikke forstået et klap!. I er en avis der i virkeligheden er med til at understøtte hvorfor der er folk der begår selvmord. I støtter det borgerlige. I støtter at mennesker tænker negativ, da det er rigtig godt at folk gør, da de bliver bedre forbruger. Men som har den  side gevinst , at folk der tænker for meget negativt risikere at dø,af det. De begår selvmord. I kalder jer kristne I har ikke kontakt til Gud. I har endnu ikke formået at fortælle hvad det vil sige at ha kontakt med Gud og hvordan det virkelig kunne hjælpe. Læs min blog på min hjemmeside. Søg og I skal finde.Nej jeg giver jer lidt hjælp den hedder www.jfnmusik.dk læs bloggen “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka” Jeg har reklamer på min side for danske firmaer. Der er gratis musik og musikvideoer man kan støtte min side ved at købe produkter hos mine sponsore eller bedst at give donationer direkte. Men læs bloggen

Selv tak for mødet. Jeg er klar til at forhandle, hvornår det skal være. Der er ikke nogen grund til at lade det her vare flere uger. Til alle jer andre, I kan læse mine og Venstres tanker her: https://www.venstre.dk/nyheder/ellemann-sadan-vil-venstre-genabne-danmark

Altså jeg syntes der skal meget mere til en enkelte udmeldinger, som Jakob Ellemann-Jensen her udmelder og at han så tror at nu kører det hele på skinner. Jeg syntes det er en al for alvorlig situation til at jeg lige glemmer den ualmindelige hade fulder og til tider ualmindelig uintelligente retorik, vi har hørt fra både top politiker, bagland og vælgere, til at jeg begynder at klappe i hænderne.  
Jeg er egenlig heller ikke på nogen måde interesseret i hvad venstre gør. Jeg er mere interesseret i at bakke Mette op og hvis du Mette mener det er vejen frem, så bakker jeg det op. For selvfølgelig er det utroligt vigtigt at I taler sammen. Men det har jeg nu hele tiden ment,at I gør i praksis. Men I venstre burde efter min mening nedlægge jer selv eller totalt ændre på nogen attituder og politik før at i bliver …..ja jeg var lige ved at bruge et Nyrups udtryk om et andet borgerligt parti. Så jeg må bare vente at se?

Ok ovenstående kommentar syntes at være fjernet, så er det godt at jeg sørger for at kopier, hvad jeg selv skriver på Facebook kommentarer

1803210757

Rasmus Jarlov om at hente de danske børn i Syrien, so:m han nu støtter M.F. I en sojeg mener i virkeligheden at det dækker over noget andet: 

Nå først er det skole børnene i kører frem med og så nu det her. Som jeg ser det prøver I igen at lave camouflage for hvad jeres virkelige hensigt er, nemlig at dække over jeres egen “rage til jer selv” mentalitet. Som I tror at det giver jer stemmer til et valg. I er ikke et klap bedre end venstre.

1903210639

Vi skal lige være klar over hvad der sådan rent psykologisk lige sker i øjeblikket. Over i den anden støtte åbne støtte gruppe for Mette oplever jeg folk er ved at gå op i limningen . Der er tendens til at man tager det ind ind i det psykiske system og begynder at bekrige hinanden indefra.

 Det er de blå der med psykologisk krigsførelse fører krig, på os nu. Det der gør det så hæsligt, at de bruger børn som våben. Først skole børn og så børn der sidder i uhyggelige lejre. Jeg tror det bedste vi kan gøre lige nu. er at bevare roen, hvis vi først begynder at slårs indbyrdes, så vinder de. Vi ved godt at de blå gør alt, for at få magten igen om de skal sælge deres egen bedste mor eller bruge børn, det er de komplet ligeglade med.

