Sommertid 200720

Min hjemmeside

Ja jeg laver ikke ret meget på min hjemmeside. Jeg holder sommerferie og vil først lave noget rigtigt til efteråret. Jeg er meget ude i min kolonihave og heldigvis har jeg i år fået hjælp af en veninde til at styre haven. Jeg har lovet ikke at offentligøre hendes navn, så det undlader jeg naturligvis. Jeg har haft en del debatter på facebook, jeg er af den overbevisning at prøve at skrev noget positivt i de debatter, men selvfølgelig forsøger jeg at have respekt for min modpart. Det er ikke altid det lykkedes, da der er nogen der uden for pædagogisk rækkevide. Så afbryder jeg de de debatter, der er jo ikke nogen grund til at kaste perler efter svin.

Desuden har det været Corona tid og derfor har jeg også gået lidt i hi. Desværre blev vores Omø Irsk uge ikke til noget. Så jeg har otte øve herhjemme. Men det har også været ret godt, da jeg ved hjælp af min nye looppedal letter kan øve de irske ting.

musikvideoer

Jeg har dog forsøgt med hjælp med min nye looppedal at lave musik videoer, men det er mest cover videoer og de kommer ind på min Facebook side der hedder jfnmusik.dk, som jo er en supplerende side til den hjemmeside. Men jeg har lavet en del jazz musikvideoer. Disse videoer vil jeg udgive løbende på min Facebook side.

Skriv et svar