Alternativ til det psykiatiske system

Hvis det stod til mig så ville jeg nedlægge det nuværende psykiatriske system. Og lave nogle flere lilleskoler, som jeg var så heldig at gå på den gang jeg lå helt underdrejet på det psykiske område. Som blev min redning.

En lilleskole er et sted, hvor man arbejder med den person, der er i psykisk krise på et holistisk plan. Det vil sige man arbejder psykologisk, fysiklogisk, filosofisk, og spirituelt med at opbygge mennesket igen. Jeg tror faktisk at et sådan system ikke en gang behøver at være kun for de psykiske syge, for man skal jo lære gennem hele livet udvikle sig Alle kan få brug for at udvikle sig. Så det er faktisk lige meget, hvor man starter, man vil altid kunne nå endnu højrer niveauer. Det er faktisk også det jeg syntes, der gør det spændende ved at leve.

Så altså en enhed, hvor du kan også bo og for at få brudt nogle uheldige mønstre. Kom ud af den vante gang. Det det traditionelle psykiatriske system, har jo været en penge maskine til medicinal industrien. Det er det vi skal have gjort op med. Jeg siger bestemt ikke at vi ikke skal have en medicinal industri. men de skal overvejende tage sig af den fysiske del. De er blevet for grådige og har nærmest selv opfundet sygdomme og har lavet piller til del. Men det kan du læse mere om på min blog “Ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka”

Så det kan da være, at man kort i en nærmest nødsituation komme der hen hvor man skal bruge noget medicin for at bryde det negative tanke mønstre. Men at udelukkende at bruge det skal vi væk fra. Det koster miliarder af kroner at opretholde det system.

Men altså lilleskole enheden, som selvfølgelig skal være spredt ud over hele landet. Men allerhelst vil jeg jo der hen, hvor vi slet ikke har nogen der er psykisk syge. Det skal vi blandt andet, ved at forbyde alle de medier, der kun har det formål at sprede negative historier ud. Jeg tænker på et helt klar og tydelig eksempel, nemlig Ekstra bladet. Hvor deres formål er at udbrede negativ tænkning. Ved hjælp af alle de negativer metoder, som man kan tænke sig.

Det samme er med de politiske partier altså de blå, som kun er interesseret i at fremme deres egne negative interesser. Nemlig at rage til sig selv og lave lovgivning der fremmer den negative tænkning. Der er dansk folkeparti også et rendyrket eksempel. Hvor man sørger for at gøre udlændinge til syndebukke.

Da vi er på vej ind i en ny tid, må vi gøre op med disse måder at tænke på. Vi skal have stoppet klima forandringerne og derfor er vi også nød til at ændre det indre klima i vores personligheder. Vi er nød til at ændre vores holdninger og indstillinger til at blive positive og i selvballance og hele mennesker. Hvor vores liv skal fyldes med kælighed til os selv og hinanden. At vi støtter og hjælper hinanden, til at få så gode liv som mulig. Det må være det der er målet.

Lykken er ikke i Guld og penge, men I de indre værdier, som ingen skal komme og presse ned over hovedet Ved at komme ordentligt kontakt med det spirituelle på egne betingelser, vil man opdage at det er der lykken ligger. Man får det så godt psykisk og fysisk. Alt det skriver jeg om på min blog “ud af psykisk krise uden brug af Psykofarmaka” . Det er en udvikling vi skal starte på og som løbende skal forbedres og justeres på som en fin maskine, der spinder let som en kat der ligger i sol skinnet og nyder sin tilværelse. Målet er vejen.

Skriv et svar