KRITIKER:”DIN SIDE ER FOR UOVERSKUELIG”

Ja jeg er godt klar over at min side måske for nogen kan være for uoverskueligt fordi, jeg har så meget tekst. Men jeg skriver meget tekst fordi jeg godt kan lide at skrive og fordi Googles søgemaskine godt kan lide meget tekst, har jeg ladet mig fortælle. 

Detsuden har jeg prøvet at få en fantasy it tekniker ind over der skulle lave det hele så det så vildt smart ud. Problemet var bare at jeg kunne ikke bruge det. Så jeg er nu vendt tilbage til det her system hvor jeg bare kan lave en overskrift og skrive.

Lidt om hvad jeg er i gang med.Jeg er ved at lave en ny præsentations video. Som jeg vil have ud i alle mine verdens omspændes Facebook grupper. Jeg har fundet på en lille sjov ting, som jeg ikke tror der er andre der har fundet på, som skal med i den her video. Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre hvad det er her. 

Jeg har fået en ret speciel invitation med at sende videoer ud på en ret sjov platform jeg er medlem af som ligger i England og den tror jeg at jeg vil benytte mig af, som skriver at man får betaling for at lægge ud på. Det tror jeg at jeg vil gøre, Jeg håber også mit nye jazz band vil bidrage til noget af det musik, der skal ud der. Vi kan jo også spille andet end jazz.

Så det er yderst interesant det der sker i øjeblikket. Men altså for at lige vende tilbage til at min side er rodet . Jeg kunne godt lave det med kategorierne, at lægge det i kategorier. Det ville måske være lidt smart, så det var mere overskueligt. Men meget handler jo om det samme her på mine sider nemlig politik, psykologi, musik, videoer, plakat kunst. Det er jo bare med at gå på opdagelse i alle mine artikler og læse det der er. Jeg har faktisk et motto: “Brug det du kan bruge og smide resten væk.” Vi er alle forskellige. Men jeg vil se hvad jeg kan gøre for at gøre min ven kritikeren tilfreds.

Skriv et svar