ET INDLÆG PÅ MODERATERNES FACEBOOK SIDE

I har sørget for I en menneskealder, at gøre mennesker dumme. I har sørget for at mennesker tænker psykologisk negativt. For på den måde kan man bedre manipulere rundt med mennesker til både forbrug og valgstemning. Hvis I gerne vil have den frihed, så skal den form for manipulation klart stoppes. Man får ikke mennesker til at være frie, som I råber op om og samtidig binder mennesker på hænder og fødder på det psykologiske område. Så de i virkeligheden bare bliver slaver for jer, de rige kan rage til jer. Det medfører, at en masse mennesker ikke har det psykisk godt. I bør begynde at tænke andre former for livskvalitet ind, end penge. Det er en illusion af at man bliver lykkelig af penge. Når de omsorgs medarbejder, der ikke kan tage sig af de ældre ordentlige kommer jo af den kultur som I har produceret nemlig det negative tænkende menneske. Det negative tænkende menneske, har ikke over skud til andre mennesker. De kan kun finde på at købe illusion reklame  funderet produkter. Kun for at skaffe jer profit. Den måde at behandle mennesker, som I har gjort, bør udløse erstatninger, som skal tages fra de enorme profitter I har raget til jer på det system. Når I har betalt det tilbage, så kan vi begynde at se på nogen positive ting. Så som at producere bærdygtig produkter, som skal eksporteres til udlandet. Kultur som musik film vil være gode ting. Jeg selv er i gang ned at eksportere musik ud i hele verden, I Musikvideoer kunne der være reklame for vores produkter. Jeg har hul igennem til hele verden. Men på grund af den fordummende kultur, som I har skarpt, så ødelægger det al for form for nytænkning. Jeg har nul produkter i min webshop. Jeg har prøvet at henvende mig til DA, som var bare ualmindelig arrogante, som er ret vissende for hele den kultur I har skarpt. Fordummende, snæversynet og “vi har nok i os selv kultur” Det dræber al nytænkning.

Det bør I rydde op i først. Det vil sige, at reelt bør det borgerlig Danmark i den nuværende form nedlægge sig selv. I har udspillet jeres rolle.

Det der I Moderater laver er bare en indpakning, der skal ligne Socialdemokratiet, men som ikke er det. Det hele lyder som en gang luft og uden indhold. Fimset, lugten har den farve lela. Der skal meget mere personlig udvikling hos især jer og indrømmelser omkring alt det skidt i sær det du Løkke har lavet, for i grådighed at få mere profit. Det går der lang tid med før sker. Det kan nemlig som du siger ikke gøres med et knips. Men jeg skal dog  også sige noget positivt. På sigt er det noget i den retning vi skal i gang med. Men det går der lang tid med før det sker, man kan ikke forcere en udvikling på det mentale område, som I har ødelagt også for jer selv. Det vidner om alle de selvmål det borgerlig Danmark har lavet i de sidste 3 år. Så heller styrke Socialdemokratiet, der får man den ægte vare!!!

Skriv et svar