MINK SAGEN BØR VÆRE SLUT NU

Det er faktisk ret fantastisk, at sidde her og opleve, at nu er der kommet ny lov https://www.retsinformation.dk/eli/lta/1994/1106  der understøtter det endnu mere at Mette Frederiksen havde lov til at nedlægge det mink erhverv. 

Det er ualmindeligt rart at opleve, at efter undertegnet har skrevet den ene kommentar efter den anden til alle blå bloks håndlangere igennem et helt år. At nu kan man endelig mærke morgen luft. Endelig kom den bombe som fuldstændig tilintegøre blå bloks ualmindelige beskidte beskyldninger mod Mette Frederiksens og hendes regering. Det ene beskidte, udokumenteret på stand efter den anden er blevet langet ud på Facebook efter det andet. Lige nu er der meget stille, rigtigt meget stille fra blå blok. Jeg ville også, hvis jeg var dem, grave mig dybt ned i det mørkeste mink hul og virkelig græmmes. 

“Så lige nu vil jeg fejre det, men jeg ved med de blå skurke, så kommer de jo op til overfladen igen. Jeg vil lige citere en af mine egne skrivelser på Facebook.

“Nå nej, nu har jeg været inde og nærlæst loven, der skal ydes erstatning. Men der kan alligevel også gives bøder, som jeg tolker det, hvis man undlader at samarbejde. At der igen er jurister i landbrug og fiskeriministerium, der undlader at fremkomme med de oplysninger til regeringen. Det bliver jeg altså nød til at stille spørgsmål ved og hvordan kan der være så mange uduelige embedsmænd i de ministerier? Der må være virkelig mange blå næser, hos blå blok. Jeg syntes også det er vigtigt, at nu er det os der I alle mulige sammenhæng, skal være efter de blå. Men stadig i Mettes stil med overlegenhed og med selvtillid, viser hvem der har skoene på. Vi skal vise med positiv tænkning kan sejre. Måske be en bøn for vores modstander, at der kan komme mere lys ind i deres forkrøblet hjerner, at det er nu at vi skal samarbejde, som et helt folk. Vi er nød til at gøre tingene på andre måder, som jeg har sagt hele tiden og som jeg også ser i Mettes nye udspil. Det hele ser ud til at falde i hak. Men da jeg desværre ikke har meget tiltro til blå bloks intelligens reserve, så tror jeg desværre ikke kampen er over. Vi skal stadige kæmpe. 

Jeg så lige over på link-in, at der var erhvervsfolk der havde lugtet lunten og er begyndt at lave et erhvervs fremstød, hvilende på den positive tænkning. Det er forså vidt ok, men det får alligevel en noget kvalmende fornemmelse i min mave regioner, da det stadig er hvilende på profit. Men samfundet skal jo på en måde stadig kører, så noget profit kan der nok ikke undgås. Det skal bare ned på et mindre kvalmende omfang. Og plat uglerne skal også frem i lyset.

Der er meget stille her til morgen. Jeg ser jo normalt ikke TV2, men var lige over på news og det blev lige nævnt på deres nyheds tekst der løber neden på skærmen. Men ellers kører de den sædvanlige larm om om de sms’er. (Lørdag den 30.10 21)

Pia Susanne Wiingreen:

Jan Fischer-Nielsen hvor er det godt skrevet. 👏👏👏”

Så når alt det her er ordentligt og hvis blå blok eller nogen elementer, begynder at se og begynder at se sin rolle i det hele, ja så skal vi også huske at tilgive. Men lige nu vil jeg have lov til at fejrer del målet. Kommisionen er ikke færdig med sit arbejde og det skal de selvfølgelig også have ro til. Men jeg som en del af folke demokrati stemmerne, vil jeg have lov til at nyde denne foreløbige sejres sødme følelse.

Skriv et svar