BLÅ BLOK SKAL BETALE ERSTATNING FOR PSYKISK UDNYTTELSE AF DANSKER GENNEM 70 ÅR

Man kan ikke sætte hunden til at æde egen hale. Det der er problemet. Det er de borgerlige,  der gennem snart 100 år har ud sendt så meget negativitet til for at fremme jagten på profit. Det får mennesker til at både skulle fremstille produkter og få dem til at købe ligegyldige produkter. Kun fordi det giver profit til de rige. Men den her negative psykologi, er også en god måde at manipulere med mennesker på. Hvad vi lige har set, hvordan et sikker forspring til Mette Frederiksen pludselig er vendt til fordel for de blå. Kun skarpt ved en koncentreret tilsvining af Mette Frederiksen i alle medier inklusiv DR. De borgerlige har åbentlyst fået en masse tilløber, med mere eller mindre ægte profiler til at gentage disse negative slogan ud til mennesker, der til sidst tror på det. Faktisk så er det lige før at socialdemokrater også tror på det. 

Denne måde at påvirke på har også den negative konsekvens, at der er en masse mennesker, hvor det er gået ud over vores psykiske velbefindende. Jeg selv har fået ødelagt halvdelen af mit liv på grund af dette psykologiske profit system Dette system har eksisteret siden Ekstra bladet og BT så dagens lys, som kun har smidt negativitet ud i kort form. For at opdrage folk til at blive fordummende og negative.

Selv vores uddannelses institutioner, har kun haft till opgave at få folk til at lære at sidde stille og holde kæft. Lærer lige gyldige kedelige ting. Den kedsomhed har resulteret at børne blev onde mod hinanden, mobningen kom. Dette blev der reelt ikke gjort noget ved, da det fremmede, den negative psykologiske tænkning. Denne mobning stod på i 10 år for mit vedkommende. Jeg var ved at blive slået ihjel flere gange. Jeg blev slået med en ishocly stav i røven. Der var ingen der greb ind. (Det gjorde vildt ondt, kan jeg oplyse)

Det er også derfor at jeg rejser det krav at alle disse profit jager, skal betale erstatning til under tegnet, men også til resten af den danske befolkning. Jeg har regnet mit krav på må være omkring 10.000.000 kr må være ret passende. Mon ikke resten af Danmark pr. Indbygger, har krav på det samme?

Jeg tror desværre det er den eneste mulighed for vi Dansker, får en ordentlig erstatning og at det er den eneste mulighed for at få stoppe dette galimatias system.

Mette Frederiksens regering er lige nu det bedste overgangs system der er og har jo vist, at hun er i stand til at gøre tingene på rette måde. Så kan man altid frem over finde ud af at gøre tingene anderledes. Vi skal have stoppet dette svineri og vi skal have indført den positive psykologiske tænkning  og helst også den ægte spiritualitet, som hvert enkelte menneske bærer rundt på. Det er også en af grundende til psykisk problemer opstår, det er konflikten mellem ude fra kommende negative påvirkninger og den indre spiritualitet.  Alt dette skal gå ret hurtigt, da det også det system, der er årsag til vi har klima problemer..

Skriv et svar