Det håber jeg at der er nogen der vil forklare de radikale, at det er sådan det hænger sammen. Ellermann er jo fra hæren og han har helt sikkert kendskab til psykologisk krigs førelse. Måske Socialdemokratiet skulle ansætte en psykolog der lige har forstand  på kognitive. Til at lave strategier for hvordan man lige undgår, at lade sig påvirke af det. Det kan sagtens lade sig gøre. Måske at lave mod psykologisk krigsførelse,  ved at sige til dem, at vi er godt klar over hvad de blå er i gang. Udstil deres spil. Vi selv skal bare bevare roen som Mette gør. Underforstået vi har gennemskuet deres spil. Ha is i maven. Se på dem med ophøjet ro fortæl dem, at de er gennemskuet.I tale sæt at de bruger børn som våben og at der er næsten lige så slemt som det ISIS gør ved børn i de lejre. 

Jeg må indrømme at jeg syntes selv at det er en ualmindelig sjov kommentar jeg kommer med. Det er om en dreng der. Viser fuck finger bag ryggen på Mette Frederiksen og han er vist også vist på et andet billede. Vist nok en MIB demonstration, hvor han gør det samme
Jeg skriver” han må gå til lægen med den finger, han risikere at få den klemme i en dør”

Kan du Mette tåle at få flere roser uden at miste jordforbindelsen? Øjensynlig ja.Hvad var det der lige skete her? At du får alle til at bøje sig ind mod hinanden . Havde det kunne lade sig gøre med Lykke? uha nej. Kan vi risikere, at alt hvad vi har opnået indtil nu kan falde til jorden? Ja det kan det godt? Altså det som jeg ser både som en fare i og som er også er super godt. Faren er som sagt, at vi taber alt hvad vi har har opbygget falder til jorden. Men det gode er, at vi får også en masse information om hvad der sker når vi åbner op, med en.så vildt godt kontrolleret åbning. Hver 14 dag, at se hvordan tingene arter sig. Nu skal altså alle roserne heller ikke falde til dig Mette, selv om det er helt klart er under din ledelse at tingene foregår. Men faktisk vil jeg rose alle partilederne,at de alle inclusiv de blå, kan finde ud at bøje sig ind mod hinanden ( ……at jeg nu sidder her og roser de blå, hold da op det havde jeg ikke regnet med) ja selv de iltre radikale og de der liberale alliance som  havde det med at sætte sig op i træerne er med – vildt flot. Selv NB.syntes jeg faktisk også havde  en pointe. Det tegner sig super godt. Når vi nu…..(fortsættes på min hjemmeside j f n m u s i k. d k.) ( fortsat fra støtte gruppevfpr Mette Frederiksen)…..bevæger os ind i den nye spændende tid som jeg ser kan komme hvor Danmark kan komme til at spille en hovederolle omkring en masse ting. Jeg selv kunne også godt ha en rolle at spille i den fremtid i sær hvis jeg får midler til at gennemfører mine andre dele af mit internet projekt. Jeg er.gang i at udgive udgive mit musik Jeg har vildt meget musik. Jeg har selv indspillet en forfærdelig masse, der er klart til at blive udgivet.Der kunne godt være 10 bands der også var med til at udgive det. Måske virkeligt af den kæmpe,talent,massevi har i det her samfund kunne komme med i mit projekt. Men jeg er nu i gang med at lave en webshop. Jeg har fundet en metode til at mine bands ville kunne tjene penge, at det igen ville kunne betale sig at udgive musik….men lidt tilbage til det med med Mette Frederiksen. og det med hendes oplukningen, som jeg altså ser som en anelse dumdristigt, det kan være at det er der de blå har været med inde over, at de ikke kunne tøjle deres frustration over at i virkeligheden at være sat uden for indflydelse Jeg ser det også som et super godt politisk håndværk. Den kan kun tilfalde Mette Frederiksen, det er altså hende der sidder ved bordenden og styrer løjerne. 

Og så skal vi altså ikke glemme en ualmindelig stor faktor nemlig os Dansker.Det er i høj grad også os dansker der spiller med i det. Det er en kæmpe del af Danskerne, der virkelig forstår hvad det her handler om. Undskyld udtrykket, men vi ER PISSE GODE!!!Det er utroligt vigtigt, at vi husker at rose os selv. 

