TIRSDAGSANALYSEN MIN BARE RØV OG LIDT OM HVAD JEG HAR PLANER OM, AT UDGIVE HER PÅ MIN SIDE: www.jfnmusik.dk

Ja de sociale medier er en torn i øjet på på de to skovtrolde “Mogensen og Cristiansen” . Man må ikke ytre os ordentligt på Facebook mere, Uden at man risikere karantæne hele tiden. Jeg sidder midt i en nu. Jeg kan heldigvis ytre mig på twitter og her på min egen platform. Jo det er en ære, i at være en torn i øjet på de blå. De er ikke glade for, at vi er nogen der støtter Mette Frederiksen, at vi tør sige fra over for den måde det borgerlige Danmark teer sig på. De har som forkælet børn, har kunne få alt hvad de peger på, De har lavet et system, hvor det hedder sig en nærmest grundlovsikret ret til at de skal lede og fordele arbejdet. Det kan være at det faktisk står i grundloven. Jeg spørger bare om det ikke er noget vi selv bestemmer om en sådan en grundlov, skal skrives om? Der står ikke nogen steder, at en masse mennesker skal knokle røven ud af bukserne, for at de rige bare skal blive rigere.

De to skov trolde i tirsdagsanalysen, sidder der bare og ser ned på os, som to arrogante stodder, der tror at de er dem der kan se hvordan det hele hænger sammen. Men de er også en del af den måde det borgerlige system manipulere med os. De tror sikkert selv at de er et par orakler, der er sat her på jorden for at skulle slå ned på dem, der sørger for at de rige bliver rigere. Nemlig alle de mennesker, der står tidligt på hver morgen og vi ser tydeligt,  den enlig mor der med to små rollinger skal tidligt op, ud i mørket op på cyklen kulden, for at få dem dem på institution. for bag efter negativ tænkende på alt hvad hun ikke nåede at gøre i hjemmet. Opvask, få livet til at hænge sammen,….etcJo det er dem de borgerlige pisker på, som om vi er i det gamle Rom med slaver. Nu har de borgerlige bare sørget for at vi pisker os selv ved hjælp af den negative tænkning, som de har opdraget os med. (Ekstra bladet) Så hvor længe skal et sådan system have lov til at køre under de her præmisser?

Nå men så til noget helt andet. Jeg regner med at jeg udgiver her på min side alle de CDér jeg har produceret igennem tiden og de vil blive sat til salg her på min side. Jeg syntes det vil være synd for al det gode musik. jeg har lavet ikke kommer ud til en breder del af befolkningen. Jeg har faktisk også produceret en dansk top CD, som jeg syntes I skal hører. jeg har produceret en rigtig god sang, der er til støtte for zoologisk have. Så jeg håber at I holder øje med min side. Jeg vil være rigtig glad for om der er nogen den vil sponsorere min side. Ved bedst at hvis I vil putte nogen klima venlige vare i min webshops, som jeg kan tage med ud i mine udlandske videoer, som jeg har planer om at producere snart. Jeg er medlem af en fandens masse store salgs steder i udlandet. som jeg kan lægge mine videoer i Her i kan jeg lave reklame for de varer jeg har i min webshops, samtidig kan jeg eksportere min musik og min kunst. Så det vil være godt at I støtter mig den vej. Men lige nu koncentrere jeg med at indspille ny musik og få mine gamle ting lagt ud. Som I stadig nu gratis kan høre på men hvis I også skal eje min musik og min kunst må I købe den.

Skriv et svar