Ny tidsalder

Jeg tror at vi er ved at komme ind i en ny tidsalder. Det er jeg nu ikke den eneste der har fundet ud af. Vi har heldigvis en statsminister Mette Frederikse, der sørger for hele folket og i virkeligheden er vi meget bedre tjent med en sådan person, der faktisk tænker i holistisk baner. Vi er faktisk også pisket nødvendige, at tænke i de her baner. Gennem 100 års  uafbrudt kapitalistisk system er der blevet lavet et system, der går så meget ud over jordens resurser og jordens andre beboer. Det har betydet at moder natur, har fundet på løsninger, der skulle få os til at opfører os ordentligt. Jeg er af den mening, at moder natur i virkeligheden er det samme som Gud og han vil ikke ha at hans eksperiment går fuldstændigt i stå, eller forstået på en anden måde. Vi er ved at ødelægge os selv, men Gud sørger for den mindste krigere, gør op med vores dominans og grådighed, nemlig en virus. Derfor har vi Coronaen som både går i mink og måske også grise. Der er noget der hedde Fugleinfluenza, så man skal også slå dem ned. Med andre ord vi bliver piske nødvendig at tænke i mere bær bare løsninger. Vi skal også lære at samarbejde mere med Gud. Da det kapitalistiske system har være så heldig med, at de har over taget vores tro system. Med at man opnår lykke ved at  købe ting. Det der er så fedt med at bare at lære at tro på Gud, er at man faktisk bare kan be om at få Lykke, ved at be om det. Når man så samtidig i mit tilfæde, har fået ryddet op i det psykiske system ved 10 års terapi, så er min baggrunds psykiske energi er konstant. Jeg kan jo mærke, når der skal fyldes lidt ekstra i tanken af spirituel energi, at jeg så bare kan be om det. Hos mig virker det rigtigt stærkt og var på et tidspunkt nød til at be Gud om at dossere det til en mindre styrke det har jeg så i dag. Så på den måde så kan man ikke komme til at blive grådig, man bliver ikke lykkeligere af at få for meget af det. Det der er så vigtigt at man får lige det man skal bruge for at være i i balance. Se mere i min blog omkring det med Gud.

Det der også er interesant at se i dag hvor desperate det kapitalistisk system slår sig i tøjre, at systemet er, ser vi hvordan de blå kæmper en desperat kamp for overlevelse. Det er tydeligt at en tv station som TV2 bliver ved med med at køre mink sagen og prøver den vej igennem at vende en stemning. Jeg er godt klar over hvorfor de gør det. Jeg har mange ideer til hvad de kunne gøre ved det. men så er der nogen der som jeg tilfældig også kender, der arbejder der, som kan rette henvendelse til mig. Men vedkommende skal først finde ud af at få en helt anden attitude, før det bliver muligt!

Det er rart, at vi har de sociale medier, hvor vi almindelige mennesker også kan diskutere tingene. Desuden er jeg selv glad for at jeg har lavet mit eget magasin. Der er mennesker der har muliggjort at vi har noget der hedder wordpress, hvor man meget letter kan lave hjemmesider. Det er jeg virkelig glad for. Det nyeste, er nu at vi ikke længere behøver, at bruge  youtube som kanal til få vores videoer ud. Da der er nogen der har sørget for at nu er det muligt at lave en video player. Så på den måde kan vi bryde deres monopol på det område. 

Jeg lever i et super Land som Danmark heldigvis er. Derfor kan jeg på den måde give tilbage, ved at lave gratis musik. Det er ikke sikkert på at det bliver ved med at være sådan. Jeg har fået en masse fra samfundet og derfor er det i det mindste jeg kan gøre ved at levere gratis musik og videoer. Endvidere så syntes jeg også at jeg har vigtige ting at fortælle jer om, så det gør jeg via mine artikler og blog.

Skriv et svar