KONSPIRATIONS TEORIER

Der var en der påstod, at jeg var konspirations teoretiker og det fik mig til at ville skrive den her artikel om konspirations teori. 

Altså de konspirations teorier, jeg har læst, som jeg syntes stiller nogen relevante spørgsmål er 9/11 og Etstonia færgens forlist. 9/11 er der stadig spørgsmål der aldrig er blevet besvaret, hvorfor at der var andre huse der tilfældig lige styrtede sammen, som ikke på nogen måde var blevet ramt af flyve maskiner. At når man ser billeder efter i sømmene, så ser det ud som kontrolleret eksplotioner af bygningers etage adskillelser. Der bliver lagt log på, der er ikke nogen videnskabelige, der følger op på de påstande. Det er som om der bliver lagt låg på. Kennedy mordet har den sammen tendens. Palme mordet også der. 

Estonia færgen er der igen blevet lagt låg på, Faktisk er det ikke ret lang tid siden at der var også andre der havde syntes, at det var mærkeligt alt hvad der foregik ved den færges forlis. De havde fået det gennemført, at færgens skulle hæves, men jeg syntes igen ikke der bliver skrevet om det. Som om der igen bliver lagt låg på.

Men her under Corona debatten har der virkelig været gang i konspirations teorierne. Jeg har også haft det inde på et personligt plan, hvor jeg har haft en veninde, der var meget konspiratorisk teoretiker og er det nok stadigvæk. Og havde det mest fra de udlandske sider. Det var virkelige uhyrligheder der skulle foregå i verden. Jeg vil ikke komme med eksempler for det var så langt ude, at jeg ikke vil på nogen vil bidrage til at fortsætte teorierne. 

Men jeg vil heller beskæftige mig med hvorfor de opstår. Jeg føler mig overbevist om, at det er en del af den negative fortælling. Det er en del af det kapitalistiske system. Hvor USA er en af de største bidrag yder til disse teorier. I det hele taget er det jo gammel viden om, at der er nogen interesser, der trækker i trådene. Som er en slags skygge regering. Eller de vil gerne være det. Hvor meget indflydelse de har i dag, er jeg ikke sikker på. Slet ikke efter at de sociale medier er kommet på. Det er meget letter at få oplysninger rundt. Når man lige ser bort fra Rusland i øjeblikket. Men de er jo også helt uden for nummer.

Men Trump og hans kumpaner, var bestemt en stor bidrags yder til alle disse teorier. Der har været dejligt fredligt, mens Biden har været ved roret. Han har fået styr på Corona og jeg tror også han får styr på Putin. Det er bare spørgsmål om tid. Mon ikke den største del af Amerikanerne der har fundet ud af hvilke demagog, han er og var og ikke falder i den samme fælde. Jeg tror og håber at den største del af det amerikanske samfund har forstået dette.

Jo jeg tror at konspirations teorierne nok får svære ved at eksistere. I sær når folk de hver i sær bliver mere bevidste og bliver mere spirituelle. At man finder ud af at det ikke er penge der er lykken, men det spirituelle. (Når jeg ber til Gud, så kvittere han med ren lykke fornemmelse). Så mister konspirations teorierne deres betydning, da det ikke vil være penge, der giver lykke og det er ikke nødvendig at opretholde den negative fortælling. For folk de vil vende sig fra at tænke negativt. Forbruget vil falde, men helt sikkert nå et sundt niveau i balance med naturen.

Skriv et svar