UDGIVELSER AF MIT MUSIK OG SANGE TIL HELE VERDEN

Ja det er rigtigt vildt og fedt i øjeblikket. Jeg er i gang med at fÅ udgive musik til hele verden. Lige nu har jeg fået udgivet ca 40 sange og musik stykker til radio stationer over hele verden. Der er rigtig mange radio stationer der ude. Så det er super fedt at endelig at komme i gang med at ud give mit musik rigtigt.. Men det er et kæmpe arbejde at sidde med alene. I sær når det er svært at få nogen til at hjælpe mig med arbejdet og da det oven i købet er det de danske samfund lever af, nemlig eksport. Jeg har hele tiden ment og jeg har læst at hvis vi rigtigt fik gang i vores musik eksport, ja så kunne Danmark få dækket halvdelen af sit BNP. 

Jeg har tænkt mig, at jeg skulle have mig et band til at indspille for mig, men jeg kan jo mærke at jeg også skal passe psykisk på mig selv, så jeg ikke kommer til at presse mig selv for hårdt. Det er der jo rigtig mange i det her land, der også slås med. Så det er bare fedt at komme i gang med det.

Jeg har fået igen en en måneds karantæne fra facebook. Det er jeg faktisk rigtigt glad for, for så har jeg kunne kun koncentrere mig mig med at udgive musik. Facebook er en tidsrøver. Men alligevel er det igen en måde at knække min ytrings frihed. 

Nå men jeg kommer på, på Lørdag igen. Heldigvis ser det ud til at Mette Frederiksen kommer til at klare sig godt. Det vil jo også være tusse tosset, at sætte nogen mennesker til at lede landet, som ikke har noget politisk indhold. Som kun er ude på at ødelægge samfundet. Ødelægge det indefra. De har så lidt fantasi til at lave noget fornuftigt politik. Problemet er jo at de med negativ psykologi manipulere med hele befolkningen. Til at vi forbruger skal købe flere ting, men det går ud over vores klima nu, både på det indre og det ydre plan. Jeg tror godt de er klar over det i regeringen at det er den sammenhæng man skal se det i. Men det der er et dillema er at det også skaffe arbejdspladser, så det er noget med at finde en balance. Måske acceptere at der er mennesker på overførelses indkomster, som klaer sig for det. Det der så bare skal sættes en stopper for al den reklame der reklamere for at købe mere skrammel, som jeg kalder det for.

Nå men tilbage til musikken. Det er så altså forklaringen på at jeg ikke skriver så meget på min side, da det er vigtigere for mig at udgive musik.

Men spiller live hver 2. lørdag på cafe Leo. her i efteråret Jeg spiller i danse foreningen “Fejltrin” hver onsdag sammen med kapelmester Stein, en ualmindelig dygtig harmonika og bas musiker. Så det er en kæmpe fornøjelse at spille med ham. Jeg er også med i en anden folkemusik gruppe i Herlev og i folkets hus spille, folk er jeg også med i, når jeg har tid til det. Jeg skal på mandag til noget jazz jamsession på Apoteket på Nørrebro og der spiller stein også, han har har flere gange opfordret mig til at tage med, så nu må jeg se at komme afsted. Detsuden spiller jeg Jazz med Mikael Knudsen, den 2. faste musiker der med i Fejltrin. Så der er ret meget at lave for tiden.

Skriv et svar