Det tegner sig godt for fremtiden. Jeg er sikker på at der er masser i erhvervslivet, der sagtens kan se en fordelene  her med at vise samfundssind, at vi kan blive et super lykkeligt land. Ikke kun for de få i toppen, men os alle sammen. Hvis især, at jeg får mine sidste dele af mine plan udført. …..jeg har allerede tænkt at jeg skal have lavet en fond, så at mit firma heller ikke bliver en ny ualmindelig rig mastodont, hvad jeg sagtens kan komme til at blive, men som jeg har lavet en aftale med Gud at halvdelen af det jeg regner med kommer ind her skal gå til det danske samfund. Hvis mine arvinger ikke makker ret ja så skal de kun ha 10 procent og 90 procent skal falde til samfundet. Men der bliver helt klart råd til en makrel mad også til dem.Men der er vildt masser af arbejdspladser i min plan så vi alle bliver super rige, hvis vi vælger det, hvis vi ikke lige laver en fond der rækker ud til hele jordens befolkning…..så vi……. fortsættes.

2403210717

Ja på en måde skulle man måske snart begynde at kigge de brokke hoveder om de overhovedet skulle ha lov til at åbne en forretning igen. I teer jer som forkælede børn og efter min mening er I ikke jeres virksomhed voksne. I lever af det sociale. Men det er i det sociale der er Covid og at I ikke kan forstå de her ting, så burde man tage jeres CVR fra jer, I burde ikke ha lov til at drive virksomhed.

Jan Fischer-Nielsen Skam dig!!! Der er fandme ikke meget empati i dig 😡

Så jeg ramte altså rigtigt, siden du bliver så vred. Der er altså noget om snakken? Jeg kan da sagtens forstå, at det er da sindsygt irriterende, at når man nu er igang med at rage til sig. Mange gange med billig østeuropæisk arbejdskraft, Man vil da meget heller lukke øjen og skyde skylden på Mette Frederiksen. Det er rigtigt belejligt, når der nu lige kommer en pandemi forbi, at hun samtidig lige får et gok. Jo det var gode tider, den gang skurkene i habitterne sad ved magten. I der i det nord Jydske, hvor mange af jer er meget spirituelle og er rigtig søde ( jeg har spillet for jer) har I nogen sinde overvejet om Gud har en finger med i det her spil? 

Vi kommer til at skulle gøre tingene på en anden måde. Hvis man ikke vil indse det, så er der altså ikke noget at gøre, så må man dreje nøglen om!!!

Det er til en kommentar som jeg har fået 318 likes til
Tove Lyhne Ja det kan hurtigt gå en anden vej, men det er derfor, at det er vigtigt, at der sidder en dygtig kaptajn på det her skib. Hun  har fat i alle styre pindende, som der er på det her skib. Men heldigvis har hun en befolkning, hvor den største del har nok intelligens og klog skab. Som der sagtens kan se det fornuftige, at vi sammenspiller med regeringen. Vi må så hen ad vejen undervise de resterende, at vi skal gøre tingene på en anden måde, hvor det ikke behøver, at vi bliver fattigere. Men hvor det hele bliver mere jævn fordelt.

En komentar tilnen tråd en Erik Christensen har startet. 

Faktisk er det hele sat i system og har været det igennem så mange år, at det er så indgroet i vores alle sammen liv, at det er nærmest blevet en natur lov. Man vil aldrig sådan for alvor stille spørgsmål til det. Men jeg vil. Hvordan bliver vi ved med at tillade, at der skal sidde en lille magt fuld elite, der skal ha lov til at udnytte os alle? Som blodsugende vampyrer (måske var det ikke helt tilfældige at det var flagermus, der måske startede pandemien) suger de den den sidste dråbe blod ud for at sidde og mæske sig i det. 

Det viser jo tydeligt at deres følger oplever, at det er ved at blive taget fra dem. Se hvordan de skriger. Kommer med ualmindelig væmmelige kommentar. 

Jo det er på tide med en holdnings ændring. Vi og de er simpelthen nød til det!!!

Ikke direkte til Mette men det er DR der viderebringer negative historier om kvinder der bliver overfaldet på vej hjem.

