New tune 050820 og tilbage fra sommerferie.

Det er den første af mine vinter udgivelser. Vi har haft en dejlig sommer selv om det har været i Coronaens tegn. Jeg er i den heldige situation at jeg har et dejlig kolonihave., jeg har også fået mulighed for at komme i et dejligt sommerhus oppe på Odden, så der vil jeg også været oppe i.Jeg kan trække mig ud i og når det er vinter ja så trækker jeg mig tilbage til min lejlighed, og til mit hjemmestudie. Jeg har planer om at indspille nyt musik, samt at lave nogle videoer. Jeg arbejder jo også med min duo “Fischer og Weirsøe”. Jeg har rå videoerne til et par videoer med os. Men jeg har bestilt en ny Mac computer. Hvor jeg vil ha mit stor lyd program på samt det store video program på.

Så alt i alt skulle der komme nye spændende ting. I kan også følge med i min blog, hvor jeg skriver den proces at vende tilbage til livet, efter at have været lagt ned. I dag kan jeg tage del i samfundsdebatten og jeg håber på den måde at give mit bidrag til at den næste genneration får et så godt samfund at leve i. Jeg bidrager også med min musik, som faktisk ligger til fri afbenyttelse. Jeg er jo meget spirituel og har en fantastisk kontakt til det guddommelige. Jeg ved at musik er en del af det spirituelle, det er faktiske af måderne at Gud kommunikere med os mennesker og derfor syntes jeg at min musik skal være gratis. Jeg håber selvfølgelig at I kan støtte mine udgivelser, ved at besøge mine mange sponsorer, jeg har liggende på min sider. Glad for at være tilbage håber I vil nyde mine nye og gamle udgivelser.

Kærlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

Skriv et svar