Dagen derpå på valget til kommuner og regioner

Ja hvad skal jeg mene om valget til regioner og kommuner. På nogen områder, er det jo godt, at menneskerne arbejder sammen. Men det er altså lidt sjovt, at se et parti som enhedslisten arbejde sammen med de konservative på Bornholm. Man kan sige, at de konservative har været lidt kloge. at holde sig lidt tilbage i den hetz, som især venstre har kørt med i det sidste år, ikke har båret frugt. Det har heldigvis givet et tilbage slag, selv om de konservative dog har bjæffet lidt med.

Det jeg ser som et problem, at man ikke i nu er blevet bevidst om at vi alle er blevet blålig gjorte, som jeg kalder det for. Når man tænker i forvejen negativ og ikke har lært at holde de negative energier, ude af egen psykologiske system. Ja så er det jo klart, at mennesker er letter ved at blive påvirket. I virkeligheden handler det om den gennerelle selvværd hos os alle dansker. hvis man til lage større værdi til egne meninger end til andres menninger, ville man meget letter kunne holde en sådan hetz ude. Det kan være ret svært at forstå, den lidt teoretiske psykologisk måde at ændre, den opfattelse hos os mennesker. Det ved jeg godt, kan være meget svært, at forklare folk. Jeg har nu ikke tænkt på at opgive. Jeg tror og håber, at der er flere der vil kunne se, at vi skal blive bedre til at forstå den praktiske psykologi i vores samfund. Venstre har kørt en hetz mod i sær social demokratiet. det har jo virket fordi på et eller andet plan bliver man jo letter påvirket fordi man ikke tror nok på sig selv. Det er det bedste værn mod den negative psykologiske krisførelse som de blå har kørt med. Tro på egne værdi og meninger mere end på de borgerlige, som stadig i bund og grund handler om at rage til sig til de få. At definere sin egen politik og tydelig gøre den mere og så tro på den noget mere. Som jeg ser det, så er der en tendens til at man giver stadig tilladelse til at de blå stadig godt må udnytte det store fler tal mennesker til at rage til sig. Sådan er det lige nu, men det vi ikke kan lukke øjene for er at klima og pandemier siger fra, og skal nok fortælle os, hvis vi ikke vil høre ja så må vi føle.

På mit eget plan, har facebook igen forsøgt at knægte min ytringsfrihed, ved at angribe mig på at jeg giver igen her siden igår den med samme mønt, som de har tilladt en masse borgerlige at gøre. Jeg er igen blevet udelukket i tre dag, Det kan jeg mærke at jeg bliver enormt vred over. Det håber jeg at Helle Torninge Schmidt også får påtalt over for facebook ledelse.

Jeg har hørt at andre også er blevet udsat for disse ting. Men jeg syntes at der er for lidt der råber op om at det er et demokratisk problem.

Jeg håber på at mineartikler er med til at påvirke egen situation, sådan at man får et meget mere positivt liv? Som det er nu, så kører man med fuld fart videre at det samme spor, Men alligevel kræver ungdommen at der skal ske noget andet. Men altså få ændret holdninger og indstillinger, ved hjælp af den positiv tænkning, sammen med det spirituelle, så tror jeg at menneskeheden vil oplevet harmoni og ægte personlig fremgang.

Skriv et svar