Mit solo projekt

Jeg spillede gratis ude i min kolonihave for noget tid siden. Da jeg ville prøve at spille solo. Jeg bruger godt nok en loop pedal hvor jeg har indspillet noget bund, i form at af bas og rytme guitar. Jeg kan så live spille selve melodi stemmen eller lægge en 2.stemme på. Det er musik der egner sig rigtig godt, når man sidder på en restauran,t hvor der bestemt også skal være plads til netop at kunne tale til. Hvis der er en igen, der skulle få lyst til en lille sving om, så er der bestemt også mulighed for det. Hvis folk lige pludselig skulle finde på, at blive helt vilde med at danse, så har jeg også indspillet lidt rock og rul.

Det er rigtigt fedt, at endelig stå på egne ben. Jeg har lige hørt fra en veninde, der har forstand, på det med horoskoper, at det stjerne tegn jeg er født I meget gerne vil underholde og at der faktisk også er gemt en skuespiller i mig. Men det syntes jeg nu ikke helt er sandt. Men musik vil jeg gerne spille.

Jeg spiller her 2. gang på cafe Leo på Lørdag klokken 19-21 den 110921. Jeg har desværre ikke så stor muligheder for at reklamere for koncerten eller optræden andre steder end her,

Nå men jeg regner bestemt med, at jeg vil tage rundt andre cafeer. Det er heller ikke et vildt stort set up jeg kommer med. Jeg spiller bare på mit gade anlæg, selv om jeg nu godt kunne tænke mig at bruge det store anlæg. Men nu må vi se om der kan komme en mulighed for det på et tidspunkt.

Nå men jeg glæder mig til at prøve også det her. Det er klart, at det giver en masse muligheder for noget frihed.Jeg kan spille duet med mig selv med 2. og 3. stemmer. Det er det der gør det super fedt. nå men kom og hør mig på lørdag, men bestil bord og nyd noget mad også på Cafe Leo lørdag den 110921 kl 19-21 Sølvgade 2 i København k

Skriv et svar