Arbejdet med den nye shop den 14 april 2021

Ja hvor langt er jeg med den nye shop. Faktisk er vi så langt nu, at jeg heldigvis har en meget dygtig ung mand til at sætte min webshops op for mig. Det er jeg utroligt glad for. Jeg ville bestemt ikke have kunnet klare det her selv. Den er nu klar med betalingssystem og det hele. Jeg er rigtig glad for at have fået en t-shirt fabrikant med på at producere mine t- sherts med min egen kunst på. Man skal bare være klar over at her i starten, er man nød til at bestille t shirtene og at der vil være en hvis produktions tid, før at man får produktet. Jeg tror det var omkring en uges produktions tid. Desuden bliver selve billedet på trøjen mindre end det man ser på illustrationen på selve web shoppen. Det har noget at gøre med den trykke teknisk man bruger, at den vil blive for varm at gå med, hvis den skulle fylde det hele,

Jeg har også fået en veninde som forhandler ting til vovser, at hun har fået med nogle af sine varer og jeg venter på at min afrikanske veninde også får taget billeder af sine produkter og de vil også komme med.

Jeg tror det er fint at det ikke går hurtigere. Jeg forhandler også med en anden kunstner. Som faktisk har et rigtigt spændende produkt, hvor han også har nogle skabeloner, så kunden selv kan lave store vægmalerier, hvis man har behov for det.

Nu må vi se om han kommer med i shoppen. Men en virkelig spændende kunster, må jeg sige.

Jeg har også fundet en smart metode til at komme ud i hele verden og nu er jeg i gang med at opspore radio stationer i hele verden. Jeg har tænkt mig at I første omgang at tage nogle tilfældige, som er spredt ud over hele verden og sende dem min musik. Det er jo et kæmpe arbejde og derfor hvis der skulle komme store kunder der vil være med på den her vogn, at de må til lommerne for at være med.

Men som det er nu så passer det mig fint. Jeg har hele tiden sagt til mig selv, at det her skal være sjovt og jeg vil ikke være stresset.

Skriv et svar