Godt Nytår 2021

Her over “Dancing pop” en god nytårs melodi melodi.

Ja tak for i år. Jeg håber I af jer der har fundet ind på min side har nyt min musik og mine videoer. Jeg har forsøgt at lave det her sted som en så positiv og med så positive udgivelser som muligt. Jeg regner med at det at der kommer nye tiltag her på siden. Jeg regner med at jeg får lagt reklamer direkte i mine videoer. Jeg håber at I vil støtte mig ved at besøge min sponsore eller give direkte støtte. Jeg håber også at jeg kan udvide hele konceptet næste år. Men hvis det ikke vil lykkedes for mig, så vil jeg blive ved med at udgive musik, videoer og artikler om alt hvad jeg finder interesant at skrive om.

Vi må håbe at vi snart kan få den pandemi til at forsvinde. Men I kan jo altid komme her ind på min side og fordybe jer i alt hvad jeg hidtil har udgivet. Men bare rolig der kommer mere. Jeg vil håbe at for alle jer der både besøger mig for første gang og i sær jer der bliver hængende at I får et rigtigt godt nytår. Hvis I har ting I syntes kunne passe ind på mine sider er i vedkommende at skrive og sende det til mig.

Men altså Godt Nytår og dans max 2 til ovenstående melodi

Kærlig hilsen

Jan

Skriv et svar