Snart ny webshop her

Vi er lige ved at lægge den sidste hånd på, at der kommer en ny webshops her. Jeg har jo altid haft den mening, at det skal kunne betale sig for at få udgivet sin musik. Jeg mener på mange måder, at musik skal i sin forstand være gratis at lytte til, men vi er jo nød til at få noget indtjening ind andre steder fra også. De fleste laver reklamer for et eller andet. Men jeg tager skidtet videre, at jeg vil lave reklame for mine “egne” ting. Ting jeg helst har mit eget logo på, men andre ting er jo også velkomment her. Jeg har fundet ud af en måde at udkomme, i hele verden. Jeg har skrevet, så meget musik, at jeg vil invitere en masse af mine medmusiker at omfortolke meget af mit musik og lægge det ind her på siden igen. Så er det planen at vi laver musik videoer og i de videoer kommer der reklame i for “egne” produkter.

Jeg opfordre også til, at hvis man er producent af et eller andet, at man også kan lægge det op i shoppen. Som jeg siger, hvorfor ha egen shop, når man nu har en side og en shop, hvor du både får reklame, du får en mulighed for at sælge dit produkt, ud til hele verden. altså eksport. Det kan også være at vi skriver en historie om dit produkt. Det her vil efter min mening være til gavn for os alle sammen. Ikke kun egoisterne fra venstre, konservative, NB og de andre borgerlige partier. I mit system handler, det om at være sociale.

Det er lidt sjovt, at det nærmest er blevet sådan at det er en naturlov at man bare skal have lov til at rage til sig på bekostning af en masse hårdt arbejdende mennesker. Det kommer det ikke til at ske med mit system. Jeg har den holdning at vi alle i Danmark skal ha det godt og det har vi også. I virkeligheden skal vi alle i hele verden ha det godt.

Men jeg glæder mig til at vi får lagt den sidste hånd på denne webshops og at alle jer der godt kan se, at man godt må tjene penge, men man skal altså væk for den rene rå kapitalisme. Hvor man ikke er lige glade med om andre mennesker dør, hvor man ikke skubber børn foran sig. Hvor man ikke misbruger flygtninge i egen borgerlig sags tjeneste. Hvor ikke længere, at det er krybdyr hjernen der styrer. Men glæden over at vi alle har fremgang, at den positive tænkning for lov at blomstre. Det er mit håb at vi er på vej til. Det skal den her webshops være med tli at frem elske. Jeg håber og glæder mig over at så mange af jer vil finde denne vej.

Kærlig hilsen

Jan Fischer-Nielsen

Skriv et svar