Corona og rygestop

Logo Jan Fischer-Nielsen 2021

Hvad har det med hinanden at gøre? ikke et klap, men jeg fik lige lyst til at skrive om begge dele. Da jeg så et sted at der var nogen der var lidt forlegen over at de ikke ville sige fra at komme til en fest en kommensammen på grund af Coronaen. Jeg vil bare sige at det har jeg gjort flere gange. Jeg tror også at det er en af grundende til at jeg hverken får Corona ellerInfluenza, det er at jeg holder mig meget for mig selv. Det har jeg jo det fint med. I dag har jeg jo nok at beskæftige mig med, at lave de her artikle, videoer og musik. Så til det med ryge stoppet. Jeg købte en bog for femten år siden der hed “Endelig ikke ryger” og det korte af det lange som man bare kan læse de her sider for at få ecensen af den bog, at man faktisk kan spare en masse penge ved at bare at læse min lille artikel her. Altså det der er vigtigt i den sammen hæng er at man skal angribe rygestoppet psykologisk. Man skal forstille sig at der sidder en lille ryge djævle inde i en. Det svare til en lille trodsig 6 årige, der vil bare selv. Det man skal gøre at man faktisk stiller sig ved siden af den her lille rygedjævle og går den samme vej. Man giver den tilladelse til at være der. Når man kan mærke at den nu vil ha sit fix så skal man bare sige “Hej lille ven er du der igen” i en meget venlig tone kærlig tone, så holder han op med at være trodsig. Som er det samme som du føler når du bliver nikotin hungrende. Når du har forstået hvordan du gør det i praksis, så er det utroligt let at holde om med at ryge.

Mon ikke det er det den samme metode du også kan bruge til alle mulige andre laster du gerne vil være foruden? Nu har jeg fortalt dig den lille hemmelighed og at du ikke behøver at bruge en masse antirygeprodukter.Jeg tror faktisk at de antiryge produkter er med til at holde ens interesse fast i at man ikke er ryger.

Det er det samme med alkohol at det med at drikke light produkter ikke er godt, da afstanden til at drikke rigtig er meget tætter på at gøre det rigtige, man skal holde sig langt væk fra alt hvad der hedder øl hyller og værtshuse. Man forsøger at snyde sig selv. Man kan ikke snyde sig selv.

Jeg har lige været på en kur og har ikke drukket alkohol i tre måneder, men det har nu været let. Jeg har dog syndet en lille smugle, men det er meget lidt og jeg har det jo sådan at det er mig der syre alkoholen og ikke omvendt.

Nå men det var lidt om det hele. Der kommer snart en ny video.Jeg er igang med at indspille en sang og video der hedder “lyset”, det er en spirituel sang og da det jo er ved at være jul, så er det jo den rigtige der kommer her. Den handler om min måde at tro på.

Skriv et svar