At DR nyheder er med til at formidle den slags ting, er efter min mening dybt forkasteligt. Det er med til at få folk til at tænke endnu mere negativt, som i virkeligheden er årsag til sådan noget som at skabe angst. Det burde DR Nyheder være for kloge til at gøre.  

At  tv stationer, der lever af reklame indtægter, måske kunne finde på at gøre sådanne ting. At skabe behov for at købe sig angst dæmpende produkter, som medicinal industriens dødsensfarlige psykofarmaka, ville jeg kunne forstå. Men ikke en stats finansieret kanal som DR. Jeg håber at DR frem over over vejer og er mere omhyggelig med hvad man bringer videre og er lidt mere kritisk med den slags negativ nyheds formidling.

3103210311

Det syntes jeg er helt Ok. Debat er jo også bare en måde, at komme med ideer og holdninger. Så har vi politiker der tager stilling til tingene. Vi skal jo bare vide, at vi får jo ikke alt af vide som f.eks. Med Syrien børnene. Mette F sidder med oplysninger, vi ikke kender til, samt til andre politiske taktisk manøvre, som vi heller ikke kender til, derfor kan det nogen gange se mærkeligt ud. Men man bare må ha den tillid til, at de gør det bedste. Det har vi jo nu set med vores statsminister, at det har hun hidtil løst med indsigt og politisk intelligens, der ikke er set før i den politisk historie, jeg har kendskab til. Hun er heldigvis et bøjelig siv, der finder løsninger, i stedet for at knække. Det er klogt og vi skal ikke ha nogen borgerlige til magten igen.

En anden ting der er meget vigtigt at hold sig for øje at meninger, er jo bare meninger, det er ikke kendsgerninger. Den eneste kendsgerning der er, er at der er på et tidspunkt, vi en dag ikke længere skal være her.

Der er en der ytre sig over at man hører på massemedierne at det er kun de borgerlige synspunkters der bliver repræsenteret.

Men heldigvis så kan vi udtrykke os her og vi ved at de socialemedier, har en betydning for menings dannelsen. Jeg syntes jeg har fornemmet i forskellige borgerlig regi. De har der diskuteret hvordan man bedre kunne sikre sig, at de sociale medier fik mindre indflydelse på menings dannelsen. Før I tiden sad de borgerlige på massemedierne og kunne sørge for at der blev pumpet en masse negativitet ud i samfundet for at man skulle købe mere, så de rige kunne blive rigere. 

Desuden kunne man også sørge for at de fik max indflydelse i forhold til folketings og kommune valgene. 

Så derfor ytre jer udstil de borgerliges agenda. De har været gode til det selv. Men det er som at de har lært den lektie og er blevet mere stille. 
For de lavede det ene selvmål efter det andet. De vil kun penge, mennesker er de lige glade med.

Om at fører et ordentligt debat sprog. 

Bertha Grønning. Har nu slettet hele sin kommentar, men jeg har sørget for at kopierer, det jeg selv skrev Bertha, ville ha at sproget skulle være pæner. Vi skulle tale pæner til hinanden.

Bertha Grønning Det er bestemt ikke kønt, men hvis de der ikke har lært at tale på andre måder, så er det svært at gøre noget. Vi kan desværre ikke vride armene om på folk. Folk er jo som de er. Det er jo ikke heldigt, hvis man er gået for tidligt ud af skole, at man ikke kan tale ordentligt. 

Der  også forstads kvinder, som kommer nord for København, der er født med en guld ske i munden. De kvinder taler også et sprog, som heller ikke altid vidner om den helt store intellektuel bearbejdelse af det videnskabelige politiske stof.

