ERSTATNING TIL DET DANSKE FOLK FOR PSYKISK ØDELÆGGELSE, EN “BOMBE” BLEV SMIDT

Jeg har lige for 10 minutter siden skrevet på Kai Nordhald Bloch på Facebook. Da blå blok igen har fået magten igen. Og at alle de ting som Mette Frediksen har måtte kæmpe for skulle rulles tilbage. De blå har jo i år vis manipuleret og psykologisk styret den danske befolkning til både at være egne sover mod sig selv og de blå har jo også kunne manipuleret os til at hvad vi skulle stemme til folke tinget. Det har de gjort ved hjælp af en masse negativ psykologi der er blevet pumpet ud i samfundet. På den måde har de jo kunnet styre os. Men med det resultat at en masse af os blev psykisk syge af det. Mange kom i fængslerne. Det har også haft indflydelse på vores sundheds system.

Jeg skrev dette:

“Vi kan sagtens få indtægter til alle de ting du nævner. Ved at blå bloks ægte medlemmer begynder at betale erstatning til alle os, faktisk hele den danske befolkning. Vi har og er udsat for ekstrem negativ psykologisk tankestyrings system. Som de blå jo bruger, når de ikke har noget politisk indhold.  Det lige er blevet udspillet for øjne af os alle. Der er pt. blåt flertal?! Det er kun kommet ved hjælp af psykologisk mobning,øgenavne, bagvaskelse etc. Det må da udløse en erstatning af rang. Vi skal også huske alle de selvmord det system har på samvittigheden!!

De skal ikke igen kom løbende til samfundet og få hjælp. Denne gang må de selv til lommerne!!

Måske nogen af alle dem der har været håndlanger og medløber måske kunne tænke sig at se på sin situation på en anden måde, hvis der pludselig var penge til dem? Samtidig med at de vil få et psykologisk bedre liv. Da denne tilsvining og manipulation sandsynligvis vil stoppe”

Skriv et svar