Lys arbejde og reklame

Er to størrelser der ikke mere harmonere med hinanden. Jeg kan ikke længere blive ved med at have reklame på mine sider. Det harmonere ikke længere med mine holdninger. Jeg kan ikke både agitere for at vi skal forbruge mindre og så samtidiig have reklamer for forbrug, det duer ikke. Jeg vil ikke fjerne de gamle reklamer, da det er et ret stort arbejde at fjerne dem. Vil heller bruge tiden på at lave noget lysarbejde. Det kan være at jeg laver reklame for mine egne ting. Jeg håber at kan lave en t shirt, som jeg gerne vil sælge med mit flotte logo på.

Men altså jeg vil lave lysarbejde. ved at sende min musik gratis ud, det kan være at jeg på et tidspunkt går i studiet og laver en ordentlig CD som jeg kan sende ud og sælge, men at lave en sådan kan koste omkring 100.000 kroner. så man kan støtte et sådan projekt ved at skrive skrive støtte til CD og sende et bidrag via mobil pay på 23833771

Skriv et svar