Summertime in 2018

Summeren 2018

Så man sige var en fantastisk dejlig sommer. Den startede i maj måneder og varede faktisk i 5 måneder. Det var bare rigtigt dejligt varmt og måske også for varmt. I virkeligheden har det jo noget at gøre med klimaproblematiken at gøre.

Klima skeptikerne

Det er virkeligt underligt at de mennesker der er klima skeptiker, jo også må blive udsat for klimapåvirkningerne. Tørke både her i Europa og USA med forfærdelige skov brænde til følge, som jo også er med til at frigive CO2.

Det uhyggelige er at vi har så lidt tid til at gøre noget og at der bliver gjort så lidt. Selvfølgelig er vi i Danmark en lille økonomi, men det er da en hel fantastisk mulighed for at vi kan eksportere nogle klima løsninger. Her tænker jeg selvfølgelig på først og fremmeste vores vindmølle teknologi. Det tror jeg nu også vi gør, men der er jo stadig mulighed for at investere i know how, der har til mål at udvikle nye smarte teknologier der dels kan bremse CO2én men vel også at finde på teknologier der kan være med til producere produkter ud fra en bære dygtig løsning. Eller en CO2 begrænsende eller en direkte uden at producere nogen form for udledning af CO2.

Manglende politisk vilje

Hvad skal der til. Ja først og fremmest skal der jo politisk vilje til at søge politiske løsninger, men den nuværende venstre regering der sidder der nu. Har åbenbart ikke fantasi nok til at finde på løsninger i sær i landbruget. Det er jo oplagt at høste energi på markerne i form af solfanger systemer, vindmøller eller biogas. De har jo pladsen derude. Selvfølgelig kan man jo sige at der er måske ikke så smukt at kigge ud over en mark, med korngule planter. Men der er jo mulighed for at man planter forskelige budske og træer mellem f.eks. rækkerne af solfanger. På den måde opnår man jo også mulighed for at de forskellige fugle har steder at bygge rede i. Der kunne også være mulighed for at plante andre blomster sådan at bier og insekter har noget at leve af. Selvfølgelig er landmændende nok nød til at sørge for at det ikke vokser sådan at det dækker for solvarmerne, men det finder de dygtige kreative landmænd nok nogen løsninger på

Skriv et svar