Jeg syntes din argumentation har en lidt kværulerende tendens og at du ikke forstår, at det at fører debatter med de borgerlige, godt kan godt være en noget beskidt affære.Jeg syntes, at det nogen gange her i støtte grupperne, godt kan have en tendens til, at det har noget kaffe klub over sig. Du/I sidder her i en relativ beskyttet gruppe, i sær den private og kan sidde og være pæn. Men vi er altså ude i en slags krig. En krig hvor våbnet, er det skrevne ord. I/du er nød til at turde bevæge dig uden for komfort zonen  og tage del i debatten med de blå. Så,kan I/du selv prøve at mærke hvad man skal kunne tåle at få smidt i hovedet af ubehageligheder, af de.ekstrem højer drage personer ligheder og direkte nazister Der kan du jo prøve at komme med dit  “at vi skal tale pænt til hinanden” Hvad tror du sådan en person vil sige til dig? Han vil kalde dig alt muligt, som jeg af netop hensyn til din sarte følelser. ikke vil komme med eksempler på her. Kom over på link-ins hvor de blå hu-sere. til gengæld, kan man komme til at direkte at debattere med Elleman og Pabe, som jeg har været heldige at have debatter med.Så altså jeg kan desværre ikke i møde komme din kaffe klubs mentalitet og jeg vil fortsat tage de kampe med de ord, som jeg finder nødvendige. Jeg vil ikke være underlagt dine fintfølende småborgerlige følelser, som jeg finder temmelig irriterende og bestemt ikke den rigtige metode til at sige fra over for de ekstreme borgerlige på.

2305210458 
Langeland siger fra overfor udrejse centre

Jørgen Boesgaard Det startede jo med da virksomhederne i 60’erne manglede arbejdskraft og man importerede folk fra hovedesaglig Tyrkiet, at vi i princippet haft problemer med integration. 

Desuden har vi selv også haft meget vanskeligt ved at tage de unge ind på vores arbejdsmarkedet, hvis han hed Husein eller Hassan. Så at folk har været nød til at klare sig selv. Det har de gjort så godt, at der på den måde, er opstået parallelsamfund. Desuden er de fremmede også blivet brugt som syndebukke fordi, der er så mange af jer der går rundt og har det ad helvedet til psykisk og må æde lykke piller i stor stil. 
(250.000 ikke piller, men mennesker æder det lor….)
Men det skyldes også fordi dem der ejer virksomheder, vil ha jer til at forbruge noget mere. Fordi man får det psykisk bedre, når man køber en ting. Læg mærke til hvor meget negativitet der er i nyhederne,  I hører hver dag. I hører aldrig positive historier. Det er det der er årsagen. Det opdrager jer til at  tænke negativt og på den måde kommer I til at få det psykisk ad helvedet til. 

De blå repræsentere de få, dem der rager til sig selv, skurkene i habitter og har pakket det hele ind i en illusion af noget folkeligt. Alle jer der her brokker jer nu, er faldet i deres fælde.  Enten fordi I ikke er kvikke nok til at gennemskue det skuespil eller også er I også dem der nyder godt af det og ejer aktier og er glade for at det er sådan.

Så I stedet for at blive ved med at forsøge at hamre løs på Mette, så skulle I stedet se på det her. For I forsøger at gøre Mette til syndebuk for det her også.

Diskussion på link-in 

Flemming L. Nu er det jo dig der tolker det som had beskeder. Jeg kan godt gentage, det er jo nogen der er temmelig langsom opfattende. Jeg kender dig ikke personlig, men det er dine holdninger og det du står for jeg angriber. Måske er det også  I er lidt i panik jer i den borgerlige lejr. Før i tiden sad i på masse medierne og kunne faktisk bestemme ,hvad folk skulle mene. Via disse masse medier, handlede og handler det om at sprede negative historier ud og for på den måde, at skabe negativ tænkning. Med igen det formål, at på den måde skaber man forbrug. Så jer skurke i  habitter rigtigt kunne rage til jer selv. Det er altså ikke nogen naturlov, at det skal være sådan. Nu kan vi andre almindelige også blande os i debatten. Det er det, du kan læse videre om over på min side, hvorfor vi jeg siger det som jeg gør. Nu er du jo  temmelig langsom opfattende person, så jeg gentager lige min hjemmeside se www.jfnmusik.dk

JAN FISCHER-NIELSEN og ekstra bladet er den værste avis. Der er koncentreret negative historier, der vælter ud fra den avis. Det samme med tv 2, jer i den borgerlige lejr, kunne også spørge jer selv, hvis der kom lovgivning mod alle de negative historier, det ville være meget let, bare tage medie støtten fra jer. Det er jo ikke nogen grund til, at vi som samfund støtter pressen, der kun har det formål, at skabe forbrug ved, at sprede negativitet. I er gennemskuet. Men læs videre på www.jfnmusik.dk

