PANDEMI RESTRIKTIONERNE BLIVER OPHÆVET MOD NOGEN VIRKSOMHEDER VILJE OG LIDT ANDRE NYHEDER

Ja det er igen sjovt at se hvor lidt de borgerlige partier er i trit med de virksomheder, som de jo har sat sig selv i spidsen for at hjælpe. Men måske er det fordi, de borgerlige partier, er fuldstændige ude at trit med virksomhedernes interesser. og er mere interesseret i at hjælpe de rigtige skurke i habitter? Jeg ved selvfølgelig ikke hvem de er, men det er selvfølgelig rent gætværk fra min side. men det er da påfaldende at se, hvor lidt de de blå partier er i trit med pandemi udviklingen. Jeg syntes også det var noget at et scoop, statsminister Mette Frederiksen fik lavet i går den 260122. At hun åbner hele samfundet, selv om smitten er høj. På den måde kommer de blå jo ti at smage egen medicin, at virksomhederne både får svær ved at bibeholde arbejdstyrken, men at der vil komme forskellige forsinkelser på produkt leveringen. Det man så i sit stile sind håber på, at virksomhederne eller især Dansk arbejdsgiver forening retter kritikken der hen hvor den bør være, nemlig hos de blå partier, som har presset så længe så hårdt for at ville åbne samfundet hurtigt. Det har været fuldstændig uden at tage hensyn til menneskers ve og vel. Men det skulle ikke undre mig at disse reaktionære kræfter kunne finde på at give Mette skylden for det. Men så vil undertegnet både her og på diverse sociale medier gøre folk opmærksom på dette forhold.

Ja hvad er der ellers af nyheder. Jeg har arbejdet hårdt på at få flere plakater i min webshops. Det er endelig lykkedes mig at få trykt  mine plakater og disse vil blive lagt i videoer, som jeg har fundet metoder til at kunne præsentere dem for hele verden. Det er rigtig dejligt at igen kunne indspille musik og jeg udgav i går den 26 januar 10 nye instrumental numre. Jeg regner med at jeg vil lave en ny video snart, hvor disse plakater vi blive præsenteret i. Denne video vil blive lagt ud i de mange salgs grupper jeg er medlem af på Facebook. Jeg regner ikke mere med at jeg vil bruge Youtube, der er for mange besværligheder med at bruge dem og det er rart at jeg nu bare kan udgive dem på min egen side. Jeg har behøver ikke at være underlagt alle deres irriterende restriktioner. Jeg vil kun bruge dem til mine forfilm.

Jeg håber hen ad vejen, at der er Danske virksomheder og produktskaber, der vil kunne se det smarte at hoppe med på min video vogn og dels være sponsor støtte, eller vil direkte lægge produkter i min webshops. Hvis deres inteligen reserve ikke står i mål til det, som jeg desværre har måtte konstatere her under den store debat og krig der har været mod Mette Freerikses regering, så vil jeg have masser af musik, foto og billeder til plakaterne, at jeg sagtes kan nøjes med det. 

Men jeg håber alligevel at der er virksomheds ejer der godt kan se fordelen ved at rette ind og vi som et lille land i virkeligheden er vild stærke, hvis vi begynder at samarbejde i en mere social retning, så kan vi virkelig komme langt.

Skriv et svar