Flemming L. Det er sjovt at du bliver ved med det der “had fulde retorik” jeg prøver netop at få,tingene  ned i en mere dialoskabende retorik. Men jeg kan forstå, at det  ønsker du ikke. For jeg syntes du fortsætter i en klam tone. Men det kan være at du er uden for pædagogisk rækkevidde, der er vist ikke noget der bidder på dig. Jeg kan ikke rede hele verden. Faktisk lidt sjovt at du har så meget indsigt i farven på pillerne. Men jeg kan oplyse dig at det er dødsensfarlig at spise de piller. Så fortsæt du bare.

1606210622

Berlingske prøver at mistænkelig gøre den måde at Mette styrer sint magt apparat.

Ja heldigvis er der jo ikke mange der gider købe jeres aviser i sær BT og ekstra bladet, hvor det kun handler om at sende negativitet ud i samfundet. For at få forbrugerne skal købe en masse ragelse, til fordel for slave ejerne. Ved at få folk til at tænke negativt.I bliver nød til at give de aviser væk, for formålet er kun at manipolere læserne til at stemme borgerligt og til den ovenstående forklaring.

I prøver at gøre det samme her, men problemet er, at her kan vi andre komme til orde og give jer modspil. 

I er sindsyg misundelig over, at det ikke er jer der sidder og har styret vores land gennem en af de værste kriser siden 2 verdenskrig, som Mette og Co har gjort, så fantastisk godt.

I forsøger også her med alle jeres udokumenteret løgne og postulater, at ved at gentage dem mange gange, så får I manipoleret stemme kvæget til at mene det I gerne vil ha. Men heldigvis kan vi andre mod argumentere hver gang I forsøger jer med de svine streger. Den går ikke her.

Så jo vi har et fint demokrati og Mette F gør det blændende godt!!

0408210903
Indlæg i Facebook Børsen 

Efter at Tommy Ahlers farvel til venstre parti.

Ja der mangler netop fornyelse og den ide forladthed ses jo tydeligt i den borgerlige lejr. Som han siger, at han vi heller ud  og praktisere og finde løsninger inde for den grønne omstilling. Jeg kan jo se bare for mit lille eget projekt, at udgive musik ud til hele verden. Jeg kunne tænke binde det op på at lave salgs fremstød med at sælge danske varer, sammen med  musik, hvor svært det er at få nogen med på den vogn. Der er så meget forstokket konservatisme i det politiske system og i samfundet, at det gør helt ondt og at vi mister muligheder, for at gøre tingene på nye måder.

1408211050

En af mine meget negative kommentar, der har karakter af mobning, men som jeg giver igen på

“Åhh Gud Hippi Jan. Stop nu med at ryge det lort.  (Du =Jeg=Thomas Bomholdt Danielsen) Du bliver så dum at høre på” på den måde kan man jo bevise hvem det siger mest om.

2308210820

Angående Mette Frederiksen skriver om kærligheden mellem det samme køn:

Ja vi skal have en masse kærlighed ind i vores samfund meget mere end vi har i dag. Vi glemmer bare at gennem mange års borgerlig indflydelse,har de fjernet selv kærligheden, troen på sig selv, troen på egne evner. Fjernet os fra den ægte spiritualitet, fordi det har kun handlet for dem at rage til sig selv. De har lavet en illusion om hvis de få blev rigere, så blev vi også rigere og lykkeligere. Det er en illusion. Det er ikke det vi rigtig bliver lykkelig af. Det har heddet sig at Danmark skulle blive rigere kun på det materielle, det har vi bestemt også opnået. Vi er ved at drukne i ragelse, som går ud over vores planet. Det hedder sig at vi er et lykkeligt folk, ja folk spiser Lykke piller, som er den rene gift. Nej vi skal have mere kærlighed ind i samfundet ikke bare til samme køn, men også mellem hinanden og til os selv. Vi skal øve os i at støtte hinanden, faktisk allerbedst at lytte til hinanden, stille konstruktive spørgsmål til hinanden. Få hjælp fra det spirituelle, til det vi ikke selv kan finde ud af. Gud er kærlighed. Find din vej, som er den rigtige for dig. Læs min hjemmeside, hvor jeg skriver større  indlæg, der støtter det her jeg skriver her. Netop mere kærlighed og langsom med små skridt adgangen ændre, vi det her samfund til at blive ægte rigtig lykkeligt.

2408211020

Det er igen den borgerlige lejr der prøver at smide grus i maskinen fordi Mette F prøver at samarbejde med de mest progresive erhvervsfolk for selvfølgelig skal vi have dem med på vognen. Vi er jo netop i en rigtig fed situation at vi vil sagtens kunne få det godt i hele verden hvor vi vil kunne eliminere krige og en masse negative ting, det her er et skridt på vejen i den retning. Det er Belingske tidne der en der har skrevet et indlæg mod Mette Frederiksens samarbejde med progresive erhvervsfolk.

Du har helt ret, problemet er for den borgerlige lejr er at der er faktisk ikke brug for dem
reelt længere. Som jeg har sagt så tit at før i tiden, havde de borgerlige nærmest monopol
på menings dannelse og kunne på den måde både styre hvem der sad i regeringer og hvordan forbrugerne skulle købe af varer. Man kunne på den måde opdrage befolkningen til at det nærmest var en naturlov, at det var sådan. Der er flere ting, der burde se efter i sømmene. Men det Mette gør nu er netop klogt for vi er altså nød til at gøre tingene på en anden måde og derfor syntes jeg det er super godt det hun gør. Vi skal alle sammen samarbejde. Det der med at der skal sidde en elite og bare tage sig af alle de lækre retter den går ikke længere. Det eliten og os alle sammen skal til at lærer. Vi skal ikke måle lykken efter hvem der har den støreste potens forlænger. For det er ikke der lykken sidder.

2508210622

S. Pabe er stolt af at have været med til at indføre en lov om stalking 

Jeg syntes, at vi straffer alt for meget i det her land. Hvornår begynder I at indse, at det med straf ikke virker.!! Men i stedet finde ud af årsagen til hvorfor folk gør de her ting, hvad er den psykologiske faktor ved det her? Hvornår begynder vi at indse at meget af den grund til kriminalitet ligger i den måde I sær jer fra den borgerlige lejr har indrettet samfundet på. Den meget negative tænkning, som er så udbredt i samfundet. Som jeg ser det har I gennem snart 100 år pumpet en masse negativitet ud i samfundet, via masse medier, i sær gennem aviser, som Ekstra bladet og B.T. Samt at putte folk i fængsler. Givet dem evt psykofarmaka for at passivisere dem fuldstændigt. Samt via grundskolen. I presser børn tidligt. På den måde bliver den negative tænkning grundlagt. Hvorfor har I gjort det, for at fremme købelysten for hos folk. Man får det lidt bedre af at købe noget skrammel og jer der sidder på det hele bliver lykkeligere og kan skilte med det……tror I, men det er ikke der lykken sidder. Hvad er Lykke? Jeg tror godt at I kan få nogle svar, ved også at læse min hjemmeside. Men også ved at spørge jer selv for I har alle de rigtige svar inde i jer selv.

Vi skal til at skifte til den grønne omstilling, måske er det nu, at vi skal have kigget på masse mediernes rolle. Da vi skal have ændret forbrugs mønstret, som jo i virkeligheden er årsagen til klima krisen, måske også Corona. Vi rejser for meget.
Der skal til at ske nogle holdnings ændringer og det er derfor, at det er heldigt, at vi har Mette Frederiksen der sidder for bordenden og sørger for at vi begynder at tale sammen, om hvor vi skal hen.. og ikke nogen af jer som har så lidt at byde ind med, da I jo i bund og grund ikke ønsker at der forandres, for meget af det grundlæggende system. Hvor I kan sidde på flæsket og skumme fløden. Er det ikke det, det i virkeligheden handler om Pape?

Show Buttons
Hide Buttons
error: Content is protected !!